Runøe og Teil Reviews 26

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Efter en fugtskade i gulv i vores sommerhus, er gulvet skiftet og vægge malet. Vi er så tilfredse med arbejdet. Håndværkerne giver besked hvornår de kommer og sender billeder af færdigt arbejde. Efter... See more

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god oplevelse med samtlige håndværkere i forbindelse med vandskade. Hurtig og professionel udførelse. Følelse af tryghed hele vejen igennem forløbet. God løbende dialog med Daniel. Alle afta... See more

Rated 5 out of 5 stars

Meget positivt forløb. Kommer til aftalt tid. Kompetente og imødekommende håndværkere, som gerne forklarer, lytter og giver gode råd. Spænder fagligt bredt. Ringer, hvis tiden ikke helt kan overho... See more

Rated 1 out of 5 stars

Specialister i Byggeri men de kan ikke finde ud af at køre bil! Manden i en Nissan Køre helt op i bagenden på folk, presser & giver fingeren når han kør forbi! Ikke benyt jer af dette firma! De kan... See more

4.3

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Jeg kan desværre ikke anbefale dem.

Jeg kan desværre ikke bekræfte den gode oplevelse man ellers læser om Runøe og Teil.

Til start var Morten meget tillidsvækkende, men han blev sværere og sværere at få kontakt til, og leverede til sidst en rapport omkring skimmelsvamp, hvor der tydeligt var kopieret/indsat tekst fra en anden af hans sager, men teksten passede flere steder slet ikke med vores ejendom, dette blev der gjort opmærksom på, men intet svar fra ham - regningen kom dog uden problemer.

Det har generelt været en tiltagende skuffende oplevelse.

Mange tilbud var fejlbehæftede og måtte laves om på vores opfordring.
Indtrykket var at han havde for mange bolde i luften og vi var ikke en prioritetssag for ham.

Han nævnte endda at han stolt havde landet en stor kontrakt med en offentlig instans, som havde taget hans tid.

Det havde blot en trist effekt på hans arbejde mht vores problemstilling med skimmelsvamp.

2 June 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan på det varmeste anbefale Runøe…

Jeg kan på det varmeste anbefale Runøe og Tail. De har været super kvalificerede sparringspartnere gennem hele vores renovering, så vi har fået det som vi gerne ville. De har hjulpet med at se løsninger vi ikke selv havde tænkt på. Der er en god arbejdsmoral og de har leveret fantastiske resultater. Både indvendig, udvendig og i haven.

7 June 2022

Fantastisk service

Efter problemer med en forsikrings sag, har vi haft Runøe og Teil som sparringspartner. De er kommet med brugbar information og løsningsforslag og ikke mindst bekræftelse i vores usikre forsikrings sag så det hele fald vores vej. Vi jeg blevet mødt med forståelse og positivt respons hvergang vi har snakket sammen.
Tak for godt samarbejde.

26 January 2022
Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan slet ikke anbefale dem

Jeg kan slet ikke anbefale dem. Vi brugte dem til at lave vandskade i vores køkken, og alt gik galt. De havde ikke understøttet vores bordplade godt nok, så den faldt ned og gik i stykker. Så blev det til en kamp om at forhandle hvad de skulle dække og forsikringen. De lavede MANGE fejl ved på vores bordplade og måtte have en anden ude og kontrollere deres arbejde før de ville lave det om. Når man skriver/ringer til dem, så lover de at vende tilbage samme dag eller dagen efter... det sker aldrig. Så brugte de en underleverandør til VVS og de ødelagde vasken. Så blev det til en ny kamp om hvem der skulle erstatte hvad. Rune Og Teil mente ikke det var deres problem selvom det var deres underleverandør. Så det måtte jeg selv ordne med VVS´eren. Lad vær med at bruge Rune og Teil. Det kan slet ikke betale sig.

7 July 2020

Top- professionelt firma

Vi har gemmen flere år benyttet Runøe & Teil til opgaver på vores hus.
Og jeg bliver nød til at nævne at de er uovertruffen og top professionelle, og alt deres arbejde ekstremt gennemført.
Det er ikke altid kunde og leverandør taler samme sprog, men på tros af jeg som kunde en gang imellem ikke 100% kan give udtryk for hvad jeg mener, så har dette firma her en helt speciel evne, tålmodighed og vilje til at "Ville" forstå mig, og slutter aldrig opgaven før den er løst 100% til min store tilfredsstillelse, jeg har kun de bedste erfaringer med dem, og vil til enhver tid anbefale dem....

23 April 2020

Is this your company?