Rvstrapleuningonline Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

In 2019 een hele mooie zwarte RVS trapleuning besteld. Alles was netjes en tijdig geleverd. Montage was goed te doen. Laatst is er 1 trapleuning "armpje"/"drager" kapot gegaan. We hebben gemaild en va... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ben zeer tevreden over dit bedrijf! Vijf jaar geleden bij dit bedrijf twee trapleuningen besteld. Nu miste ik een paar schroeven na telefonisch contact gehad met Nick zeer vriendelijk & behulpzaam.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Prima geholpen en keurige producten. Let op bij maatwerk dat er een langere levertijd aanwezig is. Helaas door ziekte van mijn ouders pas na maanden de pakketten open gemaakt. Toen kwamen we erachter... See more

Rated 1 out of 5 stars

Helaas zijn wij ook de dupe geworden van een bestelling die nooit is geleverd. Na een e-mail waarin werd aangegeven dat hij er tijdelijk uit lag, zou hij zijn werkzaamheden weer hervatten. Sindsdien i... See more

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

63 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige kwaliteit. Super afwerking.

Het ging wat stroef met de levering, maar in overleg met de eigenaar is dit prima opgelost. De trapleuningen waren zonder overdrijven 10/10. Goed materiaal (SS304) en prachtige afwerking. Er werden ook voldoende bevestigingsmaterialen bijgeleverd en we hadden goed en vriendelijk contact met de eigenaar. Je hoeft niet verder te zoeken. 100% prijs/kwaliteit.

1 November 2025

Opletten

Opletten! Dit bedrijf geeft online aan facturatieadres in te vullen alsook het gewenste leveradres maar stuurt het factuur alleen maar op het adres van het leveradres. Vervolgens zegt de klantendienst drie maal hetzelfde via mail 'jouw ticket is opgelost' - zonder iets daadwerkelijk aan te passen, als je belt zetten ze de hoorn neer zonder pardon. Dit zijn foute praktijken! Opletten dus.

27 October 2025

Goedenavond Evi Robert,

Als er bij ons iets mis is gegaan bij orders, spijt het me dan altijd zeer. In reactie te lezen heeft u problemen met de facturatie van uw aankoop, maar begrijp niet wat uw review met ons bedrijf heeft. Ik kan u door uw naam ook niet als klant terugvinden, want dan had ik u benaderd om u misschien te helpen.
ik wil u vragen om u via deze weg of ons algemene mailadres u bekend te maken en uw probleem te verduidelijken.

ik hoop dat ik u dan op die manier kan helpen.

fijne avond nog gewenst.

Nick Rvs Groep

update: 28/10/25 10:45 uur

Beste Evi Robert,

Aangezien we in deze review geen enkel detail kunnen treffen met ons bedrijf, zouden we heel graag spoedig in contact willen komen. Misschien heeft u iets verwisseld en zouden we het dan ook graag anders zien. Trustpilot heeft u ook al gevraagd te reageren en hopen dit dan ook snel op te lossen voor u en ons.

Nogmaals bedankt voor het lezen en horen graag van u?

Nick Duijs Rvs Groep B.V.

Gewoon een Oplichter!!!

Geachte heer,
Vandaag, donderdag, zijn wij opnieuw en weer thuis gebleven in afwachting van de bezorging — helaas zonder resultaat. Het is nu twee maanden dat wij op onze bestelling aan het wachten zijn!!!

Na twee maanden wachten en talloze e-mails, is er nog steeds geen oplossing geboden. Alle telefoontjes worden standaard met de voicemail beantwoord!!! Ik vind het bijzonder teleurstellend dat er zo weinig respect wordt getoond richting uw klanten, en eerlijk gezegd ook richting uzelf.
Ik verzoek u dringend om het betaalde bedrag uiterlijk deze week terug te storten. Verdere vertraging is onacceptabel.
Zo niet zoals ik twee weken geleden heb aangegeven, wij zullen juristen inschakelen om se aankoopbedrag volledig met de rentes terug te vorderen.

Familie Zamnai

2 October 2025

Goedemorgen Heer Zamnai,

Ik zag zojuist je review binnenkomen en vind het natuurlijk nooit prettig als een klant in onberispelijke staat is gehouden. bij deze dan ook eerst mijn oprechte excuses hiervoor.

Over het algemeen zijn we over UPS toch erg goed tevreden, maar daar gaat net als bij ons helaas ook wel eens wat goed mis. Omdat ik wist dat dit misschien een probleem ging worden en dat het pakket pas volgende week opgehelderd en geleverd zou zijn, heb ik gisteren het pakket met voorrang opnieuw gemaakt en met een speciale zending met Post Nl verstuurd. De andere zal boven water komen, maar helaas wilde ik dit niet nog langer laten wachten. erg vervelend intern omdat het al zo druk is maar behoor ook mijn afspraken na te komen.

Ik wilde voor jullie natuurlijk ten alle tijden de leuningen voor het weekend aanbieden en daarom deze gisterenavond speciaal weggebracht om dit te realiseren. Daar heeft u ook om 20:36 uur een mail van gehad in uw mailbox.

Zo dat ik net gezien heb word deze wel helaas pal morgen tussen 10:30 en 13:00 uur bij u aangeboden.
Ik had echt gehoopt vandaag, maar dat word dan helaas dan toch pas morgen. U moet hier wel voor ontvangst voor tekenen.

Dadelijk rond 9:00 uur zal ik u telefonisch even benaderen en een toelichting geven en me verontschuldigen.

Rated 4 out of 5 stars

Mooie trapleuning, wel lange levertijd.

