Skinfulness Reviews 155

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Alt fra serum til cremer virker bare. Selv min datter med svær acne, har fået en flot hud. Jeg er fan. Jeg har de fleste produkter på hylden, alle 4 serummer samt øjen Creme, materialist og lotion og... See more

Rated 5 out of 5 stars

Aldrig har jeg fået bedre service. Det eneste der overgår servicen er effekten af de produkter vi har købt. Min datter (16 år) hud er som forvandlet på en uge. Ikke helt i balance endnu men virkeligt... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har i 16 dage (fra 17.02.2025) anvendt Gurkemejesalve morgen og aften mod et tiltagende, kløende og brændende håndeksem. Det er meget fedtet og tager tid om at blive optaget i huden. Første - ande... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til alle Skinfulness' produkter. Det er topklasse produkter og altid en helt fantastisk service. Jeg bruger både rens, mist, serum, dag- og natcreme - samt... See more

Company details

1. Skin Care Clinic
  2. Cosmetic Products Manufacturer
  3. Health and Beauty Shop

Written by the company

Vi er eksperter i at hjælpe med hudproblemer. Derfor kan du glæde dig til at opleve naturens apotek sammensat med 17 års klinisk erfaring og laboratoriets bedste ingredienser. Der er nemlig hemmeligheden til smuk og sund hud, og netop derfor vi hjælper så mange med deres hudproblemer. Vi tror ikke på skrap medicin, men mener at årsagen til dit hudproblem skal findes og løses, og ikke blot symptombehandles.

4.7

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Gurkemejesalven

Efter at have brugt gurkemejesalven i kun 5 dage kan jeg allerede mærke en forskel på min hud. Salven slår hurtigt inflammationen ned og mindsker rødmen i urenhederne. Den beroliger og detoxer huden, og så er den enorm rar at arbejde med. Er også stor fan af rensegeléen og honningmasken. Sidstnævnte er noget af det bedste, der er sket for min hud! 🧖🏻‍♀️

23 August 2025

Kære Mette

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor er det fantastisk at høre at Gurkemejesalven allerede har gjort en tydelig forskel for din hud på så kort tid. Det er lige præcis dét, jeg drømte om da jeg udviklede den.
Og dejligt at både Rensegeléen og Honningmasken har fundet en fast plads i din rutine. Honningmasken er også en af mine egne favoritter 🙂
Tak fordi du deler din oplevelse og for de flotte fem stjerner. Det betyder mere end du aner.

De bedste hilsner fra

Dejligste produkter

Dejligste produkter
Har igen fået en ny levering af de skønneste produkter som jeg aldrig kommer til at slippe.
Min hud er blevet så meget finere efter jeg er begyndt at bruge Skinfullnes 🙏
Den ultimative olie er helt fantastik 🙏 ALLE produkter er fantastiske ☺️
Varmeste anbefaling herfra og så er Malin bare så skøn, hjælpsom og super dygtig

15 August 2025

Kære Lotte

Tak for en fantastisk dejlig anmeldelse, de varme anbefalinger (og VIRKELIG søde ord) og flotte fem stjerner.
Er glad for at din hud elsker produkterne og at du er tilfreds med det hele.

Rated 5 out of 5 stars

Lækre produkter og fantastisk kundeservice!

Virkelig lækre produkter og fantastisk kundeservice! Jeg har fået så god vejledning og rådgivning hele vejen, og det har virkelig gjort en forskel! Efter mange år, hvor jeg har døjet med akne og uren hud, har Skinfulness’ produkter og rådgivning hjulpet min hud tilbage i balance – den er blevet pæn igen, og jeg føler mig meget mere tilpas i min egen krop. Man kan virkelig mærke, at Malin og hendes team brænder for at hjælpe os, der kæmper med huden. Produkterne føles også helt fantastiske, når de påføres, og leveringen er ovenikøbet hurtig. Jeg er så glad for, at jeg fandt Skinfulness – det kan varmt anbefales! 💛

8 July 2025

Kære Lærke

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse og de virkelig flotte ord.
Det gør mig så glad at høre, at både produkterne og min vejledning har hjulpet din hud tilbage i balance. Den er også virkelig blevet flot!
Jeg ved jo desværre selv, hvor opslidende det kan være at kæmpe med akne, så at du nu føler dig godt tilpas i din egen hud betyder virkelig meget for mig.
Det er altid en fornøjelse at følge din hud-rejse.

Rated 5 out of 5 stars

Super skønne og virksomme produkter

Super skønne produkter. Jeg er FAN af gurkemejesalven som er en sand game-changer - og hele det kit (mist+creme) som er til eksem. Det fungerer virkelig for mig og jeg har fået en meget mere rolig og fin hud med en dejlig glød. Desuden bruger jeg Mama-olien til hele kroppen. Elsker!

