Scandinavian Photo Reviews 67

TrustScore 3 out of 5

2.9

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

I dag var 3 gang man var innom butikken deres på Sten & Ström for å få hjelp med en handel, men har alle gangene måttet gå derfra med uforrettet sak da det ikke er noen der til å hjelpe…..

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte et kamera herfra, sjekker trustpilot etterpå, og forberedte meg på tidenes nedtur med ventetid og kranglete kundeservice! Men slik ble det ikke, heldigvis :-) jeg bestilte kameraet på en lørd... See more

Company details

1. Electronics Wholesaler

Written by the company

Vi i Scandinavian Photo elsker kreativitet i ulike former, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for både kunde og formål – til gode priser. SP er gjennomsyret av våre verdier med sterk lagånd, høy kvalitet, klart kundefokus og mye lidenskap.

Contact info

1-star

Replied to 16% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All languages

Rated 1 out of 5 stars

I dag var 3 gang man var innom butikken…

23 March 2026

Svarer kjapt

Svarer kjapt, og leverer kjapt med forsendelsen. Raskere levering enn forventet. Kjøpte fotoutstyr.

6 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Hodetelefoner med feil levering, dårlig oppfølging og rot

Jeg bestilte hodetelefoner med henting i butikk og ringte i forkant for å høre om det var mulig å få dem raskt. Jeg fikk da beskjed om at de skulle gjøre pakken klar for henting. I stedet ble pakken sendt med post til deres egen adresse som leveringssted.

Jeg fikk også beskjed om at de skulle holde meg oppdatert underveis, men jeg mottok ingen oppdateringer. Jeg måtte derfor ringe inn hver dag – ofte to ganger, for å høre status på bestillingen. Hver gang fikk jeg samme svar om at de skulle følge opp og holde meg oppdatert, uten at dette faktisk skjedde.

De sa også at de skulle forsøke å få tak i headsettet og sende det med bud slik at vi kunne få det så raskt som mulig. I praksis gjorde de bare en endring i leveringsadressen, noe som førte til at pakken ble sendt med vanlig post i stedet. Dette gjorde at leveringen tok enda lengre tid.

Resultatet var at vi ikke mottok hodetelefonene før to uker etter at vi egentlig fikk beskjed om at vi kunne hente dem.

2 March 2026

Rask leveranse

Jeg var litt skeptisk mot å bestille her gitt de mange kritiske anmeldelser, men bestilte likevel et objektiv som var ikke på lager men "forventes på lager" dagen etter. Det ble faktisk sendt med en gang dagen etter jeg bestilte og jeg fikk det i posten dagen etterpå. God pris og rask leveranse som lovet. Jeg er fornøyd!

6 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte en vare som sto som “på…

Jeg bestilte en vare som sto som “på lager” og valgte levering på 1–2 dager. I virkeligheten lå varen på et fjernlager i Sverige – noe som aldri ble opplyst på nettsiden. Sporingsinformasjon var helt dødt i over en uke. Da jeg kontaktet kundeservice fikk jeg en kombinasjon av unnskyldninger, bortforklaringer og direkte feilinformasjon.

De påsto at varen «sendes med en gang». De lovet å kontakte lageret og gi meg beskjed – det skjedde aldri. De hevdet også at statusen «transportør venter på pakken» ville være slik helt frem til tollklarering. Det stemte ikke. En uke etter at de sa pakken var sendt, blir plutselig sporing oppdatert til at den ligger i Jönköping.

Dette handler ikke om små forsinkelser. Dette er villedende leveringstider og feilinformasjon fra kundeservice.

Og dette er ikke første gangen. En tidligere bestilling med studiolys og stativ endte med at jeg kun fikk lysene, men ble fakturert for hele settet. Jeg måtte leie utstyr for å få gjort jobben. Da jeg senere kjøpte stativer separat, anbefalte kundeservice produkter som viste seg å være av ekstremt dårlig kvalitet og ustabile. I tillegg har det vært styr med SVEA for å fjerne kostnaden for stativene jeg aldri mottok.

Alt dette kunne vært unngått dersom butikken bare var ærlig om lagerstatus og leveringstid

27 November 2025

Reply from Scandinavian Photo

Hei. Takk for meldingen din.