Mooie trapleuning! Helaas wel een tijdje op moeten moeten wachten. (Tip; stuur met de order ook de montage handleiding mee)

29 September 2025

Goedemorgen Evelien,

Ten eerste mijn oprechte excuses voor het in onberispelijke staat houden ten behoeve van je order.

zoals we weten is het behoorlijk druk intern en doen we er natuurlijk alles aan om iedereen netjes terug te berichten of te woord te staan.

Ik weet dat je mahonie houten leuningen wat vertraging hadden door de levering van de collie hout door de droogtijd, maar ook dat je order intern met de andere houten klaar ligt voor verzending, Waarom dat laatste nu niet goed is overgebracht of overkomen bij je is natuurlijk niet goed gegaan.

Daarvoor bij deze nogmaals mijn oprechte excuses hiervoor.
Ik ga je dadelijk rond de klok van 9:00 uur even bellen om dit te bespreken met je.

Hoop hiermee voldoende informatie te hebben gegeven.

Nick Duijs Rvs Groep B.V.

Update 30-09-2025

Beste Evelien,

Erg fijn je gesproken te hebben om me te excuseren over de status van je bestelling.
Fijn dat we besproken hebben de levering te verplaatsen naar aankomende vrijdag vanwege het aan kunnen nemen van je nieuwe Rvs Mahonie leuningen.

We gaan daar onze zorg aan dragen en hebben zeker nog contact hierover.

Hoop hiermee voldoende informatie te hebben gegeven.

Met Vriendelijke groet,

Fijn contact na vraag

Een paar weken geleden heb ik vier trapleuningen besteld, omdat ik niet precies wist wanneer deze geleverd zouden worden en ik al even niks hoorde heb ik een e-mail gestuurd, daarna werd ik persoonlijk gebeld door de eigenaar. Het bedrijf is door drukte niet altijd telefonisch bereikbaar, maar mij werd verzekerd dat alles goed is gegaan en ik binnenkort de leuningen kan verwachten. Goede service dus!

25 September 2025
Rated 2 out of 5 stars

Op 15 augustus trapleuningen besteld…

Op 15 augustus trapleuningen besteld meermaals telefonisch contact proberen opnemen geen gehoor. Mails worden niet beantwoord we beginnen ons echt zorgen te maken. Als het zo enorm druk is zoals men beweert kan men toch minstens zijn klanten op de hoogte brengen en dan bedoel ik niet via een telefoon die niet beantwoord wordt.

Het probleem heeft zich inmiddels opgelost u belde met mij vriendin de trapleuningen zouden binnenkort geleverd worden.

17 September 2025

Beste Frans,

We zijn inderdaad ook erg druk, maar proberen onze klanten toch zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de geplaatste bestelling.

ik probeer u als klant bij ons op te zoeken, maar helaas zonder resultaat. Wij streven er natuurlijk na om een product van goedde kwaliteit binnen de aangegeven levertijd te leveren en kom dan ook heel graag met u in contact om dit dan zo snel mogelijk op te lossen.

Zou u ons via deze mail willen berichten en zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Alvast bedankt.

Nick Rvs trapleuningonline

17/09/2025 18:35 uur

Goedenavond heer Demandt,

Ik vind het jammer dat ik nog geen maiil of bericht van u gehad heb om u te helpen.
Begrijpelijk dat u druk bent, maar als we u als klant in onberispelijke staat hebben gehouden dan los ik het graag spoedig op.

Hoop spoedig van u te horen.

Alvast bedankt en nog een fijne avond gewenst.

Nick Duijs Rvs trapleuninonline.

Rated 5 out of 5 stars

Op advies bij dit bedrijf trapleuningen…

Op advies bij dit bedrijf trapleuningen ral 1019 besteld en laten bezorgen. Het monteren van de trap leuningen was wel een klus, maar met de bijgeleverde montage-handleiding was het ons toch gelukt. Mooie uitstraling voor onze nieuwe woning, kan dit bedrijf zeker aanraden. M Bindels

10 September 2025
Rated 4 out of 5 stars

Communicatie kan beter, maar leveringsprobleem wordt uiteindelijk wel opgelost

Op 8/6/2025 bestelde ik een trapleuning Vanwege geen nieuws/levering sindsdien Na 2 mails opnieuw mijn beklag gedaan. Men nam kort erna contact met me op. Situatie wordt opgelost : de trapleuning wordt binnenkort geleverd en als tegemoetkoming ontving ik reeds een cadeaubon. Alzo uiteindelijk een positieve beoordeling.

8 June 2025

Goedemorgen Koen,

Ik weet dat je een lange leuning van 450 cm besteld hebt bij ons die zwart gecoat moest worden. deze leuningen hebben vaak wel wat dagen extra vertraging in combinatie met vakantieperiode, Maar wat hier mis is gegaan zoek ik zo dadelijk meteen uit. voor 9:00 uur gaan we je berichten wat de status ervan is.

Rated 2 out of 5 stars

na 14 dagen nog een gehoor van onze…

na 14 dagen nog een gehoor van onze bestelling .
Nog geen antwoord op onze mails.
Begin echt ongerust te worden .
kunnen ze ook niet bereiken via tel
Graag bericht
groet chris C

9 September 2025

Goedemorgen Chris,

Wel wetende dat de order van je aankomende vrijdag in Belgie zal worden geleverd, maar waarom deze informatie niet goed is overgebracht durf ik nu even niet te zeggen. dadelijk rond 9:00 uur zal ik u telefonisch even benaderen en een toelichting geven.

The Trustpilot Experience

Take a closer look