See what reviewers are saying
Vi har benyttet Advokat Kim Hansen ifm. køb af vores andelslejlighed. Kim gennemgik alle sagens dokumenter, han var undervejs nem at få fat i, hurtig til at svare og behagelig at tale med. Vi føl... See more
Vi kan varmt anbefale Kim. Han er virkelig dygtig til sit arbejde, super skarp og serviceminded. Derudover er han også særdeles behagelig at arbejde sammen med og har et sikkert moralsk kompas. Vi ha... See more
Havde kigget på en lejlighed, og samme aften fået tilsendt en vild lejekontrakt med Ca. 70 punkter under paragraf 11. Samtidig skrev udlejer at han ville have kontrakten retur inden klokken 10 næst... See more
Written by the company
Boligadvokat og Ejendomsadministration - Med kvalitet og service giver vi værdi-skabende rådgivning til vores kunder. Vores vision er: * Vi vil være Danmarks bedste boligadvokat og den bedste ejendomsadministration for vores kunder. * Vi skræddersyr vores rådgivning, så den passer til vores kunders behov og lægger vægt på den nære relation mellem advokat og kunden. * Vi har erfaring med at være boligadvokat og ejendomsadministrator igennem 17 år for både nogle af landets største, men også mindste andelsboligforeninger og ejerforeninger. * Vi er 100% uafhængige og uvildige rådgivere - både overfor pengeinstitutter, ejendomsmæglere og forsikringsselskaber
Dyregårdsvej 2, 2740, Skovlunde, Denmark
- +4570220122
- advokat@sangea.dk
- sangea.dk
Sangea Ejendomsadministration får de…
Sangea Ejendomsadministration får de varmeste anbefalinger fra mig. De har været utrolig hjælpsomme, da familien for nylig havde brug for deres hjælp.
Mine forventninger var på forhånd skyhøje, fordi jeg for nogle år side, da jeg var formand i en andelsforening i Valby (ca. 340 lejligheder), har haft den udsøgte fornøjelse i en årerække at samarbejde med Kim Hansen (stifter/direktør), han var en uvurderlig dygtig og hjælpsom ejendomsadministrator for foreningen. Mine høje forventninger blev indfriet 100%. Kim Hansen er altid venlig og imødekommende, fantastisk engageret, meget dygtig og professionel, samt usædvanlig effektiv, han er garant for høj kvalitet og gode resultater!!!
Kim er super professionel og…
Kim er super professionel og imødekommende. For nyligt, stod klar med support efter en ganske kort varsel efter endt ferie. Grundigt, omhyggeligt og med gode fortolkninger, som er til at forstå tage beslutning udfra. Har nu brugt ham 2 gange, både privat og erhverv, og jeg forventer et længere partnerskab.
Jeg var meget tilfreds med Sangea…
Jeg var meget tilfreds med Sangea igennem hele forløbet med køb af lejlighed. Har benyttet Sangea flere gange, og det har altid overgået mine forventninger. Stor anbefaling herfra
Meget professionel rådgivning
Jeg har nu 2 gange med et par års interval og forskellig problematik brugt Kim som boligadvokat, og denne gang var han lige så eminent og professionel som den første gang. Kim er hurtig om at svare og hver gang er det fyldestgørende og i et letforståeligt sprog så man som privatkunde kan forstå den givne information. Jeg har tidligere anbefalet Kim til andre i min omgangskreds, men han skal selvfølgelig have en anbefaling her også.
Salg af andel.
Jeg vil gerne takke Kim mange gange for at have hjulpet mig med at sælge min andel. Det var en rigtig møg sag, da der manglede en masse dokumentation, og samtidig var der foretaget omfattende ændringer i boligen, så der stod mange penge på spil. Kim gjorde en stor indsats for at få det hele til at lykkes og var rigtig god til at forklare det uforklarlige. Jeg oplevede Kim som en dygtig forhandler over for alle de involverede parter, og vi endte også med et godt resultat. De varmeste anbefalinger herfra.
Sangea/Kim har min største anbefaling!
Kim har min største anbefaling! det er første gang skal købe og jeg kender derfor ikke til processen og faldgrupperne, men Kim har virkelig været grundig, forklarende og ydet ekstremt god rådgivning. Jeg kunne ikke være mere tilfreds med Kims arbejde og jeg føler mig nu helt tryg i min købsproces. Tøv ikke med at tage fat i Kim hvis du skal bruge en boligadvokat!
Kim hjælper lynhurtigt med stort og…
Kim hjælper lynhurtigt med stort og småt og utroligt hurtig til at tage telefonen. I en proces, der både var kompliceret og presset på tid, var han en stor hjælp til hurtigt at få klarhed og opretholde tillid parterne imellem.
Top professionel
Jeg har brugt Kim i forbindelse med salg af andelslejlighed og har kun positive ting at sige. Hvis jeg kunne ville jeg bruge Kim som min advokat til alt. Kim er professionel, svarer hurtigt, tillidsfuld.
