Binnen een paar uur is er een schutting geplaatst van 11 meter lang. Dit door twee zeer vriendelijke en hardwerkende vakmensen. We zijn heel blij met het resultaat! Van harte aan te bevelen.
See what reviewers are saying
Wij hebben in het totaal 15 meter schutting laten plaatsen door de firma. Tevens een toegangspoort. De mannen (Wesley en Kevin) die het geplaatst hebben zijn harde werkers en vakkundig. De we... See more
Vestiging bezocht, offerte laten maken onder voorbehoud van bekijken locatie en verwijdering werkzaamheden. Op afgesproken tijdstip niemand, gebeld....zijn onderweg, na 1.5 uur locatie bekeken. Opva... See more
CIndy uit Blokzijl. Samen met 2 buren gekozen voor de schuttinggigant. Oh wat een geweldige keuze is dat geweest. Mohamed en John, twee op elkaar ingestelde hardwerkende mannen. Vriendelijk correct.... See more
Company details
Written by the company
Schuttinggigant.com is de manier om makkelijk een prijs uit te rekenen voor uw schutting. Wij leveren, bezorgen en plaatsen schuttingen naar uw wens tegen een hoge kwaliteit! Wij van Schuttinggigant bestaan sinds 2015 en zijn ontstaan uit InVia Talentenfabriek. De InVia Talentenfabriek werkt met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze jongeren hebben bij ons de mogelijkheid om door te groeien vanuit InVia naar Schuttinggigant. In 2012 zijn wij van Schuttinggigant de samenwerking aangegaan met een houthandel in de regio waarvoor we schuttingen zijn gaan plaatsen. In 2015 is de naam Schuttinggigant tot stand gekomen en is de unieke online calculator ontwikkeld. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig de beste prijs berekenen voor een complete schutting naar wens.
Contact info
Handelsweg 11, 7671 DB, Vriezenveen, Netherlands
- 0857734400
- info@schuttinggigant.com
- schuttinggigant.com
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Min punten
Wij hebben vorig jaar samen met de buren een nieuwe schutting laten zettendoor de schuttinggigant. Die schutting staat perfect.
Alleen hebben wij klei grond, en moesten ze bij ons van voor naar achter lopen.
Er lag een dikke mak klei op de bestrating maar...dat zouden ze allemaal schoon maken.
Dit is dus niet gebeurt.
Dit jaar wilde wij de achterkant van de tuin dezelfde schutting, 12 mtr.
Van de 6.5 delen staan er 3 flink niet waterpas, en de palen staan niet mooi in één lijn. Je kunt natuurlijk een slechte dag hebben, ik heb ze met foto's erbij ge-appt.
Ze hebben het gelezen maar reageren niet.
Daarna nogmaals gevraagd of ze er misschien op willen reageren, maar ik krijg geen reactie.
Door alle goede reviews de schuttinggigant gekozen, maar toch wel min punten.

Reply from Schuttinggigant BV
PETJE AF voor Schuttinggigant
PETJE AF voor Schuttinggigant. Absoluut een aanrader. Met 3 man in teamverband en precisie is er ruim 20 meter neer gezet naar volledige tevredenheid.
Bedankt harde werkers uit Twente.
Mooie strakke schutting
Vandaag onze schutting geplaatst door de Schutting Gigant, zeer tevreden, kwamen een kwartiertje later dan afgesproken, keurig gemeld, werkten vakkundig en snel, zeer vriendelijke jongens, Mohammed en Chris, harde werkers. Zonder meer aan te raden!
Zeer tevreden klant :) uit Blokzijl
CIndy uit Blokzijl.
Ons projectje was ongeveer 45 meter schutting (iets meer geloof ik) en binnen de afgesproken tijd stond alles keurig recht. Ondanks de uitdagingen met het hoogstaande grondwater bij ons. Duidelijke adviezen meegekregen voor de nazorg. Echt een aanrader.
Kwaliteit voor een leuke prijs
Echt kwaliteit uit Twente. Heldere duidelijke website, uitstekende service en montage. Niet alleen voor schuttingen maar ook een topadres voor houten schuren en overkappingen.
Geweldige service
Geweldige service. De website is overzichtelijk en een offerte aanvraag is makkelijk en snel. Men kwam netjes op tijd aan en was zeer vriendelijk. Het werk is snel en netjes uitgevoerd zonder enige op of aanmerking. De prijs is ook zeker een pluspunt.
Vriendelijke,eerlijke vakmensen
Vriendelijke,eerlijke vakmensen. Naar tevredenheid is onze schutting geplaatst. Zeker aan te bevelen.
Eerlijke no-nonsense mensen
Eerlijke no-nonsense mensen die hun werk vakkundig doen, zonder verrassingen achteraf. Eigenaar kwam zelf de schutting zetten. Vooraf goede informatie ontvangen en snel plaatsing schutting kort daarna met kwalitatief goede (en mooie) materialen. Kortom: aanrader.
The Trustpilot Experience