Meget flot sildebensbord og Jakob…
Meget flot sildebensbord og Jakob gjorde sit ypperste for at informere undervejs inden levering.
Virksomheden er bygget op på tanken om, at alle skal have råd til et håndlavet bord, hvor gode materialer, den gode service og håndværket er i top, fra start til slut! De primære produkter er Sildebensborde og plankeborde i mange forskellige former og størrelser. Ruskjaer handcrafted er startet af Jakob Ruskjær i 2020. Jeg er en ung iværksætter, som tilbage i 2016 blev færdig uddannet som tømrer. Jeg er meget perfektionistisk, aktiv og har et brændende ønske om at skabe og bygge. Det er mit håb, at kunne være med til at flere får bragt mere natur og håndværk ind i deres hjem, og til en fornuftig pris. Jeg håber, du vælger at købe dit kommende møbel hos mig, og ser frem til at høre fra dig.
Sølunden 23, 8620, Kjellerup, Denmark
Jeg bor i Spanien og faldt meget tilfældigt over Ruskjaer Handcrafteds Instagram i min søgen på et spisebord. Jeg skrev direkte til Jakob for at høre om mulighederne for fragt osv. og han var bare virkelig hjælpsom - udover det sædvanlige! Jeg kendte et flyttefirma der kører til Spanien jævnligt og de ville kunne tage bordet med. Det krævede dog ekstra ift. emballering og det ville kræve at Ruskjaer Handcrafted sørgede for levering til flyttefirmaets adresse hvor de skulle lukke sig ind med koder, frakoble alarm osv. Jakob klarede det hele for mig hvilket jeg er meget taknemmelig for, idet jeg ikke kunne være der til at gøre det selv. Jeg bestilte et rundt spisebord i natureg i sildeben og det er SÅ smukt og prisen er virkelig fornuftig. Samtidig var det pakket forsvarligt ind så det kom frem lige så fint som det blev sendt afsted. Tak for al din hjælp, Jakob! Med de evner og det serviceniveau er jeg sikker på du nok skal nå langt med din forretning 🙌