Fik besøg af en skovfoged fra…
Fik besøg af en skovfoged fra skovdyrkerne for at få tyndet ud i vores skovrejsning, som var ca. 16 - 17 år gammel.. flinker mand.. vi gik gennem skoven og han kunne fortælle at de sørgede for maskiner og alt logistik, og vi kunne forvente ca. 1000 kr pr ha.. altså ca 3 - 4000 kr..
vi tog tilbuddet da vi ikke selv havde tid og kræfter til at få tyndet ud..
efter at have rykket noget tid, kom der endelig en fælde bunke lægger. Han var der nogen dage - nu skulle træet så ligge et lille års tid inden der kom en flismaskine.. det blev lagt ned 11 maj 2020, og flismaskinen kom førs 11 december 2021.. efter at vi havde rykket og rykket.. så ville de komme hvis de måtte ligge det i en stak på vores grund.. det var ok.. allerede ugen efter blev det kørt væk..
Skoven lignede noget der var løgn da de var kørt.. alt var kørt op, mange nye spor i træerne, bunker af efterladt materiale, hele stammer, grene som vi har bruge flere uger på at fjerne fra de oprindelige spor.
Jeg rykkede for min afregninge adskillige gange. Og først efter igen at have ringet kom den 25/4 2022.. altså ca 2 år efter vores henvendelse..
Iføgle afregningen skulle vi betale 17 - 18.000 kr for arbejdet.. når salget var trukket fra..
Det er dog nulstillet, da skovrideren fik fat i den gamle skovfoged, som godt kunne huske at han havde lovet os at vi ikke kom til at betale. Men han havde glemt at han også havde sat lidt penge i udsigt..
Havde vi været klogere, så skulle det have været solgt til selvskovning, Jeg må helt klart fraråde at man laver mundtlige aftaler med Skovdyrkerne, få det på skrift..
26 April 2022
Unprompted review