See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ordren hastede meget. Pravin fulgte den helt til dørs, og holdt mig løbende opdateret. Tak for god service.

Rated 5 out of 5 stars

Talte med Pravin Han var helt fantastisk til at fortælle mig om samspil mellem SmartGuard og Inverter, solpaneler, batteri, varmepumpe, biler, mv. Jeg har aldrig tidligere fået så åbent og ærlig in... See more

Rated 5 out of 5 stars

Professionel og personlig betjening der ifølge mig, kan måle sig med eliteniveau indenfor top 3. Aldrig har jeg mødt så godt et menneske som Pravin der IKKE havde travlt med at over sælge mig med t... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Kunne godt give 5 stjerner 🌟, men så ville der aldrig blive plads til forbedringer, ikke en finger at sætte på vejledningen👍

Company replied

Company details

1. Energy Equipment and Solutions

Written by the company

Bliv grønnere hver dag. Grønne energiløsninger til de bedste priser. Solcelleanlæg, solcelle, inverter, batteri, grønne energiløsninger.

4.7

2-star
1-star

Installation af SmartGuard

Talte med Pravin
Jeg har aldrig tidligere fået så åbent og ærlig information fra en leverandør inden køb.
Mvh Mogens

20 November 2025

Proffesionel betjening

Rigtig god oplevelse med Pravin fra Skansol! Er blevet rigtig godt vejledt. Købte et 8kw anlæg til en gid pris og det blev leveret inden for en uge ca. Betalte med mobilpay og pengene blev ikke trukket før alle vare var leveret. Så kan kun anbefale at handle ved Skansol.👍🌞

10 September 2025

Super hurtig

Super hurtig, super venlig og best service. Kan varmest anbefale. Parvin hjelper med alt. Hvad vil man mere? Og priserne er "kundevenlig" --->TOP.

8 September 2025

Hej Rolf,

Tusind tak for den anmeldelse og de pæne ord, der afspejler Skansols kerneværdier. Det betyder meget for os. :-).

Super service.

15 July 2025

Hej Bjarne,

Kundeservice er top!

Pravin er meget hjælpsom, vejledende og løsningsmindet. Klart anbefales, og skal du købe noget som helst af det der sælges hos Skansol, så vil du være i sikre hænder hos dem ift. info og hvad der passer dine behov.

1 July 2025

Hej Ramzi,

Hos skansol er kundetilfredshed ved at levere den optimale løsning førsteprioritet.

Nemt og hurtig

Nemt og hurtig, email svar asap - problemer med webshoppen og betaling blev fikset og vi var i luften...

15 July 2025

Hej Hans,

God kundeservice

God kundeservice, de svare indenfor meget kort tid, og er super fleksible mht. Levering og afhentning.

13 July 2025

Hej Jannik,

God kundeservice

Super service og svarer meget hurtigt på e-mail. Vil bruge Skansol igen, hvis jeg manglede andet.

5 January 2025

Hej Thomas,

Rated 5 out of 5 stars

God vejledning for erstatnings modul…

God vejledning for erstatnings modul for defekt solcelle inverter.

2 July 2025

Hej Peder,

Super Service.

Det er nem, hurtig og til en god pris. Hentede selv varen i Flensborg, der var nemt at finde, god plads og super service.

30 June 2025

He Keldj,

Tip top!

En meget stor oplevelse og handle med Pravin. Han var meget hjælpsom, informativ og vidste hvad han snakkede om.
Leveringen var også helt i top og kom dagen før han havde lovet levering. Så jeg er en glad mand😃

18 June 2025

Hej karsten,

Købt 11KW anlæg med batteri

Købt 11KW anlæg med batteri. Alle dele kom som aftalt, og Pravin er der ikke noget at udsætte på.
Anlæg er endnu ikke monteret, men går ud fra er alt er som det skal være.

18 June 2025

Hej Stig,

Super kommunikation og opfølgning

Skansol er bestemt et sted jeg vil anbefale til andre, næste gang jeg skal bruge stumper til solcelle anlæg er Skansol det første sted jeg kigger. 5 Stjerner herfra..

14 June 2025

Hej Anders,

Rated 3 out of 5 stars

Det var en noget langsom leveringen og…

Det var en noget langsom leveringen og der kom ingen info fra jer

28 May 2025

Hej Bendt,

Tak for anmeldelsen :-).

Angående e-mailkommunikation, har vi haft en telefonsamtale med dig og fundet ud af, at der var problemer med e-mailkommunikationen ind og ud til din e-mailkonto. Igen kan dette være et midlertidigt teknisk problem på serveren i begge sider.

Vi kan se, at ordren blev leveret på den 5. hverdag, hvilket normalt tager 2-3 dage. Vi sender ordrer så snart de er modtaget. Bagefter overtager fragtfirmaet, og vi kan ikke påvirke, hvornår de leverer. Det er trist at få en gennemsnitlig score for ikke at være noget, vi kan gøre for at rette op på. Men vi vil undersøge, hvorfor leveringstiden er ændret fra 3 dage til 5 dage i dit tilfælde, og forsøge at tale med fragtfirmaet for at forbedre det.

Tak for tålmodigheden og samarbejdet under hele processen.

Rated 5 out of 5 stars

Ærlig, professionel og rigtig god kundeservice!

Jeg har haft en ualmindelig god dialog med Pravin, ejeren af Skansol, i forbindelse med køb af et solcelleanlæg med batterier. Jeg kendte ikke meget til solcelleanlæg i forvejen, men Pravin var utrolig tålmodig og brugte god tid på at forklare alt, jeg spurgte om – uden at det på noget tidspunkt føltes for meget.

Pravin udviste stor faglighed og professionalisme og hjalp mig med at finde frem til det anlæg, der passede bedst til mit hus. Han rådgav også om den mest optimale placering af solcellerne, så jeg kunne få det størst mulige udbytte af anlægget.

Jeg havde dialog med flere andre firmaer, men her mødte jeg ofte unge sælgere, som hurtigt begyndte at tale om korte tilbagebetalingstider og forsøgte at presse mig til et køb. Det var en helt anden – og meget mere tryg – oplevelse at tale med Pravin. Jeg følte mig lyttet til og oplevede, at han gav en ærlig og reel service. Det betød meget for mig, at det var ejeren selv, jeg havde kontakt med, og det gjorde hele forskellen.

Derudover vil jeg fremhæve Skansols hjemmeside, som også gjorde et positivt indtryk. Den er overskuelig, nem at navigere i, og mange af priserne er absolut fordelagtige – det giver et godt førstehåndsindtryk og gør det let at danne sig et overblik.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Skansol og Pravin!

Per Scriver

22 May 2025

Hej Per,

Tusind tak for den detaljerede anmeldelse og de pæne ord, der afspejler Skansols kerneværdier. Det betyder meget for os. :-).

Pravin og Madhuri

Rated 5 out of 5 stars

Professionel og personlig betjening der…

Aldrig har jeg mødt så godt et menneske som Pravin der IKKE havde travlt med at over sælge mig med ting jeg ikke havde brug for - nej Pravin var helt fantastisk rolig og venlig. Hans vejledning var meget omfangsrig og det var meget spændende at høre hvad han havde at fortælle mig om mit ønske. Jeg kan stærkt anbefale, at jer der måtte ønske at købe solcelle udstyr - tag kontakt til Skansol.dk
Vh. Brian Nielsen Kaas, Pandrup.

14 May 2025

Hej Brian,