1 July 2025

Kære Marianne

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre, at både gurkemejesalven og eksem-kittet har gjort en forskel for dig og endda givet dig mere rolig hud med glød. Det er præcis den effekt, jeg ønsker, mine produkter skal give.
Og så gør det mig ekstra glad at høre, at Mama Olien også har fundet sin faste plads i din rutine.
Tak fordi du deler din oplevelse, for din begejstring og de flotte 5 stjerner.

Dejlige produkter

Dejlige produkter. Gode til en ældre hud (+70) God service. Hurtig levering.

8 July 2025

Kære Bente

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det gør mig rigtig glad at høre, at du er tilfreds både med produkterne og servicen. Jeg sætter stor pris på, at du deler din oplevelse her og på at du , efter så mange år, stadig vælger at handle hos mig.

Rated 4 out of 5 stars

Lækre produkter

Hurtig levering, dejlige produkter og meget behageligt visuelt design! Gurkemejesalven har ikke afhjulpet min akne, men det er der vist ikke noget der rigtig kan.
Min hud føles fugtet på en sund måde, og det er rigtig dejligt at vide, at det er et naturligt produkt, jeg giver mit ansigt.

7 July 2025

Kære Thea

Tusind tak for din ærlige anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du oplever fugt og velvære i huden, selvom gurkemejesalven ikke har haft den ønskede effekt på din akne. Akne kan være rigtig genstridigt, og der findes sjældent ét produkt, der alene kan løse det.
Hvis du har lyst, kan jeg hjælpe dig med at finde en mere målrettet rutine, der passer til netop din hudtype. Ofte kan kombinationen af flere produkter gøre en forskel. Og så skal du endelig bare sende en mail, så finder vi en god løsning.

Lækre produkter

De lækreste produkter. Derudover fik jeg hjælp og vejledning i forbindelse med et operations ar. Kæmpe anbefaling herfra 🌸

23 June 2025

Reply from Skinfulness

Tusind tak for de pæne ord – og for at tage dig tid til at skrive.
Jeg er glad for, at du har haft glæde af både produkterne og vejledningen. Ar kan være lidt af en disciplin i sig selv, så det er godt at høre, at det har hjulpet.
Du ved, hvor du finder mig, hvis du får brug for flere fif 😉

De bedste hilsner fra Malin, Skinfuless

God hudtestanalyse

God hudtestanalyse
Fine produkter

22 June 2025

Hej Lars

Tak for anmeldelsen – og for at tage dig tid til at skrive 😊
Godt at høre, at du har været glad for hudtesten og produkterne.

Bedste hilsner fra Malin, Skinfulness

God rådgivning og effekt

God rådgivning, hurtig levering og flot effekt af produkterne. Specielt har vi brugt honningmasken og gurkemejesalven.

12 June 2025

Hej Mette

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder mig virkelig at høre, at både rådgivning, levering og effekt har været spot on 😊
Og skønt at høre, at honningmasken og gurkemejesalven har været et godt makkerpar hos jer.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og god vejledning ift

Hurtig levering og god vejledning ift. brug af produktet. OG det virker!! Dejlig imødekommende og "familiær" kommunikation med Skinfulness

29 May 2025

Kære Karina

Tusind tak for de fine ord. Jeg bliver virkelig glad for at høre at både levering, vejledning og ikke mindst effekten spiller.

Det betyder meget, at du oplever kommunikationen som imødekommende og familiær – det er lige præcis sådan, jeg gerne vil have din oplevelse skal være, når du handler hos os 💛

Virkelig god service

Virkelig god service! Malin tager sine kunder seriøst og laver individuel vejledning

26 May 2025

Hej Rikke

Tusind tak for de søde ord. Det betyder virkelig meget for mig at kunne give individuel vejledning, der giver mening for den enkelte.

Professionel hudpleje

Malin har tidligere hjulpet mig med at få min hud i balance. Da min hud efter graviditet/amning er kommet i ubalance igen, og jeg så opdagede at hun havde lavet hendes egne produkter var jeg nødt til at prøve dem😊 gurkemejesalven har jeg erfaret er effektiv til pludselige udbrud eller irriteret hud, peelingmasken skal der et meget tyndt lag på og så giver den en klarere hud og irriterer ikke ved at udtørre den, mineralmisten er dejlig forfriskende og fugtende. Dermarolleren ligger godt i hånden og er behagelig at bruge. Jeg glæder mig til at komme i gang med at bruge både honningmasken og peptidserum. Jeg er fan af Malin og hendes produkter 😊

Mvh Rikke Kjær Thygesen

8 May 2025

Kære Rikke

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse – det varmer virkelig at høre, at du både har haft god erfaring med min rådgivning og at du er stadig er fan af produkterne ❤️
Jeg er glad for, at gurkemejesalven, peelingmasken, mineralmisten og dermarolleren spiller godt sammen for dig. Og jeg håber, at honningmasken og peptidserummet også bliver nogle favoritter.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har forsøgt mig med…

Jeg har forsøgt mig med gurkemejesalven, den har ikke gjort nogen forskel for min hud.

