levering 7 maanden geduurd (moet een record zijn)zonder enig bericht, na meerdere malen mail gestuurd nooit antwoord gehad. oftewel zal hier nooit meer wat bestellen ik durf niet eens terug te sturen... See more
See what reviewers are saying
Ik heb veiligheidsscjoenen gekocht bij Silvex, ze zitten gelijk als gegoten. Hoeft niet in te lopen gelijk geweldige pasvorm.maar helaas na 1 uurtje lopen was een lipje(stiksel) los gegaan en kon ik... See more
Schoenen zaten als gegoten! Mijn eerste paar ging vrij snel kapot en begon te piepen, contact gehad via whatsapp En dit is echt super snel opgelost door Silvex! Hebben mij nieuwe schoenen opgestuu... See more
Werkschoenen van Silvex aangeschaft, snelle levering, maar ik had een klein probleempje met de schoenen. Hierop klantenservice aangeschreven en eerlijk is eerlijk, het word uitermate super opgelost! N... See more
Company details
Contact info
Visseringlaan 23, 2288ER, Rijswijk, Netherlands
- Info@silvexofficial.com
- silvexofficial.com
No recent history of asking for reviews
Replied to 25% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik ben zelfstandig ondernemer.
Ik ben zelfstandig ondernemer.
Ik ben verplicht werkschoenen te dragen ik doe zwaar werk vaak einde dag last van me rug steken maar ik draag deze schoenen nu voelen als Nike alleen beter!
Zitten speciale zooltjes in ik kan het iedereen aanraden ik heb einde van de dag ook bijna geen rugpijn meer en dat voor nog geen 80 euries top mannen jullie zijn geweldig blesupp naar jullie 🫶🏻
Top Schoenen
Super fijne veiligheidschoen van top kwaliteit. Ik heb ze nu all voor bijna een jaar en ze zijn nog steeds geweldig om te dragen
Goede kwaliteit schoenen
Lekkere schoenen zeg, ik kan weer met plezier naar werk toe.
Schoenen zijn binnen en die zolen…
Schoenen zijn binnen en die zolen zitten zo lekker. Kwaliteit en comfort on point. Echt top. Ga binnekort ook een tweede bestellen.
Mooie kwaliteit snelle levering
Geen last meer van mijn voeten
Ik had altijd last van mn voeten. Tot dat ik de Silvex cloudwalks tegenkwam. De zolen zitten heerlijk waardoor ik geen last meer heb van mn voeten!
Wat een topschoenen
Wat een topschoenen, loop nu veel lekkerder tijdens werk, minder last van mijn knieën. Zeker aan te raden!
Super
De cloudwalk veiligheidsschoenen lopen echt super. Ik heb helemaal geen voetpijn meer. Goeie service ook.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.