Vi beklager på det sterkeste om informasjonen du har fått i forbindelse med bestillingen ikke har vært korrekt eller tydelig nok. Dette er ikke slik vi ønsker å fremstå, og vi tar tilbakemeldingen på alvor. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre både informasjonen på nettsiden og rutinene våre i kundeservice.

Vi har sendt deg en epost ang. saken din, og om du har noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med kundeservice på info@scandinavianphoto.no eller 21 65 98 40

Hilsen Kajsa

veldig fornøyd!

veldig fornøyd!! bra nettside, enkelt bestille og flere muligheter ved betaling. God kommunikasjon og kjapp levering. Bestilte på en fredag ,varene kom på tirsdag. Følte meg trygg på hele prosessen, synes de får mye ufortjent "klaging" her inne.

3 December 2025

Hei.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det er godt å høre at du er fornøyd med bestillingsprosessen.

Ønsker deg en fin dag videre! 😊
Hilsen Kajsa

Jeg er svært misfornøyd

Jeg er svært misfornøyd med Scandinavian Photo. Siden 29. august har jeg sendt e-poster fram og tilbake og hatt kontakt med dem gjentatte ganger – og i dag, 25. september, er problemet fortsatt ikke løst.

Jeg fikk beskjed fra Scandinavian Photo om at de skulle stoppe en feilaktig Svea-faktura, men de har kun korrigert én vare. På fakturaen står det fremdeles at jeg skal betale for produkter jeg aldri har mottatt.

Til tross for at de selv sa at jeg ikke skulle bry meg om fakturaen, har de nå gjort feil flere ganger. Jeg har brukt masse tid og energi på dette, og opplever kundesystemet som både rotete og lite profesjonelt.

Anbefaler ikke å handle her.

29 August 2025
Rated 2 out of 5 stars

Villedende lagerstatus og levering

Jeg bestilte et kamera 4. juli (Panasonic lumix tz99). På kjøpstidspunktet stod det at varen var på lager, og dette ble også bekreftet i ordrebekreftelsen. Men varen uteble og da jeg snakket med de på telefonen 14. Juli, var de tomme på lager. De skulle få ny forsendelse dagen etter (15. juli), men heller ikke da fikk jeg tilsendt varen jeg hadde betalt for. Jeg har ikke fått noe informasjon underveis.

Jeg ba derfor om å få hevet kjøpet, noe som var helt uproblematisk. Men jeg fikk verken noen beklagelse eller forklaring

21 July 2025

Overraskende dårlig oplevelse

Overraskende dårlig oplevelse, fik godt at vide anmeldelserne herinde var dårlige, besluttede desværre ikke at lytte:

Bestilte først computeren, den var forsinket. Da den ankom installerede jeg alt jeg skulle bruge, for at finde ud af at udseende var godt nok, indholdet i computeren var derimod langt fra, den havde 1/3 af den ram den skulle bruge, under halvdelen af den plads den skulle bruge, en meget dårligere processen, et dårligere lydkort, nederen men noget der er til at overleve. Det er nu 2 ugers siden jeg bestilte min computer, den computer jeg har fortalt snart halvdelen af virksomhedden er en hastesag, siden begge vores forrige computere var gået i stykker. Hvad har Scandinavian Photo gjort for at rette op på det? Ingen ting, de giver hele tiden tomme løfter som ikke passer, den skulle havet været sendt med ekspres (1-3 dages levering) sidste uge. Har idag talt med en anden en hende der normalt håndtere sagen & han kunne fortælle mig den stadig står på lageret i Sverige. Har en programmør der skal bruge det design vi skulle havet lavet færdig i løbet af de sidste 2 uger, der starter i virksomheden denne uge. Hvis nogle af jer andre tænker at købe en computer fra Scandinavian photo & faktisk ønsker den skal komme frem med hvad I har betalt for, så anbefaler jeg at købe den et andet sted. (Har mangler stadig min)

24 June 2025

God opplevlse så lang.

Ordre ble sendt raskt.
Fikk rask beskjed at vare ikke var på lager, sånt kan skje, skjer med de fleste butikker, god kommunikasjon, valgte refusjon, og det fikk jeg raskt.
Jeg har alltid hatt god opplevelse. Har aldri opplevd de negative tingene folk skriver om, så langt fire ordre over åra siden 2023.

