R&T Solutions Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Environmental Renewable Natural Resources

Written by the company

Bij R&T Solutions staan ​​comfort en duurzaamheid centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige airconditioning systemen en warmtepompen, waaronder die van gerenommeerde merken. Wij maken het aanschaffen van een airco of warmtepomp graag makkelijk. Zowel particulieren als bedrijven zijn wij graag van dienst!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Goede airco voor scherpe prijs

Na een prettig adviesgesprek heeft R&T een scherpe offerte uitgebracht voor een aircosysteem. De levering ging snel. De installatie van de airco ging vlot en netjes met een goede uitleg bij oplevering. Ik kan R&T dan ook van harte aanbevelen.

28 September 2024
Rated 4 out of 5 stars

Aanschaf airco

Bij een aantal bedrijven offertes opgevraagd voor een airco. R&T kwam de situatie thuis bekijken, had een scherpe prijs en kon snel installeren.
Volop tevreden.

28 March 2024

Aanrader

Werden goed geadviseerd welke airco's wij het beste konden nemen. Installatie werd keurig gedaan. Aardige mannen en een fijn bedrijf! Aanrader.

11 March 2024

Perfect

Prettig geholpen en zeer goed geadviseerd door de medewerkers. De uitvoering verliep snel en soepel en was heel accuraat uitgevoerd door de monteur.
Mijn complimenten, zeker aan te raden!

14 March 2024

Beste meneer Veldhuis,

Dank u wel voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service die u heeft ontvangen en het advies dat onze medewerkers hebben gegeven.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of als er iets is waar we u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Toppers!

Vanaf begin tot eind een vertrouwd gevoel. Bij installatie het verkeerde model meegenomen, werd netjes aangegeven en dezelfde dag de juiste aan de muur. Toppers!

7 March 2024

Beste meneer Burenbroek,

Bedankt voor uw feedback! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons dat er een kleine vergissing was bij de installatie, maar we zijn blij dat we het snel konden oplossen door het juiste model dezelfde dag nog te plaatsen.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere assistentie nodig heeft, staan we altijd voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw begrip en het aanbevelen van ons bedrijf.

Goede ervaring bij R&T solutions

Goede ervaring bij R&T solutions. Nette heren met een vlotte en kwalitatieve plaatsing. Aanrader! Bedankt heren.

8 March 2024

Beste meneer van Duijvenbode,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden! We zijn verheugd te horen dat u een goede ervaring heeft gehad met onze service bij R&T Solutions. We streven altijd naar een vlotte en kwalitatieve plaatsing, dus het doet ons goed te horen dat dit voor u merkbaar was.

Uw aanbeveling wordt enorm gewaardeerd! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Airco's laten plaatsen

Op alle slaapkamers en in de woonkamer airco's laten plaatsen. Zijn keurig geïnstalleerd door R&T Solutions. Ook om bij te warmen zijn ze ideaal, scheelt weer gas! Zijn er erg blij mee!

18 March 2024

Beste mevrouw Langeveld,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de installatie van de airconditioning in al uw slaapkamers en in de woonkamer door R&T Solutions! We streven ernaar om onze klanten van de beste service te voorzien, en het doet ons goed te horen dat u blij bent met het resultaat.

Als u in de toekomst nog vragen heeft of verdere ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor u klaar.

Airco R&T

Airco besteld bij R&T. Goede communicatie en snelle levering, hartelijk dank !

16 March 2024

Beste Julia,

Bedankt voor uw vriendelijke woorden! We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en dat de communicatie vlot verliep en uw airconditioning snel geleverd werd.

Goed, snel

Afgelopen week een airco besteld, snel geleverd en mooi opgehangen. Zeker een aanrader.

12 March 2024

Beste meneer Wildenbeest,

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met uw recente aankoop en de service die wij hebben geleverd! We streven er altijd naar om bestellingen snel te verwerken en de installatie soepel te laten verlopen, en het doet ons goed om te horen dat dit voor u het geval was.

Bedankt voor uw aanbeveling, dat betekent veel voor ons! Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

The Trustpilot Experience

Take a closer look