2 May 2025

Hej Elle

Vi har jo skrevet sammen på mail, men vi kan også tage den offentligt her. Der er 60 dages produktgaranti på alle mine produkter. Er du ikke tilfreds med dit resultat indenfor 60 dage, så kan du få pengene tilbage for produktet, hvis du sender det retur. Du har købt salven for 4 måneder siden, og har brugt hele bøtten op. Så kan jeg NATURLIGVIS IKKE give dig produktgaranti.

Jeg prøver virkelig at give den bedste kundeservice, men jeg føler lidt at du "tager hele armen" her, når jeg rækker dig en lillefinger. Jeg kender ikke nogle danske mærker der giver så flot en garanti som jeg gør, så jeg er da ærgerlig på dine vegne, at du ikke har reageret før, for så havde det ikke været noget problem.

- Malin, Skinfulness

Sødeste ejer

Sødeste ejer, som altid er klar til at hjælpe med ens 1000 spørgsmål. Hendes passion for hudpleje, kan mærkes i alle de produkter hun laver 🤍

Kære Janni

Tusind tak for de søde ord. Det betyder rigtig meget at høre, at min passion for hudpleje kan mærkes og at jeg kan være til hjælp, selv når der er 1000 spørgsmål 😉
Du er altid mere end velkommen til at spørge løs.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering , har købt gurkemejesalven og har set tydelig bedring .
Kan varmt anbefales .

27 March 2025

Kære Pi

Tusind tak for din fine anmeldelse – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse 💛
Det betyder rigtig meget, og jeg er så glad for at høre, at gurkemejesalven har hjulpet!
Tak for din tillid – og for at handle hos os 🙏

Bedste hilsner fra Malin, Skinfulness

Solcreme

Skinfulness har intet mindre end gjort det igen og skabt en helt fantastisk ansigtssolcrem - Solstråle.
Den fordeles nemt, fedter ikke, trænger hurtig ind og dufter som en drøm.
Kæmpe anbefaling til alle de produkter jeg har i samlingen.

5 April 2025

Kære Lea

Tusind tak for de flotte ord – hvor er det skønt at høre, at Solstråle lever op til sit navn ☀️
Det betyder alverden, at du både støtter op og deler dine erfaringer – det er lige præcis dét, der gør, at jeg elsker mit arbejde.
Tak for din tillid – og fordi du er en del af Skinfulness-universet 💛

Så naturligt og rent

Så naturligt og rent. Jeg kan li det🤩
Sidst fik jeg en rejsestørrelse af honningmasken med på min ordre og siden jeg første gang prøvede den på har jeg elsket den lige siden, så meget at jeg nu køber den fulde størrelse af den.
Så pas på, det er produkter man hurtig bliver afhængig af fordi det giver sådan en god positiv effekt på huden og også selv for en som mig med kombineret/ sensitiv hud.
Stor anbefaling herfra

14 April 2025

Kære Camilla

Hvor er det en fornøjelse at læse – tusind tak for dine fine ord og for at dele din oplevelse 💛
Det gør mig virkelig glad at høre, at honningmasken har sneget sig ind som en ny favorit – og at din hud (selv den kombinerede og sensitive slags) trives med produkterne.
Og ja… man bliver hurtigt lidt afhængig 😉
Tak fordi du handler hos Skinfulness – og for at tage dig tid til at skrive.

Rated 5 out of 5 stars

Min datter er begyndt at bruge…

Min datter er begyndt at bruge gurkemeje salve i ansigtet, og hun er så glad for resultatet da det tager en del af rødmen fra hendes acne.

2 April 2025

Kære Michelle

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det bare dejligt at høre, at din datter har glæde af gurkemejesalven 💛
Det betyder virkelig meget at få lov at være en lille del af hendes hudrejse – især når det handler om noget så frustrerende som rødme og akne.
Tak fordi I deler jeres erfaring – og for jeres tillid til Skinfulness.

Fantastiske produkter

Fantastiske produkter, og altid så god vejledning

Kære Malene

Tusind tak for dine søde ord – det varmer virkelig at læse 💛
Jeg gør mig umage med både produkterne og vejledningen, så det betyder meget at det bliver bemærket.
Tak for din støtte – og for at tage dig tid til at skrive.

Super kundeservice

Super kundeservice, og god og hurtig levering👍

Kære Trine

Tusind tak for din anmeldelse – det sætter jeg stor pris på 🙏
God kundeservice og hurtig levering er noget, jeg vægter højt, så det glæder mig at høre, at det blev oplevet sådan hos dig.

Take a closer look