Etter å ha hatt dårlig erfaring med en…
Etter å ha hatt dårlig erfaring med en av Norges største alarmaktører – med høye månedspriser og lite serviceinnstilling – var jeg skeptisk til å bytte alarmselskap. Men overgangen til Sikra har vist seg å være helt på den andre siden av skalaen.
Sikra leverer topp service fra første dag. De er imøtekommende, raske til å følge opp og gir deg følelsen av at du faktisk blir sett som kunde. Prisnivået er også langt mer fornuftig, uten skjulte kostnader. Det beste av alt er at man eier anlegget selv.
Installasjon og gjennomgang av systemet går profesjonelt for seg, og alarmen fungerer stabilt og intuitivt. Appen er enkel å bruke, og responsen når man trenger hjelp er både rask og vennlig – noe som står i sterk kontrast til tidligere erfaringer.
Sikra gir en trygghetsopplevelse slik den burde være: god service, forutsigbare priser og moderne løsninger som faktisk gjør hverdagen tryggere.
Jeg anbefaler dem på det sterkeste til alle som har vært misfornøyd med andre aktører – dette er et alarmselskap som virkelig setter kunden først.