Jeg sendte forespørsel i helgen om prøvekjøring på mandag, og ble oppringt av Glenn som booket tid. Jeg ble møtt av en hyggelig og serviceinnstilt selger (Glenn). Jeg prøvekjørte to biler, endte opp... See more
Company replied
En utrolig enkel og positiv opplevelse! De var raske til å svare, enkle å forholde seg til, og hele handelen gikk knirkefritt. Henteservice gjorde det ekstra bekvemt. Anbefales på det varmeste!
Company replied
Det raskeste og enkleste bilsalget jeg har opplevd! Kun noen få minutter etter jeg sendte forespørsel, så var avtalen gjort. Kontrakt og salgsmelding signert digitalt samme kveld, og penger på konto d... See more
Company replied
God og hyggelig kommunikasjon. Fornøyd med pris. Betaling, overtagelse, papirarbeid osv smertefritt. Anbefales.
Written by the company
RS Auto tilbyr en enkel og trygg løsning for deg som ønsker å selge brukt elbil i Norge. Du kan selge elbilen hjemmefra, uten tilstandsrapport, og få rask utbetaling direkte til bankkonto.
Vi kjøper populære elbiler som Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf, Renault Zoe, BMW i3, Hyundai IONIQ, Kia Soul, Nissan e-NV200, Chevrolet Bolt, Opel Ampera-e, Tesla Model S og Model X.
Med RS Auto slipper du annonsering, visninger og ansvar i etterkant. Perfekt for deg som vil selge elbil raskt og enkelt.
RS Auto er et trygt valg for deg som ønsker en rask, enkel og problemfri måte å selge elbil på.
Hillevågveien 100, 4016, Stavanger, Norway
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Rs Auto
Hyggelige folk, rask avgjørelse, ryddig og bra salgsprosess. Veldig fornøyd!

Reply from Rs Auto
Alt vedrørende salget ble behandlet særdeles profesjonelt. Og alt gikk knirkefritt

Helt topp !
Avtalte pris, de ordnet alt, penger på konto før bil ble hentet
Anbefales :-)

Reply from Rs Auto
Salg av bil gikk fort og uten problem. Bilen ble hentet som avtalt.

Reply from Rs Auto
Enkel og trygg handel. Kompetente folk ifm formaliteter ved kjøp/salg/digitalt. Kjapp betaling, god logistikk. Anbefales

Reply from Rs Auto
Greie forhandlinger og enkelt oppgjør. Bilen ble hentet etter opprinnelig avtale. Takk for handelen 😃

Reply from Rs Auto
Rask til å svare. Veldig god service.
Enkel handel. Fin overlevering av bilen. Jeg er kjempefornøyd.

Reply from Rs Auto
Jeg ble møtt av en hyggelig og serviceinnstilt selger (Glenn). Jeg prøvekjørte to biler, endte opp med å kjøpe den ene og kjørte hjem til Bærum i en lekker Ioniq 5 til en god pris.

Reply from Rs Auto
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.