Alt fra serum til cremer virker bare. Selv min datter med svær acne, har fået en flot hud. Jeg er fan. Jeg har de fleste produkter på hylden, alle 4 serummer samt øjen Creme, materialist og lotion og... See more
See what reviewers are saying
Aldrig har jeg fået bedre service. Det eneste der overgår servicen er effekten af de produkter vi har købt. Min datter (16 år) hud er som forvandlet på en uge. Ikke helt i balance endnu men virkeligt... See more
Jeg har i 16 dage (fra 17.02.2025) anvendt Gurkemejesalve morgen og aften mod et tiltagende, kløende og brændende håndeksem. Det er meget fedtet og tager tid om at blive optaget i huden. Første - ande... See more
Company replied
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til alle Skinfulness' produkter. Det er topklasse produkter og altid en helt fantastisk service. Jeg bruger både rens, mist, serum, dag- og natcreme - samt... See more
Written by the company
Vi er eksperter i at hjælpe med hudproblemer. Derfor kan du glæde dig til at opleve naturens apotek sammensat med 17 års klinisk erfaring og laboratoriets bedste ingredienser. Der er nemlig hemmeligheden til smuk og sund hud, og netop derfor vi hjælper så mange med deres hudproblemer. Vi tror ikke på skrap medicin, men mener at årsagen til dit hudproblem skal findes og løses, og ikke blot symptombehandles.
Denmark
- skinfulness.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Gurkemejesalven
Efter at have brugt gurkemejesalven i kun 5 dage kan jeg allerede mærke en forskel på min hud. Salven slår hurtigt inflammationen ned og mindsker rødmen i urenhederne. Den beroliger og detoxer huden, og så er den enorm rar at arbejde med. Er også stor fan af rensegeléen og honningmasken. Sidstnævnte er noget af det bedste, der er sket for min hud! 🧖🏻♀️

Dejligste produkter
Dejligste produkter
Har igen fået en ny levering af de skønneste produkter som jeg aldrig kommer til at slippe.
Min hud er blevet så meget finere efter jeg er begyndt at bruge Skinfullnes 🙏
Den ultimative olie er helt fantastik 🙏 ALLE produkter er fantastiske ☺️
Varmeste anbefaling herfra og så er Malin bare så skøn, hjælpsom og super dygtig

Reply from Skinfulness
Lækre produkter og fantastisk kundeservice!
Virkelig lækre produkter og fantastisk kundeservice! Jeg har fået så god vejledning og rådgivning hele vejen, og det har virkelig gjort en forskel! Efter mange år, hvor jeg har døjet med akne og uren hud, har Skinfulness’ produkter og rådgivning hjulpet min hud tilbage i balance – den er blevet pæn igen, og jeg føler mig meget mere tilpas i min egen krop. Man kan virkelig mærke, at Malin og hendes team brænder for at hjælpe os, der kæmper med huden. Produkterne føles også helt fantastiske, når de påføres, og leveringen er ovenikøbet hurtig. Jeg er så glad for, at jeg fandt Skinfulness – det kan varmt anbefales! 💛

Reply from Skinfulness
Super skønne og virksomme produkter
Super skønne produkter. Jeg er FAN af gurkemejesalven som er en sand game-changer - og hele det kit (mist+creme) som er til eksem. Det fungerer virkelig for mig og jeg har fået en meget mere rolig og fin hud med en dejlig glød. Desuden bruger jeg Mama-olien til hele kroppen. Elsker!

Dejlige produkter
Dejlige produkter. Gode til en ældre hud (+70) God service. Hurtig levering.

Lækre produkter
Hurtig levering, dejlige produkter og meget behageligt visuelt design! Gurkemejesalven har ikke afhjulpet min akne, men det er der vist ikke noget der rigtig kan.
Min hud føles fugtet på en sund måde, og det er rigtig dejligt at vide, at det er et naturligt produkt, jeg giver mit ansigt.

Lækre produkter
De lækreste produkter. Derudover fik jeg hjælp og vejledning i forbindelse med et operations ar. Kæmpe anbefaling herfra 🌸

God rådgivning og effekt
God rådgivning, hurtig levering og flot effekt af produkterne. Specielt har vi brugt honningmasken og gurkemejesalven.

Reply from Skinfulness
Hurtig levering og god vejledning ift
Hurtig levering og god vejledning ift. brug af produktet. OG det virker!! Dejlig imødekommende og "familiær" kommunikation med Skinfulness

Virkelig god service
Virkelig god service! Malin tager sine kunder seriøst og laver individuel vejledning

Professionel hudpleje
Malin har tidligere hjulpet mig med at få min hud i balance. Da min hud efter graviditet/amning er kommet i ubalance igen, og jeg så opdagede at hun havde lavet hendes egne produkter var jeg nødt til at prøve dem😊 gurkemejesalven har jeg erfaret er effektiv til pludselige udbrud eller irriteret hud, peelingmasken skal der et meget tyndt lag på og så giver den en klarere hud og irriterer ikke ved at udtørre den, mineralmisten er dejlig forfriskende og fugtende. Dermarolleren ligger godt i hånden og er behagelig at bruge. Jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge både honningmasken og peptidserum. Jeg er fan af Malin og hendes produkter 😊
Mvh Rikke Kjær Thygesen

Reply from Skinfulness
Jeg har forsøgt mig med…
Jeg har forsøgt mig med gurkemejesalven, den har ikke gjort nogen forskel for min hud.

Sødeste ejer
Sødeste ejer, som altid er klar til at hjælpe med ens 1000 spørgsmål. Hendes passion for hudpleje, kan mærkes i alle de produkter hun laver 🤍

Reply from Skinfulness
Hurtig levering , har købt gurkemejesalven og har set tydelig bedring .
Kan varmt anbefales .

Solcreme
Skinfulness har intet mindre end gjort det igen og skabt en helt fantastisk ansigtssolcrem - Solstråle.
Den fordeles nemt, fedter ikke, trænger hurtig ind og dufter som en drøm.
Kæmpe anbefaling til alle de produkter jeg har i samlingen.

Så naturligt og rent
Så naturligt og rent. Jeg kan li det🤩
Sidst fik jeg en rejsestørrelse af honningmasken med på min ordre og siden jeg første gang prøvede den på har jeg elsket den lige siden, så meget at jeg nu køber den fulde størrelse af den.
Så pas på, det er produkter man hurtig bliver afhængig af fordi det giver sådan en god positiv effekt på huden og også selv for en som mig med kombineret/ sensitiv hud.
Stor anbefaling herfra

Reply from Skinfulness
Min datter er begyndt at bruge…
Min datter er begyndt at bruge gurkemeje salve i ansigtet, og hun er så glad for resultatet da det tager en del af rødmen fra hendes acne.