Skyumogandersen Reviews 473

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super sød kørelærer, som var mega god til at lære fra sig (Allan). Jeg kan klart anbefale Skyum & Andersen Ringsted, hvis man vil lærer at køre godt og sikkert bil, mens man får god erfaring:)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik Allan som kørelærer og som teorilære, det har været enormt hyggeligt, og Allan er sgu en venlig gut med noget humor, så man skal ikke kede sig i bilen, tak for alt Allan.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var byens forskellige køreskoler igennem for, at finde den rette til trailerkørekort. Vurderet udfra lav pris, brugervenlig adgang og gode anmeldelser. Jeg valgte korrekt, og kunne tilmed tilp... See more

Company details

God kørelærer/skole

18 March 2026
Rated 4 out of 5 stars

Min kørerlærer

Min kørerlærer Andreas er en utrolig god lærer. God humor og bare rend hygge når man kører med ham. Det tog lidt langtid og blive færdig men det hva på grund af været og ikke kørerskolen

21 March 2026

Fantastisk køreskole

Var træt af en anden køreskole, så skulle derfor et andet sted, fik denne køreskole anbefalet.

Siden da, da jeg genoptog køretimer her var der ingen problemer.

Kørelærer lærte mig en masse nyt, hvilket var grunden til jeg bestod.

10/10 herfra.
Kan klart anbefales

27 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

God køreskole og alletiders lærere

En god køreskole med central beliggenhed og gode/behagelige undervisningslokaler (kan kun tale for afdeling Næstved hér), men vigtigst af alt nogle herlige teori- og kørelærere. Der er altid god stemning og plads til humor i både bil og teorilokale. Selvfølgelig er undervisningen også seriøs, og lærerne formår at vejlede på de områder man mangler hjælp på. På trods af nervøsitet både til første køretime og den endelige prøve, kunne kørelæreren (i mit tilfælde Jeanette) sørge for, at jeg landte på benene med kørekortet i hånden på den anden side. Skyum og Andersen kan varmt anbefales herfra :)

14 January 2026

10/10🌟

Meget fleksible teoritimer og køretimer🙏🏼
Ville helt klart anbefalede den her køreskole til andre, der er blevet taget hånd om at alting skulle være klart i tide og at alt passede ind med min kalender. Man får forklaret alting på et forstående niveau og hvis ikke man forstår det, så er der altid en af kørelærerne klar med svar.
Er så glad for mit kørekort, har virkelig kæmpet for det🚗💨 men jeg havde ikke haft et kørekort hvis ikke det var fordi jeg havde verdens bedste kørelære🫡🙏🏼

17 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse hos Skyum og…

Rigtig god oplevelse hos Skyum og Andersen Køreskole i Næstved. Undervisningen var klar og behagelig, og der var altid en god stemning. Jeg følte mig tryg hele vejen og er nu bestået og har fået mit kørekort. Kan klart anbefales 😊

7 February 2026

God fleksibilitet

Fik mig super fint gennem til mit kørekort, mest af alt har jeg sat pris på flexibiliteten over for mine behov for at få forløbet tilpasset til min arbejdstid. Klar anbefaling herfra 🙂

23 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Til folk som skal til at vælge…

Til folk som skal til at vælge køreskole nu, så ville jeg 100% anbefale skyum og Andersen. Hele mit forløb har været helt igennem fantastisk og lærerigt, også har jeg samtidig haft en super kørelærer. Så alt i alt en super god oplevelse og gode køretimer 😊

21 January 2026

Kan varmt anbefale Skym og Andersen

Kan varmt anbefale Skym og Andersen Køreskole i Næstved. Super dygtig og hyggelig kørelærer, god stemning og virkelig god undervisning. Følte mig tryg hele vejen igennem og har lige bestået og fået kørekort. Tak for et fedt forløb! ☺️

14 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Tryg og professionel køreskole – klar anbefaling

Jeg tog mit kørekort hos Skyum & Andersen i Ringsted og kan kun give dem mine bedste anbefalinger. Teoritimerne med Allan var helt fantastiske – der var ingen dumme spørgsmål, og han skabte et trygt rum, hvor man turde deltage.
Min første kørelærer var ikke det rette match, men det var heldigvis super nemt og hurtigt at skifte. Jeg bestod både teori- og køreprøve i første forsøg og har generelt haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem.

13 January 2026

Alt spillede

Alt spillede. Fik mit kørekort hurtigst muligt og jeg fik en super sød kørelærer som var meget fleksibel. Det vigtigste for mig da jeg valgte kørekort var at jeg kunne komme hurtigt igennem og have en god kørelærer man kan snakke med. Og det kan man vist roligt sige jeg fik. Det perfekte sted og tage kørekort. Kan klart anbefales

23 December 2025
Rated 4 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale Skyum Køreskole

Jeg havde teoriundervisning hos Allan, og timerne var både lærerige og hyggelige. Der var altid plads til at stille spørgsmål, og man kunne sagtens svare forkert uden at føle, at man ikke kunne følge med.

Både min køreundervisning og førstehjælp fik jeg hos Majbrit Iversen, og jeg kan kun give hende mine allerbedste anbefalinger. Majbrit er en helt fantastisk underviser og et skønt menneske. Under køretimerne mærker man tydeligt, at hun tager sig tid til at lære én personligt at kende, samtidig med at gøre én til den bedst mulige bilist.
Jeg har virkelig nydt min undervisning og kan på det varmeste anbefale Skyum Køreskole – og jeg ville ønske, at alle fik muligheden for at blive undervist af Majbrit

20 November 2025

Bedste kørelærer

Jeg var elev i Ringsted og havde en fantastisk og lærerig oplevelse med Majbritt som kørelærer. Hun er virkelig dygtig og skaber en stor tryghed🌸🌸🌼🌼😘

11 November 2025

Allan som kørelære

Jeg havde Allan som kørelærer, kæmpe grinebider og totalt støtte igennem min kørsel.
Er meget glad for de timer jeg havde og al tiden var det værd.
De er super gode til at hjælpe en og man skal slet ikke være bange for at spøger om spøgersmål!

16 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk køreskole på alle parametre

Jeg tog kørekortet i Næstved, perfekt lokation på Næstved station. Mine teoritimer var med Stine, som var fantastisk til at forklare koncepter og visualisere dem med tegninger.

Min kørelærer Andreas var fantastisk, han fik mig til at være komfortabel i at køre, og udover lovpakken fik jeg hjælp til alle mine svagesider. Så jeg blev forberedt godt til køreprøven, og kunne få mit kørekort.

Jeg kan ikke andet end at anbefale køreskolen. Gnidningsfrit forløb.

10 December 2025

Varme anbefalinger

Jeg gik både til teori og havde køretimer hos Allan Hansen. Teoritimerne var grundige men også hyggelige, og der var plads til at svare forkert og stille spørgsmål.
Allan er også en dygtig og motiverende kørelærer, der tager alting stille og roligt og med god humor.

Derudover fik jeg mit førstehjælpsbevis hos Majbritt, og dette får også en stor anbefaling, da kurset både er lærerigt og sjovt, og Majbritt er en dygtig instruktør.

Varme anbefalinger herfra!

25 November 2025