1. Career and Education Provider

Written by the company

Danmarks førende udbyder af kurser og rådgivning i sponsorater til bl.a. foreninger, udøvere og events. Sponsor Academy styrker sponsorarbejdet med ny viden, nye kompetencer og nye muligheder, og sikrer de optimale forudsætninger i sponsorsøgningen.

4.5

3-star
2-star
1-star

Super godt kursus

Et kursus som klædte både,sportsudøver og mig som forældre på , til at gå igang med at lægge en plan for at finde sponsor .
Man mærkede tydligt at Peter har stor viden om faget , og han kom med masse af gode ide og tricks .
Tusind tak til Peter 🙏🙏

22 October 2024

Jeg giver topkarakter

Sponsor Academy har været en stor hjælp i min karriereudvikling. Deres undervisning er topkvalitet og mentorerne er yderst kompetente og hjælpsomme. Jeg er meget tilfreds med min oplevelse og kan varmt anbefale dem til andre.

15 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super godt kursus og efterfølgende hjælp

Jeg var i april 2022 på Sponsor Academy´s kursus i Horsens og fik en del gode værktøjer med hjem.
Nu hvor jeg skulle til at skrive kontrakt med 2 sponsorer dukkede der et par spørgsmål op.
Dem stillede jeg på hjemmesidens chat funktion og i løbet af 5 minutter, havde Sponsor Academy hjulpet mig med dette. Det kalder jeg fantastisk service og så endda på en søndag.

10 December 2022

Ærlig og professionel

Jeg oplevede en inspirerende, konkret, brugbar og ærlig formidling af hvad sponsorater er, hvad de kan og hvad det kræver af de der ansøger om sponsorater. Der var tydelige og direkte svar på spørgsmål og det var tydeligt, at sponsorater kræver dedikation, seriøsitet, og lyst og evne til at give noget retur. Sponsorater er et samarbejde og formidlingen bar præg af dybt kendskab og respekt for sponsorer og sponsorater.
Jeg gik fra kurset med ideer og inspiration til at gå i gang med sponsor ansøgninger i et felt jeg ikke troede var sponsormuligt,
Kan varmt anbefale Sponsor Academy.

4 September 2022

Fantastisk kursus

Super godt kursus. Man bliver virkelig godt klædt på til at søge sponsorer. Det er tydelig at mærke, at Peter har mange års erfaring at dele ud af.
Det kan klart anbefales.

1 December 2022

Virkelig godt kursus

Virkelig godt kursus, hvor man lærer at finde ligehederne/matchne med din fremtiden sponser så i altid har noget tilfælles.
Og super god møde at forklare det på så man er sikker på alle i rummet forstår det.

10/10

12 October 2022

Super tilfredsstillende kursus

Super tilfredsstillende kursus. Peter hjælper en i den situation man står i og opgaverne belyser fokus på de individuelle diskutioner. Du får perspektivet både fra ansøger og sponsor og redskaber til at kunne skabe succes i dine ansøgninger. Tak til Peter for et godt kursus.

21 September 2022

5* kursus omkring sponsorarbejde

Peter har masser af viden og erfaring omkring sponsorarbejde. Han er god til at formidle og facilitere. Jeg har lært meget på kurset. Jeg kom hjem med konkrete eksempler og input jeg kunne bruge i mit arbejde. Jeg kan anbefale kurset til klubber, foreninger og alle der har brug for hjælp til at arbejde med sponsorat.

31 August 2022

10/10 sponsor kursus

Super fedt at få mega gode tips og tricks til at skrive din egen "sponsoransøgning"- men med viden fra en ekspert, der selv har stået i samme sted (som enkelt mand der søger sponsorat til sin sport). Kan klart anbefales og hvis der kommer et kursus med nyt viden eller anden slags - så melder jeg mig på:)

21 September 2022

Perfekt kursus i sponsorsøgning

Jeg deltog på dette kursus med intentionen om selv at skulle finde sponsorere bagefter. Det har dette kursus helt klart hjulpet med. Det har givet en fantastisk indsigt i hvordan man kan optimere sin sponsorsøgning bedst muligt. Kurset har vist så mange innovative metoder til sponsorsøgningen. Dette er altså metoder man ikke bare lige kan tænke sig til. Peter som står for kurset er også super erfaren inden for sponsorsøgning. Det er man slet ikke i tvivl om, og han er super professionel. Udover det er han mega flink og hjælpsom. Kurset har virkeligt hjulpet og motiveret mig til at finde nye sponsorere. Så hvis jeg kunne give kurset 6/5 stjerner, så ville det få det. Så kan helt sikkert anbefale dette kursus.

31 August 2022

Take a closer look