Middelmådig oplevelse
Middelmådig oplevelse, for ikke at sige dårlig. De får dog alligevel 2 stjerner, da stedet ligger godt og båden var fin i forhold til, at alle kunne sidde og alle kunne se ud.
Hvorfor 2 stjerner: Vi var alle mødt op til en tunsafari den 8. september 2026 kl.14.00. Båden var fuld og én person (personale) var ombord og havde taget pænt imod os, men båden sejlede ikke.
Vi ventede i lang tid uden at der kom information fra selskabets side. Der begyndte langsomt at sive rygter fra passagererne om, at kaptajnen var forsinket.
Vi ventede fortsat og efter ca. 44 minutter - efter planlagt afgang - kom kaptajnen. Hvis der blev sagt noget til nogen om "undskyld" eller årsag, så var det kun til dem der sad allernærmest - fortsat ingen information rundt til alle passagererne. Der gik yderligere ca. 5 minutter før båden endelig sejlede kl.14.50.
Vi kom ud og rundt, og om vi så tun eller ej er jo egentlig underordnet. For vi fik en tur, som det kunne blive på den dag, men kaptajnen sørgede for at være i havn præcist til det næste hold, der stod og ventede, så de ikke OGSÅ blev forsinket - det er jo fin damage control, men det skar 20 minutter af vores tur.
Vores tur var meldt udsolgt. På næste tur var der kun enkelte, der skulle med.
Spar Lystfiskeri har jo vidst præcist, hvor mange der skulle med efter vores tur.
Undervejs var der meget lidt kommunikation om, hvorvidt der var tun i farvandet eller ej. Det foregik ved, at kaptajnen råbte ud i vejret (let regn og let vind), og de der kunne høre hvad han råbte var heldige. Igen måtte passagererne være dem, der informerede hinanden.
Vi 3 vil sige, at det var en skuffelse i forhold til håndteringen og kommunikationen før, under og efter turen.
Kaptajnen kunne skærme sig bag den stakkels enlige person fra selskabet, som var sat til at tage sig af på- og afstigning.