God oplevelse
Anni er rigtig sød og imødekommende, og en meget dygtig skrædder.
Klar anbefaling herfra.
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Anni er rigtig sød og imødekommende, og en meget dygtig skrædder.
Klar anbefaling herfra.
Alt godt!
Anni havde heldigvis fået et afbud dagen efter, jeg ringede. Med to måneder til bryllup, havde jeg ikke turde håbe på det kunne lade sig gøre så hurtigt, at finde en skrædder der kunne være behjælpelig, og nå det inden sommerferien.
Men det kunne Anni.
Super hyggeligt lille sted med en virkelig professionelle Anni, Anni kom med gode råd, fortalte hvad hun ville gøre, og hvordan, kom med nye input også noget jeg slet ikke selv havde tænkt på.
Selvom åbningstider for telefon er kort, og jeg ikke lagde besked på hendes telefonsvare, så ringede Anni altid tilbage - vær dog obs på at hun ringer med skjult nummer.
Men alt i alt, god og professionel service, gode råd. Nu føler jeg mig mere end klar til vores bryllup midt i sommerferien.
Super god service og meget smukt håndværk. Min brudekjole blev tilrettet lige præcist som jeg havde drømt om.
Anni fik virkelig en svær opgave med min brudekjole, som skulle have lavet ærmer på og efterfølgende blonder på ærmerne.
Og må indrømme det var alle pengene værd.
Det resultat der er kommet ud af det er intet mindre end perfekt.
Føler mig så fantastisk i min kjole, og Anni har gennem hele forløbet bare været så imødekommende og lyttende, og kommet med inspiration.
Kan helt klart anbefale hende.
Anni fik skabt mit drømme brudekjole! Den blev lagt op, syet ind, fik påsat ærmer og lavet læg foran. Hun formåede at gøre min vision til virkelighed! Utrolig smukt resultat, og utrolig sød kvinde!
Jeg fik syet min kjole både ind og op hos Anni og jeg vil gerne lige give hende en kæmpe ros!
Arbejdet er enormt professionelt udført, og resultatet er så flot. Hun lyttede til alle mine tanker omkring kjolen og gjorde det muligt at få min brudekjole klar til den store dag.
En kæmpe stor ros og tak sender jeg til Anni.
To uger før mit bryllup stod jeg i en presset situation, da min kjole desværre ikke blev, som jeg havde håbet, hos en anden skrædder. Heldigvis trådte Anni fra Schioldan Design til med kort varsel. Hun lyttede til mine ønsker og kom med både praktiske og æstetiske forslag - ting jeg ikke selv havde tænkt på, og som den tidligere skrædder heller ikke havde nævnt. Jeg følte mig tryg gennem hele processen og kan varmt anbefale Anni til andre kommende brude.
Fik min brudekjole tilpasset af Anni og var meget tilfreds. Jeg havde købt en brudekjole der krævede nogle justeringer, og efter Annis hjælp passede den helt perfekt! Mange anbefalinger herfra. :-)
Så flot et arbejde og hurtigt arbejde. er så tilfreds med min bryllups kjole😍 det har hun virkelig gjort godt og imødekommende var hun også 😁 5 stjerner fra mig hilsen signe 😁
Jeg vil på det kraftigste FRARÅDE enhver at bruge denne meget uprofessionelle skrædder! Jeg indleverede min brudekjole og mit slør i begyndelsen af marts, begge dele skulle lægges op, og halspartiet skulle syes ind. Jeg fik ikke noget estimat på tid eller pris, men fik at vide, at hun ville lave det, inden hun fik travlt med konfirmationstøjet.
Knap 2 mdr. senere havde jeg stadig ikke hørt noget, så jeg sendte en mail, intet svar. Jeg ringede… og ringede… og ringede. Intet svar. Jeg sendte en sms og ja, intet svar. Jeg prøvede at få fat i hende i næsten 2 uger inden og uden for den korte åbningstid, men det viste sig, at alt der skulle til, var, at min forlovede ringede fra sin telefon, for så tog hun telefonen med det samme. Min værste frygt blev realiseret, da det viste sig, at hun slet ikke havde rørt kjolen, og at hun nu ikke havde tid før engang i juni (hvor brylluppet er), fordi hun havde travlt med konfirmationstøjet. Hun gjorde intet for at afhjælpe situationen, ville stadig ikke give nogen udsigter eller garanti for, at kjolen blev færdig til tiden, og kunne i øvrigt slet ikke se, hvad problemet var. Jeg står nu 1 1/2 mdr. før mit bryllup og midt i højsæsonen uden en skrædder, og dén situation har Anni velvilligt sat mig i, mens hun fortsætter med at tage telefonen, når fremmede numre ringer - det kunne jo være en ny, intetanende kunde!
Rigtig god og behagelig service hos Anni.
Jeg gik ind med min brudekjole, hvor der skulle justeres i længde og rettes på stropper. Jeg fik vejledning og gode råd med på vejen. Anni har stærk faglig fundament, hvilket gav mig stor tryghed. Det tog under en uge at få lavet justeringer på min kjole og fik direkte besked om at den var klar. Ved afhentning var kjolen dampet og klar så jeg bare kan tage den på. Jeg er så taknemlig og glad for resultatet.
Kæmpe varm anbefaling herfra.
Kan absolut ikke anbefale hende til at sy brudekjole. Jeg bedte om at få mine ærmer syet ind. Det gjorde hun ikke, istedet lavede hun lingerie stroppe som jeg ikke skulle bruge, eftersom jeg ikke skulle bruge bh under kjolen (??). Jeg indleverede kjolen d. 11 januar 2024 og efter 5-6 opkald om hvornår den var klar fik jeg den en uge før brylluppet (d. 25 maj) og var nødt til at gå til en anden skrædder og få lavet ærmerne. Jeg ringede til flere skræddere i Odense som fortalte de har hørt fra flere brude med kjoler lavet hos hende, som ønskede at få lavet det om. Hun var ubehagelig og uhøflig at snakke med i telefonen, og giver ingen besked om hvornår kjolen er klar eller hvor langt hun er i processen. Hvis jeg kunne give 0 stjerner så gjorde jeg det.
Ja hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg da absolut gjort det, for magen til dårlig service eller mangel på skal man da lede længe efter!
Indleverede noget der skulle laves og 6 måneder efter er det stadig ikke lavet.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.