Skærbækcentret - kursus & konferencecenter Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har endnu engang haft et dejligt ophold. Fin hytte hvor vi også kunne have vores hund med. Børnene har nydt legelandet og svømmehallen. Der er rent og pænt og venligt og serviceminded personale.... See more

Rated 1 out of 5 stars

HOLD JER LANGT VÆK. ELENDIG MAD OG INGEN KUNDERSERVICE. Vi havde booket et weekendophold og havde hjemmefra bestilt halvpension. Det skulle vi aldrig havde gjort. Har aldrig oplevet så ELENDIG MAD.... See more

Rated 1 out of 5 stars

Maden var kedelig, nachos bløde, priserne er dyre. En burger koster 165 kr. Kommer ikke igen

Rated 4 out of 5 stars

Vi var på familietur med børn, svigerbørn og børnebørn og har haft skønne dejlige vinterferiedage. Hytterne svarer til beskrivelsen og vi kunne endda have vores hund med. Dejligt. Børnebørnene nød svø... See more

Company details

1. Cottage
  2. Tour Agency
  3. Tour Operator
  4. Travel Agency

Information provided by various external sources

Skærbækcentret - Danmarks hyggeligste feriecenter med plads og tid til nærvær, hygge og fælles oplevelser. Tæt på Nationalpark Vadehavet.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

9 reviews in the last 12 months

Write a review

Julefrokost.

Julefrokost.. i restaurant Staffeli.. IKKE ANBEFALELSESVÆRDIG. Der var booket bord 3 uger tidligere. Dagen før, var der intet booket. Maden? Tja ikke pengene værd. Når der står MED GLDAGS HVIDKÅL, så serverer man ikke rødkålssalat. Fiskefileterne var sikkert brugsens de bedste. Tørre og kedelige. Rugbrødet var godt, franskbrødet havde tørre kanter. Æg og rejer direkte fra køleskabet m en tør klat mayonnaise.
Ingen spørgsmål fra “tjeneren” om snaps til silden.
Næste servering: lune retter ind, INDEN der er ryddet af bordene, så kom hvidkålen. Grønlangkålen var tør og stikkende. Kålpølserne små og alt for røgede og mørke. Tarteletterne var tørre, men sovsen med en anelse hønsekød var udmærket. Risalamande skal vel smage af ris, og ikke fedte rundt i munden flere timer efter spisetid. Men ok. Kaffen var varm, øllene på flaske var kolde, at der ikke blev tilbudt fadøl var vel pga der kun var en person på arbejde.

4 December 2023
Rated 3 out of 5 stars

Selve ferielejligheden var okay og fin…

Selve ferielejligheden var okay og fin med plads.
Lidt skuffende at der kun var badeland, som var med i prisen og alt andet skulle der betales ekstra for.
Morgenmaden var ikke de 100 kr hver.
Ville jeg komme igen næste gang.... muligvis ikke, da der findes andre bedre steder.

18 July 2023

Hvis man kunne give 0 stjerner ville jeg

Min klasse og mig har været på lejrtur, og da vi møder op, og får vores hytter, ender jeg i en, som den hele første dag smelter os. Vi satte aircondition helt ned på 1 grad, og den blæste stadig varm luft ud på os. Vores fryser, og køleskab virkede desuden heller ikke rigtigt, da alt kun var nogenlunde koldt, og vores is næsten smeltede i fryseren. Den første aften vi skulle lave mad, var gryderne beskidte. Der var også absurd mange myre i vores hytte, i badet, på vores bord og køkkenbord, i alle soveværelser og endda oppe i hemsen. Vi spurgte efter noget der kunne få myrerne væk, og de sagde, at det skulle de nok gøre i receptionen. Intet sker. Først da vores lærer igen henvender sig, får vi nogle myredåser som overhoved ikke virkede. Myrerne kravlede rundt i vores senge. Vi havde døde (og levende) sølvfisk i hele hytten, og vi så også indtil flere skægkræ, (som er skadedyr) og ingen gjorde noget ved vores klager. Rigtig dårlig service, og det er klamt, at dette sted lader gæster sove i disse hytter.

