See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Het is een mooie winkel maar ik heb me verbaasd dat de stenen zo ontzettend duur zijn. Ik heb zelf een aardige collectie en zag diverse vergelijkbare stenen (zowel gepolijst als ruw) die ik zelf voo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Al aantal keren kleinigheidje als kadootje besteld en netjes op tijd bezorgd en met veel liefde en enthousiasme in ontvangst genomen..👍!! 1 x verkeerde steentjes gekregen..mailtje gestuurd en kreeg... See more

Company replied

Company details

1. Cash and Carry Wholesaler
  2. Incense Supplier
  3. Oriental Goods Store
  4. Tea Wholesaler
  5. Wholesaler

Written by the company

Een groothandel en winkel in één. Met een geldige KvK inschrijving kun je je zakelijk aanmelden voor een groothandelskorting, echter ben je als particulier ook welkom. Edelstenen, Mineralen, Kristallen, Wierook, Klankschalen, Yoga artikelen, Waterdrop, YogiTea, Happy Drums, Koshi's, Meditatie artikelen en nog veel meer. We hebben het allemaal! Voel je welkom in ons Mineralenparadijs!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Voor het eerst online edelstenen besteld…

Voor het eerst online edelstenen gekocht. Ze kwamen binnen 2 dagen aan, en er was geen twijfel over de echtheid. Er is heel veel van te kiezen en ook met een klein budget. Ik ben heel blij met mijn aankoop en de kwaliteit van de edelstenen, de oplaadsteen en de heerlijke kaneel wierook. Ik heb ook genoten van het gratis yogi thee zakje wat mee geleverd werd! Ik zal zeker weer bestellen.

22 May 2026
Rated 2 out of 5 stars

Hele vreemde winkel

Hele vreemde winkel, zodra je binnenkomt moet je je melden en gelijk een klanten pas aanmaken, terwijl je dus nog niks koopt. Er hangt totaal geen energie binnen (echt een winkel voor pure verkoop!) en ze komen ook niet verder van of ze je kunnen helpen ofzo. Stukken zijn mooi maar of het de juiste prijzen heeft betwijfel ik.

6 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik had een dromenvanger besteld

Ik had een dromenvanger besteld. Ruben gelijk een mail gestuurd dat dromenvanger niet voorradig was.
Mocht kiezen tussen 2 andere van ongeveer gelijke soort aan dezelfde prijs.
Werd gelijk gestuurd en dag erna had ik dromenvanger in huis..

Top service🤩

30 January 2026

Hulpvaardige mensen

Zeer vriendelijke mensen en geven een goede uitleg wat welke steen doet. Er is ook zooooveel keuze dat je niet weet waar je kijken moet of welke de beste is voor je. Ze nemen ook echt de tijd voor je en kijken samen met jou om uit te zoeken welke steen het beste bij jouw wensen past. Ik kom graag nog een keer terug.

22 January 2026

Fantastische ervaring

Fantastische ervaring, de website, de info over stenen in hun mineralen databank, de positieve correspondentie bij iedere bestelling. Toen er eens een item ontbrak was dat vlug opgelost en kreeg ik er een geschenkje bij. Ik blijf bij hen bestellen! Ben deze zomer vanuit België ook eens op bezoek gegaan naar de winkel. Iedereen super vriendelijk, magische ervaring om al de mineralen te bewonderen! Heel veel keuze. Moest het zo ver niet zijn, ik zou wekelijks gaan! Ik kijk al uit naar het volgende bezoekje!

1 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Laast in november geweest.

Laast in november geweest.
Mijn steen had los gelaten uit zijn hanger.
Gevraagd of ze die weer erin konden maken.
Inplaats van repareren haven ze me een nieuwe steen met hanger.
Nog een prachtige ring gekocht voor mijn moeder.
Ze was er ook erg blij mee.
Super lieve mensen.
Kom graag weer terug.

15 November 2025

Prachtige winkel vol geluksmomentjes

Wat een geweldige winkel! Je kijkt werkelijk je ogen uit met alle fantastische mineralen! We hebben een prachtig kerstcadeau voor ons neefje gekocht, is hij zeker enorm blij mee 💜

12 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fijne en mooie grote winkel

Fijne en mooie grote winkel. De website doet bijna geen eer aan de winkel. Het personeel is ook heel vriendelijk en had antwoord op alle vragen.

11 November 2025

Super blij met de dubbele dorjee's

Super blij met de dubbele dorjee's
En nog bedankt voor het laten weten dat de bronskleurige er niet meer waren. Ga nu weer 3 anderen blij maken💞. En kom zeker weer terug op jullie site. Attent en snel geleverd in een perfecte verpakking.
Succes met jullie geweldige shop en misschien tot ziens in jullie winkel

1 November 2025

Prachtige winkel.

Zo een fijne winkel. Je komt er helemaal tot rust met alle stenen om je heen. En superaardig personeel….. en we gaan nooit met lege handen naar huis.

30 September 2025

Geweldige service

Na mijn eerste bestelling was ik zo tevreden dat ik een account heb aangemaakt. Daarna nog een bestelling gedaan en helaas was er wat gebroken en er zat een verkeerd steentje bij. Gelijk contact gezocht via de mail, foto's erbij gedaan en uitgelegd en binnen no-time had ik de hele bestelling nog een keer gekregen zonder extra kosten! Nu verpakt in een doosje wat veel veiliger is.
Wat een geweldige service, ik ben er heel blij mee!!

8 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vandaag voor het eerst hier geweest

Vandaag voor het eerst hier geweest, wat een groot assortiment aan stenen, mineralen,sieraden, klankschalen, joga-spullen enz ..enz.. teveel om op te noemen. Het rook er heerlijk en er hing een aangename rust. We kregen hele fijne hulp met het uitzoeken van steentjes voor kadootje en voor mijzelf, wij komen zeker nog een keer terug!!

26 August 2025

Winkelfeest

Wat een feestje deze winkel! De helende kracht komt je tegemoet. Geweldige ervaring. Prachtig assortiment. En zeer hulpvaardige medewerkers met kennis van stenen. Aanrader.

23 August 2025

Ruben Robijn... magisch genot

Ruben Robijn...
Goodness... zodra ik mijn voet over de drempel zet van die fabriekshal, waan ik mij in een andere wereld.
De heerlijke zachte lucht van wierrookjes, het gedempte licht, klankschalen, meditatiekussentjes, beelden, instrumenten, een overdaad aan visueel genot...
Maar dat is allemaal bijzaak.

De energieën, van al die stenen en kristallen, die doen het voor mij.
Al heel snel valt mijn altijd drukke hoofd stil en kom ik in een innerlijke rust.
Gangpaden vol prachtige edelstenen, van de meest uiteenlopende vormen, kleuren, structuren en prijzen.

Zeer bekwame medewerkers helpen me met overduidelijk plezier en geven waardevolle adviezen.
In t open keukentje kun je zelf drinken pakken - uiteraard ook kristalwater - en kun je even jouw kristalkeuze opzoeken, aan het tafeltje, in een inzage exemplaar van de kristalgids.
Ik zou zeggen: ga zelf ervaren.
Wat een beleving.
Soort wellness gevoel...
💖

13 August 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look