Effektiv og gnidningsfri…
Effektiv og gnidningsfri sagsbehandling. Blev holdt velinformeret undervejs i forløbet. Ikke en finger at sætte på sagsbehandlingen.
Kompetent, hurtig og betryggende
Jeg havde hurtigt brug for en boligadvokat, og jeg er så glad for, at Kim havde tid og mulighed for at hjælpe mig! Han har været hurtig og kompetent, og han har guidet mig meget sikkert igennem hele processen - super betryggende for en førstegangskøber som mig selv! Jeg kan klart anbefale Kim og SANGEA! :)
Anbefaling af Sangea boligadvokat og ejendomsadministration
Jeg har været utrolig taknemmelig for den service som Sangea har ydet i forbindelse med køb af bolig. Det er rart at vide, at man er i trygge, saglige og professionelle hænder gennem alle led i processen. Stor anbefaling af Kim og hans team herfra.
Fantastisk service og super dygtig
Fantastisk service og super dygtig. Det længe siden jeg har oplevet så søde og effektive mennesker der, går det extra skridt for at få tingene til at lykkes. 1000 tak for den helt i top klasse udførelse og stor hjælp. Kan kun anbefale Sangea
SANGEA - Super dygtig ejendomsadministrator og boligadvokat
SANGEA - som Ejendomsadministration
Vores tidligere administrator skulle gå på pension, og i den forbindelse skulle vi ud og finde en administrator som kunne løfte opgaven.
Vi er en stor forening af 243 andelshaver. Kim Wrisberg Sang Hansen blev anbefalede af flere. Jeg har nu haft samarbejde med Kim i knap et års tid som bestyrelsesmedlem og jeg må personlig erkende at han har klaret opgaven til UG.
SANGEA er efter min mening et af de bedste boligadministratorfirmaer i Danmark, men selvom vi på forhånd var positiv overfor dem, så har vi i vores bestyrelse brugt meget tid og været grundige i vores undersøgelse af markedet, da vi skulle skifte administrator. Der var ingen der matchede SANGEA Boligadvokat & Ejendomsadministration. Folk der har haft samarbejdet med Kim, kan kune anbefale ham.
Kim har de kompetencer, vi har brug for. Han har stor erfaring med administration. Med Kim har vi fået en stærk samarbejdspartner i foreningen.
SANGEA - som boligadvokat
Kyndig, fleksibelt, venlig, og leveret et fantastisk service. Super hurtigt og god til at vejlede igennem hele forløbet.
Vejledning i verdensklasse
I forbindelse af salg af lejlighed, har jeg haft fornøjelsen af sangea som ejendomsadministration og advokat. Kim har været nem at få fat i, på alle tidspunkter i døgnet - også i weekenden, og har givet sig tid til at forklare ting der ikke har givet mening. Det har været rart at føle man er blevet “holdt i hånden” gennem hele processen, og man har fået alle de nødvendige informationer til tiden.
Jeg er utroligt tilfreds med min Kim
Jeg er utroligt tilfreds med min Kim! Han er yderst kompetent, altid til rådighed og leverer en fantastisk service. Han gjorde hele huskøbsprocessen let og stressfri. Jeg følte mig tryg og godt vejledt gennem hele forløbet. Jeg kan varmt anbefale ham til alle, der har brug for en pålidelig advokat til deres boligkøb!
SANGEA er vores boligadvokat
Kim har, i et årti, været vores faste og fortrolige boligadvokat i forbindelse med ejendomshandel og afledt gennemgang. Kim er god, hurtig og erfaren inden for fast ejendom. Vores bedste anbefaling til SANGEA, der kan det meste inden for fast ejendom.
God oplevelse ved salg af vores andel
Blev guided igennem salg af vores andelsbolig som Sangea er administrator for. Modtog god service og kompetent rådgivning. Anbefaling herfra
5/5 stjerner
Kim fra SANGEA yder altid en 5/5 stjerner service. Han tager altid telefonen og giver altid kompetent vejledning, uanset om det er ifm bestyrelsesarbejde eller køb/salg af lejlighed. Især sidst-nævnte er ofte en kamp mod uret, men Kim vejleder, er på og overholder alle deadlines, hvilket giver ro og en god oplevelse - det er ikke altid forventeligt af en ejendomsadministration, men SANGEA leverer varen. 5/5 stjerner, jeg vil til enhver tid anbefale SANGEA.
Profession rådgivning
Vi har følt os trygge fra første telefonsamtale med Kim. Kim er en fantastisk og dygtig advokat. Han følger op på tingene og overholder aftalerne. Han er dygtig, skarp og serviceminded. Vi kan kun give ham vores bedste anbefaling.
Fantastisk ejendomsadministration
Kim er en helt fantastisk dygtig advokat og administrator.
Han er god til at kommunikere tingene på en forståelig måde, og han forstår at sætte sig ind i foreningens behov.
Helt igennem super reel rådgivning