2 May 2023

Skærbækcentret, dejlig oplevelse.

Skøn hytte til 5 stjerner.
Velholdte omgivelser.
Super venligt personale til 5 stjerner.
Cafe til 5 stjerner.
Gode omgivelser til hundeluftning.
Skærbækcentret er attraktivt for byen og har en god placering til mange spændende oplevelsessteder i det sønderjyske område. Så også det får 5 stjerner.
Vi kommer gerne igen og har derfor allerede bestilt nyt ophold i 2023.

15 September 2022
Rated 3 out of 5 stars

fedt sted

fedt sted, men der mangler myggenet. Man tør ikke at åbne vinduerne, der er så mange myg og alt mulig andet...

23 August 2022

Fantastisk oplevelse🙏

Frederiksberg boldklub var på træningslejr og det var en fornøjelse. Sødeste og mest hjælpsomme personale - maden var god og var der altid til tiden. En af dagene skrev vi at vi ikke kunne nå at komme til maden og Claus fik blot rykket på tiderne, så vi stadig kunne få mad.
Gode faciliteter, i form af flotte græsbaner, padeltennis og nogle super rene hytter.

Helt i gennem en fantastisk oplevelse og både drenge og jeg har været meget begejstret. Det er bestemt ikke sidste gang vi kommer!

Tak for en fantastisk oplevelse. Og på gensyn 😊⚽️

5 August 2022
Rated 1 out of 5 stars

Yderst skuffende oplevelse i svømmehal

Mit barnebarn på 8 år og jeg vil i svømmehal.
Han vil ikke gå selv i herreomklædning, så han er altid i dameomkl. med mig..
Så snart vi sætter foden i svømmehallen bliver vi konfronteret af en ung kvindelig livredder, som spørger til hans alder.
De har en politik, at drenge fra det fyldte 7. år ikke gå med i dameomkl.
Jeg spørger til hvad vi så gør og hun beder os om at gå igen…
Vi beder om penge retur i receptionen og de er yderst søde og lige så forfærdet over en den behandling vi har fået.
Vi må gerne gå ind igen, men det har vi sådan set ikke lyst til, får pengene tilbage og kører til Arrild svømmehal, hvor vi altid bliver godt behandlet.
Så alt i alt 0 stjerner med pil ned til livredderen og 10 stjerner til receptionen.

2 August 2022

1 stjerne er 1 for meget

1 stjerne er 1 for meget! Ringen oplevelse er en mild måde at sige det på. Den ringeste mad som gav mig og flere kollegaer dårlig mave med opkast. Deres beskrivelse af maden holder slet ikke forventningen, de samlinger en herregårdsbøf med et stykke hakkekød. Overstegte pommes som er badet i friturefedt og knas hårde. Deres service i caféen er ikke eksisterende og man høre fra personalet at de ikke gider at lave den ret man bestiller.
Bowling banen er forældet så den melder hele tiden fejl og stopper, så med et ikke eksisterende personale, ender det med at man ikke kan spille en runde færdig på en time.. vil ikke anbefale nogle at komme at spise eller bowle der

5 April 2022

Miniferie 2 voksne og 2 børn

Miniferie 2 voksne og 2 børn. Rigtig fine hytter med god indretning. Fin rengøring.

Svømmehallen er genial til både voksne og børn. Varmtvandsbassin til de små, som de bestemt ikke kan fryse i. Det store bassin har også god temperatur til større børn og voksne. Stor vandrutsjebane, alt udstyr (bælte, vinger, dykkerbriller, skumredskaber og meget mere) som bare kan lånes.
Legerummet er også fint. Ikke kæmpe stort, men fint til børnene! Vores på 3,5 og 1 år elskede det.

Vi lånte også den ene hal, indtil den skole som havde booket den, ankom. Dertil lejede vi en fodbold til 25kr.

Stor legeplads med ny hoppepude (blev udskiftet dagen efter vi ankom) og boldbaner, atletikbane osv.

Super fint sted som vi absolut vender tilbage til. Næste gang vil vi komme forår/sommer så vejret tillader lidt mere udendørs aktivitet også.

