Company details
Written by the company
.sjeu brengt een collectie T-shirts uit, met handgemaakte prints voor mannen en vrouwen. Het zijn limited pieces, duurzaam geproduceerd in Portugal met aandacht voor mens en milieu. ‘’Maar vooral ook aandacht voor jouw garderobe!‘’ Door de vele kleurnuances in de print, kun je dit T-shirt namelijk gemakkelijk combineren met de kleding die je al hebt. Sjeu laat een stijl zien en inspireert je met outfit ideeën. .sjeu heeft een basis kleurpalet ontwikkeld voor de prints en de T-shirts, zodat alle nieuwe collecties door te combineren zijn in je garderobe. Daarnaast doet .sjeu design lab. kleurstudies om te bepalen wat de nieuwe accent kleuren en/of kleurcombinaties zijn voor het nieuwe seizoen. Sommige van deze kleurstudies worden verkocht als poster voor sjeu aan je muur. De posters vormen een mooie verbinding van de kleuren in je interieur. Hoe combineer jij je T-shirt? Wil je weten wat belangrijke kleuren zijn voor het nieuwe seizoen? Geïnteresseerd in duurzame productie en technieken? Laat je inspireren door outfit ideeën, neem een kijkje in het atelier en leer meer over het productie proces op Instagram: sjeu.design
Contact info
Overbeek 35, 2201GP, Noordwijk, Netherlands
- hello@sjeu.shop
- sjeu.shop
Keurige bezorging van mijn bestelling
Keurige bezorging van mijn bestelling. Verpakking zag er heel netjes uit. Maat is uitstekend. Mooie print. Al met al een geslaagde toezending. Succes!!

Reply from .sjeu
Fijne persoonlijke service en hele mooi…
Fijne persoonlijke service en hele mooi t-shirts!
Toffe prints!

Heerlijke stof
Heerlijke stof. Print leuk geplaatst, zichtbaar bij jasjes. Leuk om je outfit Sjeu te geven. Goede service en snelle levering.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.