1. Decoration and Interior Design Store
  3. Jewelry Store
  4. Lighting Store
  5. Watch Store

Written by the company

Scandinavian Spring er en webshop med unikke og rustikke kvalitetsprodukter inden for møbler, boliginteriør, smykker m.m.. Vi sælger udelukkende produkter, der har en unik æstetik og historie, og som enten er gamle originale ting, reproduceret af genbrugsmaterialer eller produceret på forsvarlig vis.

4.4

3-star
2-star
1-star

Fantastisk service

Super oplevelse at handle med Scandinsvianspring.
Jeg havde en del spørgsmål til forskellige mål på to reoler, og jeg blev mødt med stor hjælpsomhed og medarbejderen undersøgte alle mine forespørgsler hos leverandøren og sendte information og billeder tilbage til mig meget hurtigt - virkelig god service… nu glæder jeg mig til at modtage min reol.

26 May 2022

Reply from Scandinavianspring

Tusind tak for din fine anmeldelse, Charlotte, og vi er glade for, at du havde en god oplevelse med at handle hos os :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super service og et lækkert bord

Super service og et lækkert bord.
Begge dele overstiger langt vores forventninger.
Det er bestemt ikke sidste gange jeg handler ind derfra.kan varmt anbefale Scandinavianspring :)

17 January 2022

Reply from Scandinavianspring

Mange tak for den fine anmeldelse :-)

Kan varmt anbefales

Kan kun anbefale, jeg skulle bruge mine produkter akut og ringede ned til dem hvorefter de hjalp med hurtig udrykning og fik varende sendt afsted som aftalt.
Tak for det 👍🏻☀️

23 November 2021

Reply from Scandinavianspring

Tak for den fine anmeldelse :-)

Scandinavian Spring kan varmt anbefales

Scandinavian Spring kan varmt anbefales. Fine unikaprodukter, effektiv og hurtigt betjening og forsendelse.

22 September 2021

Reply from Scandinavianspring

Tak for den fine anmeldelse. Vi er meget glade for, at du kan lide vores produkter og service!

Nem proces,

Nem proces, hurtig levering. Stor anbefaling!

22 September 2021

Reply from Scandinavianspring

Vi er glade for, at du har været tilfreds med vores service :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super flotte og unikke produkter

Super flotte og unikke produkter! Fuldt ud tilfreds med både produkter og levering.

21 September 2021

Reply from Scandinavianspring

Vi er glade for, at vores produkter og levering lever op til dine forventninger. Tak for fin anmeldelse :-)

Godt produkt!

Jeg er meget tilfreds med produktet og leveringen gik hurtigt. God service og stort plus at det er bæredygtigt!

19 September 2021

Reply from Scandinavianspring

Det er vi meget glade for, Laura. Ser frem til at kunne servicere dig igen i fremtiden :-)

Bedste hilsner
Christian

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god service og rigtig smukt…

Rigtig god service og rigtig smukt produkt lavet af genbrug - what's not to like...
Varmt anbefales!

6 September 2021

Reply from Scandinavianspring

Mange tak :-) Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og produkter!

Det gik stærkt

Det gik stærkt, bestilte søndag og levering var mandag. Kontaktede dem på telefon for der var lige en ekstra ting jeg ville have - igen var den leveret dagen efter.

Super fed service

19 August 2021

Reply from Scandinavianspring

Mange tak for din positive anmeldelse, Henrik. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service.

Bedste hilsener
Christian, Scandinavian Spring