Skadedyrsbekaemperen Reviews 16

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Mine bedste anbefalinger

Jeg havde et problem med borebiller og fik en fantastisk kompetent og venlig vejledning. Det handlede om at løse problemet ikke om at tjene penge. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

16 April 2026

Ringede vedr. Væggelus..
Skadedyr bekæmpelsen kom og sprøjtede og dampede. Han konstaterede at der også var et problem med skægkræ og behandlede også disse for samme pris.

15 January 2026

Kan varmt anbefales!

Kan varmt anbefales!

Vi havde problemer med skadedyr, og fra første kontakt blev vi mødt af en professionel og venlig service. Skadedyrsbekæmperen kom til tiden, forklarede grundigt hvad problemet var, og hvordan det ville blive løst. Behandlingen virkede hurtigt, og vi har ikke haft problemer siden.

Det var tydeligt, at der var styr på både faglighed og kvalitet, og prisen var helt fair. Super god oplevelse – vi vil helt sikkert bruge dem igen, hvis behovet opstår.

23 January 2026
Skadedyrsbekaemperen logo

Reply from Skadedyrsbekaemperen

Tusind tak for de fine ord.

Rated 1 out of 5 stars

Troede vi havde valgt et dygtig og…

Troede vi havde valgt et dygtig og kompetent firma, men det skulle vise sig at være det modsatte. Vi havde skadedyrsbekæmperen ude midt oktober, fordi vi havde mistanke om mus. Slutresultater efter besøget blev, at der blev lagt nogle giftposer i krybekælder og i en inspektionslem - vi kunne forstå, at der i alt var lagt 5-6 poser. Efter et par uger kunne vi konstatere, at der stadig var aktivitet. Vi kontaktede et andet selskab da vi ikke havde den bedste mavefornemmelse med skadedyrsbekæmperens “indsats” - hertil skal også nævnes at deres gennemgang og efterfølgende indsats i et hus på omkring 330 kvadratmeter kunne klares på omkring 20-30 minutter. Det andet firma lavede en grundig gennemgang af hus både indvendigt og udvendigt og kunne på baggrund af gennemgangen konstatere, at der kun var lagt en giftpose i husets krybekælder - som i øvrigt mere eller mindre var kastet ned uden de store overvejelser omkring, hvor det ville være godt at ligge sådan en pose ift. dyrets færden. Skadedyrsbekæmperen ville have betaling via straksoverførsel, hvilket de fik. Vi mangler dog stadig vores faktura fra det udførte arbejde.

14 October 2025

Supergod service og behandling

Vi havde væggelus, Skadedyrsbekæmperen kom ud, gav en god og meget udførlig gennemgang af hvordan vi skulle forholde os. Prisen var fornuftig, men da vi skulle have behandlet et par rum mere blev regningen naturligvis lidt større. Vi fulgte anvisningerne og blev fri for væggelusene efter 2 behandlinger.
Firmaet tørdampede gratis det tøj der ikke kunne tåle 60 grader vask. Så vi sparede rundt regnet 2000 kr. i Renseriregning.

1 December 2025
Rated 2 out of 5 stars

Ok behandling mod væggelus, men holder ikke de priser der loves

Behandlingen mod væggelus var i sig selv fin, og skadedyrsbekæmperen er næsten kommet i mål med af få dem udryddet.
Oplevelsen med skadedyrsbekæmperen og Jeppe er dog blevet ødelagt efter fakturaen kom. Den er væsentlig dyrere end end hvad Jeppe lovede telefonisk. Faktisk er prisen 30% dyrere på 1. besøg og 50% dyrere på 2. og 3. besøg.
De kunne i første omgang ikke selv forklare den forhøjede pris, men pludselig var det en meget mærkelig og uholdbar forklaring.
Hvis I vælger at bruge skadedyrsbekæmperen, så sørg for at have aftalerne og prisen på skrift.

16 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg ringede for at få råd og…

Jeg ringede for at få råd og vejledning, da jeg har mus på mit loft.