2 June 2025

have some faith

I ordered from them a camera plus accessories, and than i found out about these bad reviews.
Gosh.. It gave me one sleepless night. Also i had a technical question, and since i dont speak Norwegian, trying to go through the call center number pressing maze seemed impossible, but guess what, i contacted a person for first try, he provided me all the info i wanted, and the camera arrived on the 4th business day to northern Norway, in a perfect shape. Thumbs up! thank you. Also i have never had any problems in physical stores either.

21 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kjøpte en ny vare, mottok en brukt vare

Jeg kjøpte nye Sennheiser HD 490 Pro Plus-hodetelefoner til full pris fra scandinavianphoto.no, men det var åpenbart at jeg mottok en brukt vare.
Det er skraper i lakken på gitterene på ørekoppene, hodebåndet var ikke ordentlig satt på (forrige kjøper hadde antagelig prøvd det andre hodebåndet som kommer med Plus-versjonen), kabelen var uprofejsonelt pakket, og esken har en ny klisterlapp/strekkode over en gammel en.
Jeg klagde til butikken, men jeg mottok ingen unnskyldning og jeg ble bedt om å sende inn varen på angreretten.

23 December 2024
Rated 2 out of 5 stars

Leveres efter 41 dage

Bom Bom så kom m min ordre da endelig hjem efter kun 41 dage. Ikke en gang har de kunne informere om at den var forsinket men mindre man selv ringer men overfyldte mail med reklamer kan de godt. Ironi kan forekomme.

21 March 2025

Stay away...

I had a truly disappointing experience at Scandinavian Photo Oslo, and I feel compelled to warn others. If you’re considering shopping for camera gear in Oslo, do yourself a favor and go to Foto.no instead—where they actually care about customers and run their store professionally.

At Scandinavian Photo, the customer service is non-existent, and it feels like nobody is in control of what’s going on. Whether it's a lack of product knowledge, disorganization, or just a general unwillingness to help, it’s clear that customer satisfaction is not their priority.

In contrast, Foto.no is on a completely different level—they treat you with respect, take the time to help, and actually know their products. It’s refreshing to shop at a store where the staff is both knowledgeable and professional.

If you value good service, avoid Scandinavian Photo Oslo altogether. There’s a better alternative right in the city!

17 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

Selger demoprodukter til fullpris, reklameres som helt nytt. (Man tror man kjøper noe nytt, får tilsendt åpnet og brukte produkter)

Kjøpte nye hodetelefoner, fikk tilsendt åpnet produkt som var skittent, slitt og skrape merker. Her har jeg altså betalt full pris for ett brukt produkt når de reklamerer for helt nytt. Skal man selge brukte ting/demoprodukter må dette oppgis, sende bildeserie på e-post for 1,5 mnd siden, enda ikke fått svar/løst saken. Dårlig kundeservice som bruker alt for lang tid på å svare.

2 February 2025

Hei Jan Vegard,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss tilbakemelding. Vi forstår at dette har vært en frustrerende situasjon, og vi beklager på det sterkeste at du mottok et produkt som ikke var i forventet stand. Dette skal selvfølgelig ikke skje, og vi tar det på største alvor.

Selv om det tok litt tid å løse, håper vi at du nå er fornøyd med hodetelefonene. Vi setter stor pris på din tålmodighet og vi vil gjøre vårt beste for å sikre at lignende situasjoner ikke oppstår i fremtiden.

Ta gjerne kontakt dersom det skulle være noe mer vi kan hjelpe deg med!
Ønsker deg en fortsatt fin dag.

Vennlig hilsen, Kajsa

STYR UNNA!

Jeg bestilte et kameraobjektiv 22.11. Jeg mottok den 28.11, og fant ut at den har et løst linseelement og ikke fungerer. Fylte en klage samme kveld og sende pakken tilbake dagen etter. I dag 2.1 har jeg fortsatt ikke fått noen oppdateringer. Jeg har bedt om oppdateringer fra dem to ganger, én gang per e-post og én gang på et skjema på nettsiden deres. Ingen respons. Sjekket til min gru trustpilot-anmeldelser i dag. Ringer dem i morgen. Jeg anbefaler IKKE å bestille fra dem.

2 January 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look