Kan klart anbefale Setion. Vi havde udfordringer med vores digitale marketing, herunder SEO som blev varetaget af et andet mediehus. Vi følte at vi betalte alt for meget for et produkt s... See more
Company replied
Hos KARSBERG rekruttering og headhunting har vi brugt SETION i næsten et halvt år, og vi er meget tilfredse med den måde vores SEO håndteres...faktisk ikke kun tilfredse, men også imponeret over de... See more
Company replied
Mit firma søgte longe efter specialister inde fra SEO, men ens for dem alle var at jeg følte det var en flok pistolsælgere, som lovede guld og grønne skove, dertil var deres priser uigennemskuelig... See more
Company replied
Vi hos Zenffuser har virkelig nydt godt af samarbejdet med SETION. Vi startede med deres gratis plan på 3000,- for at teste, hvad de kunne gøre for os, og det har vi ikke fortrudt et øjeblik. Re... See more
Company replied
SETION tilbyder en revolutionerende, transparent og fleksibel SEO-løsning, der optimerer din hjemmesides placeringer på Google, uden du selv skal røre en finger. Vores innovative løsning giver os mulighed for at banke prisen helt i bund. Kom i gang for bare 500 kr. pr. måned - helt uden binding. Husk - Alle nye kunder kan prøve SETION helt gratis 1. måned og modtage for 3000 kr. SEO-arbejde. Prøveperioden kan du bruge til: - Se hvordan vi arbejder. - Opleve hvordan systemet virker. - Opleve effekten af vores arbejde. - Se hvor transparent en SEO-løsning kan være. - Finde ud af om SETION er den rette partner for dig. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Written by the company
Havnegade 34a, 5000, Odense, Denmark
Vi har været fuldt ude tilfreds med SETION og den automatiske CEO. Eneste grund til, at vi ikke er hos dem længere, er fordi vi samler al markedsføring et sted. Vi vil til hver en tid anbefale SETION til alle andre.

Reply from SETION
Resultaterne har været så gode, at vi stadig er kunde hos SETION. Vi har mulighed for at følge med i processen og selv vælge, hvilke områder der skal prioriteres, hvilket giver os en stor tryghed og en klar forståelse af, hvad vi investerer i. Vores SEO ranking er blevet betydeligt forbedret, siden vi indledte samarbejdet med dem.
Vi kan kun anbefale SETION til andre, der ønsker at optimere deres SEO.
Mikkel Schreiber
Zenffuser.dk

Reply from SETION
Jeg har længe gerne ville have en bedre placering på google, men har ikke turde kaste penge efter nogen, da jeg ikke ved hvad jeg betaler for.
SETION havde brugt en bekendt til deres forløb, hvor man får en gratis måned til en værdi af 3000,-, derfor turde jeg også give dem en chance.
Jeg har efter min gratis måned, fortsat mit samarbejde med dem, da jeg ved flere google søgninger, nu ligger øverst. Jeg får en del nye kunder, som rent faktisk har fundet mig igennem google, hvilket aldrig skete før mit samarbejde.
Setion har gjort et fantastisk stykke arbejde og de får de bedste anbefalinger herfra.
Udover det, har jeg haft behagelig tlf. samtale med Rasmus selv, som formår at sætte ord på processen og fremgangsmåden, så jeg har en bedre ide om hvad jeg nu betaler for.
Alt i alt en kanon oplevelse.

Reply from SETION
Hvalpeportalen.dk har nu over 15.000 besøgende om måneden efter at Setion har SEO optimeret. Kan klart anbefales!

Reply from SETION
Elsker mit samarbejde og de resultater det giver min klinik 🙌🏼

Reply from SETION
Super hurtig svar på henvendelser. Har lige startet samarbejde men det virker lovende 🚀😀

Reply from SETION
Altid hurtige og kompetente svar. Og gode dashboards for overblik

Reply from SETION
Hurtige resultater, samt god service i forhold til mit begrensede bugt.

Reply from SETION
God gennemsigtighed over hvad pengene bruges på

Reply from SETION
Rigtig god service og hjælp.
Fedt at man kan sætte sin betaling på pause hvis man har brug for det en måned.
Kan varmt anbefale Setion.

Reply from SETION
Let og overskueligt at få gang i SEO via Setion og fin brugerportal, til at give overblik over hvordan arbejdet skrider frem.

Reply from SETION
Via vores samarbejde med Setion oplever vi hos Kvalitetsbiler.dk en stor udvikling i vores arbejde med SEO og linkbuilding. Setion står altid til rådighed for kyndig vejledning og sparring, og de følger vores udvikling nøje. Siden vi indgik samarbejdsaftalen med Setion, har vi kun oplevet forbedrede resultater.
Jeg vil klart anbefale Setion til andre, der søger et super professionelt og dedikeret team med stærke kompetencer inden for SEO og linkbuilding.

Reply from SETION
Vi i Visma har været meget begejstrede for vores samarbejde med Setion. Deres linkbuilding-indsats har virkelig løftet vores domæneautoritet til det dobbelte på rekordtid. Fantastiske resultater og professionelt team. En varm anbefaling herfra.

Reply from SETION
Fremragende service! Kan helt sikkert anbefale Setion, som SEO partner. Vi har fået stor værdi for pengene og er rigtig glade for samarbejdet

Reply from SETION
Mit firma søgte longe efter specialister inde fra SEO, men ens for dem alle var at jeg følte det var en flok pistolsælgere, som lovede guld og grønne skove, dertil var deres priser uigennemskuelige.
Ved SETION fik vi fra dag et følelsen af, at vi havde at gøre med professionelle personer, som lyttede til os, og gad give sig tid til at svare på dumme spørgsmål.
Jeg fik hurtigt et indblik og en forståelse af priserne, og vi valgte at starte et samarbejde. Efter kort tid måtte jeg konstatere at det var den rigtige beslutning. Dette kunne ses på Resultaterne, dertil den løbende dialog vi havde, hvor vi gang på gang blev imponeret over service graden. De største roser her fra.

Reply from SETION
Vi har hos Kvalitetsbiler.dk indgået et samarbejde med Setion i forhold til SEO og linkbuilding.
Vores oplevelse kan kun beskrives positivt efter tilknytning til deres engageres stab og performance kultur. Setion har været med til at skabe vækst og resultater hos Kvalitetsbiler, som vi ikke tidligere har set!
Vi kan derfor KUN anbefale Setion til andre virksomheder.
Mikkel Madsen
Kvalitetsbiler.dk

Reply from SETION
Jeg har brugt setion igennem en længere periode, er er yders tilfreds! God SEO & God service :)
Mange tak Kristian
Hilsen Christian

Reply from SETION
Hos Kaffeexpressen.dk har vi anvendt Setion som vores primære samarbejdspartner, når det omhandler SEO og Linkbuilding. Et samarbejde der fungerer upåklageligt.
Fleksibiliteten med, at man selv bestemmer hvor mange penge med ønsker at anvende i en perioden gør, at man hele tiden har kontrollen over omkostningerne. Vi har også ved flere lejligheder købt ekstra links hos Setion, hvilket også er utroligt let. Vores resultater med SEO hos Setion er meget fornuftige i løbet af de seneste 12 måneder har vi haft en mærkbar effekt af Setions Arbejde. Derfor kan jeg kun give Setion de bedste anbefalinger. // Ole, Kaffeexpressen.dk