3 February 2022

Dårlig service

Sidste år købte jeg et kort til 10 x indgang til swømmehal/badeland i Skærbæk Center. Pga mine egne begrænsninger i denne periode plus Covid-19 restriktioner har jeg benyttet kortet en enkelt gang. 3 gange (2 gange personlig og en gang per tlf) har jeg forsøgt at for svaret på om jeg kan få refunderet kortet eller bytte det til Niger andet i centret, da jeg flytter fra Skærbæk og kan ikke bruge det mere.
Til sidst (efter igen personlig henvendelse)fik jeg besked at det kan ikke lade sig gøre, så de 400kr er bare tabt.
Jeg synes, det er meget dårlig behandling af kunderne. Kan man ikke refundere pengene så skulle man informere om det ved køb af 10 turs kort.
Mvh Jolanta

29 January 2022

Super børneferie

Super børneferie. Fantastisk børnevenligt med svømmepool og masser af legeplader. Desuden har de et ægte brugbart vægtcenter og en 400 m atletikbane for forældrene. Husene var velindrettede og personalet var venlige og hjælpsomme. Vi kom udenfor højsæson så jeg ved ikke hvordan det er når centret har travlt, men vi var super glade for det.

12 November 2021
Rated 1 out of 5 stars

Kan desværre ikke anbefale dette sted.

Kan desværre ikke anbefale dette sted.
Jeg har skrevet til Center chefen, men ikke modtaget noget svar, hvilket jeg mener er det mindste man kan gøre.
Vi har lige været nede hos jer i uge 42, kommer til en hytte der er meget beskidt, vi henvender os i receptionen, med dette problem, vi fremviser billede dokumentation svaret er at det lyder ikke godt, og han vil gå videre med det. Intet sker.
der reklameres med hal til til idræt og mange aktiviteter.
Vi møder op i hallen hvor vi vil spille lidt badminton, efter 15 min. kommer der en mand og siger de har lejet hele hallen de næste 2 timer, vi er 3 familier der så kan gå igen, ingen information om dette.
Der reklameres med diverse aktiviteter hele uge i et fint skema med tidpunkter og billetkøb til de forskellige ting.
vi skulle deltage i en bage-ting som ifølge skemaet skulle foregå fra 10 -14, men efter 1 time og 15min. venten kommer der først en pige og starter op.
dette er ikke godt nok.
Bowling baner er der også, men dog ikke særligt stabile, vi fik 40min. bowling men betalte for 55min. pga. defekter.
Vi møder kun ganske få ansatte der var imøde- kommende og venlige som man kan forvente af sådan et sted, eller var det kun sure personaler man så.
Vi har været her for første, sidste og eneste gang.

26 October 2021

Kold mad

Spørger om man kan spise kl 19 ingen problem dag damen vi tjekkede ind ved hun ville give køkken besked kl 19 fik vi lunken buffe og der var ikke mere dressing til laksen og den unge dame som jeg spurgte til sovs mente åbenbart at hun var ligeglad og begyndte at betjene andre en give mig besked Maden smagte godt men kold da det ikke engang stod på varmeflader då ville ha gjort en forskel Tror ikke det er et sted jeg vil spise igen

7 September 2021

#Spis&Bowl

#Spis&Bowl
Fine og gode bowlingfaciliteter men den tilhørende menu var elendig og alt for dyr i forhold til kvalitet og tilberedning.
Det var på ingen måde pengene værd.
Hvis der bliver en næste gang bliver det kun bowling og maden bliver hentet/købt andetsteds.

11 July 2021
Rated 2 out of 5 stars

Vi syntes at rengøringen var…

Vi syntes at rengøringen var mangelfuld, støv på paneler, edderkoppespind i hjørnerne, nuldermænd under sengene, ovn var snavset og meget fedtet både pladerne og risten, vi på talte det og de sagde sådan skulle de være, andra steder var der mere beskidt og ovnen skulle vi bare bruge bagepapir. Så ingen hjælp, trist Mvh Heidi og Bjarne

6 April 2021

Is this your company?