Jeppe var meget imødekommende og tålmodig med alle mine mange spørgsmål, og gav mig i stedet gratis råd frem for at lægge et dyrt besøg.

17 January 2024

Ingen effektivitet

Alt for meget snak og ingen effektivitet. Få en pris over telefonen, men sender en regning der er noget højere. Første behandling for myrer har ingen effekt, ringer og snakker med ham, han siger det er meget normalt men vil virke efter anden behandling. Der kommer han og sprøjter kun 20% af terrassen?? Det har ikke virket overhovedet. Kan ikke anbefale skadedyrsbekæmperen

7 June 2022
Rated 1 out of 5 stars

Tilbud svarer ikke til regningen!

Jeg ringer for at få et tilbud på hvad det koster at få sprøjtet mit hus, carport og skur. Jeg oplyser m2 samt hvilket materiale hus, skur og carport er lavet af. Han oplyser det koster 2500 kr og kørsel på 250kr.
Han snakker en del, men fremstår venlig og rar. Han spørger om jeg vil betale nu via MP og jeg anmoder om en faktura.
Han sender en regning på 4500kr. Jeg har naturligvis klaget via mail, da jeg ikke ønsker flere telefoniske "aftaler". Men han har ikke svaret.
Vær meget opmærksom på hvad jeres aftaler er og få det på skrift!

6 June 2022
Rated 1 out of 5 stars

for meget snak og dårlig hensyn til personlige ejendele

Vi havde problemer med sølvfisk og kontaktede skadedyrsbekæmperen.
Det starter med at han kom ikke til tiden. Vi blev ikke adviseret om dette, og da vi kontaktede ham, fik vi en forklaring med at han havde forsøgt at ringe, men kom pludselig i tanke om at det var et forkert nummer han havde ringet til (nummeret stod i mailen fra os, så det er ingen undskyldning) Da han kommer senere på dagen, starter han med at beklage og snakker en del inden han går i gang (+2 timer forsinket) Han fortæller at dyrene typisk lever under panelerne og at han vil sprøjte lidt i hele huset. Da han går i gang sprøjter han 30 cm over panelet, så væsken løber ned langs væggene(!!). Han spørger ikke om vi vil rykke ting ud fra væggen, så han kan komme til - Han sprøjter bare lidt hist og her og hvor han kan komme til - ikke bag tv møbel, seng, sofa osv. De steder hvor der ligger noget, sprøjtes også lidt så væsken rammer tingene - sko, legetøj mm. Generelt meget snak om sig selv og sin virksomhed og dårligt udført arbejde.

23 September 2021

Respekt for liv i døden

Min mor og jeg stiftede bekendtskab med AAA+ Skadedyrsbekæmperen v/Jeppe Kaarde for en uge siden ifm. en gås ved Utterslev Mose, som desværre var kommet meget alvorligt til skade med sin vinge, og som Jeppe - som også er tilknyttet Dyrenes Vagtcentral 1812 - af samme årsag var blevet kaldt ud til for at aflive. Min mor og jeg holder begge meget af dyr og var ulykkelige over den kedelige situation, men var efterfølgende også enige om, at den ikke kunne være blevet håndteret bedre; Jeppe ankom med sin luftbøsse, og som den dygtige skytte han er, tog det ikke lang tid før gåsen var blevet befriet for sine lidelser. Situationen blev håndteret med stor professionalisme, Jeppe sørgede for, at aflivningen foregik så humant og smertefrit som overhovedet muligt, og efterfølgende udviste han ligeledes stor tålmodighed og medmenneskelighed overfor os, da han lod os røre ved den døde gås, viste os gåsens skade, forklarede hvorfor der stadig kunne forekomme lidt bevægelse på trods af, at gåsen var død, og fortalte om de hagl, han bruger, og om hans generelle tilgang til aflivning. Vi har udelukkende rosende ord tilovers for Jeppe, som tydeligt viste os, at han har hjertet på helt rette sted og har stor respekt for såvel livet som døden. De bedste anbefalinger herfra.

22 June 2020

Take a closer look