Signaalblocker
Redelijk snel geleverd.Zakjes zijn mooi afgewerkt.Uitgeprobeerd.Sleutel past erin.Laat geen signaal door.Top product.
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
nou in het achterste vakje gedaan na uitleg nou werkt het wel beter
Vlugge levering en het hoesje is top.
Als mijn sleutel erin zit is er geen contact met de wagen!
Het werkt zoals beschreven.
Top product 👍
Niks gehad. En dan durven ze te type. Hoe vindt je bestelling. Laat hier je ervaring achter. Eat ik heb nog steeds niks ontvangen. Waar blijft mijn pakje. Pakje is niet bezorgd. Anders heeft de bezorger zelf gehouden. En dan durven te vragen ervaring van het leveren van je pakket. Niks gehad dus gaat goed. Niemand weet waar hin is gebleven. Ik ga wel vantaan naar de winkel vantaan. Daar heb ik het meteen mee naar huis. En afvraagend waar is mij pakket gebleven. Slechte klanditie hier bij jullie zeg

Reply from Signalblocker
Ik heb het pas binnen maar ik word ziek van al die revieuws schrijven 7 7 2026
Snelle levering, sleutel past er goed in en hoop dat de auto nu veilig is. 1x een gestolen auto is meer dan genoeg.
Ik hetin mijn portemonee gedaan bij mijn andere pasjesen hoopt dat het werkt en ik mij veilig voel
Dit bedrijf heeft bijna alles goed gedaan. In 1e instantie had ik 2 stuks besteld en er was er maar 1 geleverd. Hiervan melding gedaan en binnen 2 dagen was alles geregeld. Helemaal gop.
Het was snel geleverd, ja je merkt er verder niet veel van. Ik heb hem altijd bij de andere pasjes zitten. Het is goed zo hoor. Groetjes Ko de Witte 👍.
Heel tevreden geweldige bedrijf snelle reactie kwaliteit in product!
Goede communicatie en snel in reactie, levering netjes
Snel geleverd. Weten niet of hij werkt, dat is niet te zien. Neem aan dat het volgens zeggen doet wat het moet doen
Snel geleverd en prima product. Beschermhoes doet ze werk en het geeft een vertrouwd gevoel
Goed formaat om mijn auto sleutels in te doen top.
Kaart kan ik nog niet beoordelen of het idd werkt , zal ik hopelijk nooit achter komen. De autosleutel hoes is autosleutel incl woonhuissleutels te klein om ze in te doen. Past alleen een autosleutel in !
Ik vertrouw er op dat het doet wat het belooft en dat geeft een veilig gevoel.
Goed aangekomen en meteen tussen mijn passen gedaan en die van mijn vrouw. Ik hoop dat het z’n werk correct en betrouwbaar uitvoert.
Het is heel prima product ik raad het iedereen aan