Company details

3. Catering Food and Drink Supplier
  4. Exporter
  5. Wine Wholesaler and Importer

Written by the company

Ben je op zoek naar een fles authentieke Japanse sake, umeshu, yuzu sake of fruit sake? Dan ben je bij Sake.nl aan het juiste adres. Ook Japanse shochu, whisky, rum, gin, awamori kunt u online bestellen, we leveren binnen enkele dagen bij jou thuis. Liever onze winkel bezoeken? Onze Japanse slijterij "Ma Sake" in Oldebroek is op dinsdag en vrijdag open van 13:00 tot en met 17:00.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Goed aanbod nog betere service

Deze winkel heeft een goed aanbod met expertise en heeft oog voor persoonlijke service die ik zeer waardeer. Wil je echt een goede fles sake of ander drankje uit Japan, dan moet je hier zijn. Zij hebben de Japanse spirit qua service, ik kijk er naar uit ook de fysieke winkel te bezoeken

16 January 2025

Reply from Sake.nl

Heel erg bedankt voor de complimenten. We kijken ernaar uit om je persoonlijk te ontmoeten in onze winkel

Rated 5 out of 5 stars

Het beste sake assortiment en flessen worden altijd snel geleverd

Ik heb door de tijd heen regelmatig bestellingen gedaan. Het is een overzichtelijke website, zowel voor sake- kenners en beginners makkelijk goede sake te vinden.

Het bestelproces is simpel en de geleverde producten komen overeen met de afbeelding op de website. De dozen waarin de flessen worden geleverd zijn stevig, met aparte vakken voor flessen.

In mijn geval ook fijn dat de speciale sake stijl ook snel (rekening houdend met de temperatuur) geleverd is. Top!

17 January 2024

Reply from Sake.nl

Heel erg bedankt voor je mooie recensie en de complimenten over onze site en bezorgservice. We doen altijd onze uiterste best en het is super om te lezen dat dit gewaardeerd wordt.

Rated 5 out of 5 stars

Fijne (web) winkel, super service!

Fijne (web) winkel. Al jaren klant. Onlangs een hesje gekocht, waarvan de voering wat trok. Helaas was deze niet meer te koop, anders was deze zonder probleem omgeruild. Geld terug was ook een optie geweest, maar wilde het hesje graag houden. Hesje laten vermaken. De rekening daarvan is door Sake betaald. Super service!

12 October 2023

Reply from Sake.nl

Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling maar in dit geval gaan de credits naar Sake Store. Hopelijk kun je bij hun deze beoordeling plaatsen

Rated 5 out of 5 stars

Vaste website voor mijn sake bestellingen

Altijd een goede selectie van sake beschikbaar. Flessen zijn zeer schappelijk geprijsd, en snelle levering en goede service. Mijn go-to website om sake te bestellen!

30 June 2023

Reply from Sake.nl

Dank je wel voor deze mooie recensie, fijn te horen dat onze sake, prijs en service je zo goed bevalt

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look