Ros Byg Reviews 46

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik nyt Svane-køkken og anvendte RO’s Byg til nedrivning af det gamle køkken, afdækning, el-, murer- og malerarbejde. Fik en udførlig tidsplan for hele projektet, som blev overholdt til punk... See more

Rated 4 out of 5 stars

Forbilledlig projektstyring. Ro' byg har stået for flere projekter hos os det seneste år (2022-2023). Nyt køkken, etablering af ny terrassedør, udskiftning af hoved-og bryggersdøre, renovering af tr... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Har kun godt at sige om RO’s Byg. Der er god kommunikation og fleksibilitet. Selv sidste øjebliks ændringer og ideer bliver uden problemer tilføjet tidsplanen. Renovering af min lejlighe... See more

Company details

Written by the company

En aftale er en aftale. Ordentlighed er det alt dominerende nøgleord for os i alt, hvad vi foretager os. Vi holder vores aftaler, og du kan stole på, at vi gør alt hvad vi kan, for og blive færdige til aftalt tid og til den aftalte pris. Et projekt udvikler sig ofte undervejs – nye løsninger kan komme til, eller omstændigheder kan betyde, at noget skal gøres anderledes. Men du kan være sikker på, at vi ikke præsenterer dig for ekstraregninger, med mindre vi har aftalt det. Ordentlighed handler naturligvis også om kvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten i forhold til hvad der er aftalt. Det er ikke mindst derfor, vi har så mange trofaste kunder. RO’s Byg er ejet af Kim Rasmussen og Michael Mathiassen.

4.7

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

Ingen klager overhovedet 😉

Vi brugte RO’s byg i forbindelse med en større renovering af et køkken-alrum. Helt fra start til slut var der fuldstændig styr på processen. Alle de mange håndværkere, kom hver gang som aftalt, og var der ændringer havde vi en kontakt person som (næsten)!svarede mails døgnet rundt. Alle håndværkerne (gulv, maler, tømrer og hvad der ellers var) har udført et super flot stykke arbejde og var i det hele taget utrolig dygtige og meget behagelige at have gående.
Vi bor i en opgang og selv naboerne kommenterede på hvor pænt de ryddede op efter sig, hver dag.
Og da alt var færdigt, kom der endnu en og rettede de småfejl der var, uden nogle diskussioner overhovedet. Kan helt klart anbefale RO’s byg

19 June 2026

Køkken-projekt

Fik en udførlig tidsplan for hele projektet, som blev overholdt til punkt og prikke.

Søde, omhyggelige og meget dygtige håndværkere.

Kan på det varmeste anbefale RO’s Byg!

1 May 2026

RO’s Byg - 5 stjernet arbejde

Har kun godt at sige om RO’s Byg.

Renovering af min lejlighed er blevet mega godt. Stor tak til Søren for at styre processen med overblik og tålmodighed.

Kan kun anbefale RO’s Byg. 5 stjerner

24 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

ROS Byg har stået for entreprisen i…

ROS Byg har stået for entreprisen i forbindelse med nyt køkken og bad. Vi har fra første møde følt os trygge med hele processen. Vi fik fra start en tidsplan for hver enkelt dag i hele perioden og den har holdt 100% Gode dygtige håndværkere der ikke er gået på kompromis med kvaliteten. Prisen har også været konkurrencedygtig. Godt arbejde.

12 January 2026

Køkkenrenovering

Tak til RO’S BYG i forbindelse med renovering af mit køkken.
Alt kørte efter planen og til tiden
Speciel tak til
serviceleder FREDERIK MORTENSEN
som har været så behjælpelig med alt .

Tusind tak
RO’S BYG og FREDERIK 😊

Bedste hilsner
Linda

17 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Kan klart anbefale Ros Byg og må…

Kan klart anbefale Ros Byg og må virkelig anbefale dem efter et super forløb i forbindelse med mit køkkenrenoveringsprojekt. Alt til aftalt tid og pris og hurtig ageren, hvis der var det mindste spørgsmål eller tvivl. Må fremhæve Frederik som leder på projektet og Jimmi som elektriker. Fantastisk arbejde! Alt i alt en tryg og meget professionel opleevelse.

1 April 2026

Topkarakterer til RO'S Byg og Svane køkkenet

Efter et badeværelsesprojekt i foråret, hvor resultatet bestemt ikke levede op til forventningerne og det aftalte, har vi fået en helt anden oplevelse med køkkenprojektet. 🙂
Jannik fra Svanekøkkenet, på Gl. Kongevej på Frederiksberg, anbefalede os at benytte RO´s Byg til at lave bygningsarbejdet, og vi valgte heldigvis at følge det råd.
Vores primære kontaktperson fra RO´s Byg, har være Serviceleder Frederik Mortensen, og frá dag 1 har samarbejdet med Frederik været fremragende. Det jeg sætter specielt pris på er, at Frederik hele tiden holdt os orienteret, og vi har kunne tale med ham om de småting der opstår i et projekt som dette, hvor RO´s Byg har stået for alt det (fx tømrer, murer, maler, gulvlægger og El) som Svanekøkkenets egne folk ikke, stod for.

Så fra min hustru og mig selv.

Tusind tak for samarbejde RO´s Byg og specielt Frederik.

Med glade julehilsener
Marianne og Dan

17 December 2025

Varmeste anbefalinger af ROs Byg

Vi ønsker hermed at sende vores varmeste anbefalinger på ROs Byg. Vi fik renoveret vores lejlighed, og dette arbejde blev udført i meget flot kvalitet og til aftalt tid. Selv de små overraskelser blev håndteret meget professionelt, og vi følte os i trygge hænder under hele forløbet. Samarbejdspartnerne var også nøje udvalgte, så de flugtede med den høje standard som ROs byg leverer.
Vi vil til enhver tid benytte ROs Byg igen.

29 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

RO’s har haft entreprisen mht…

RO’s har haft entreprisen mht nedrivning af køkken, alt el-, murer-,gulv,- og malerarbejde i forbindelse med etablering af nyt Svanekøkken. Alt er kørt efter en fremlagt plan og de svarer hurtigt tilbage på evt spørgsmål undervejs og tager hånd om tilføjelser til projektet.
Stor ros til RO’s

3 July 2025

Køkken og bad totalentreprise

Vi fik totalentreprise på køkken og bad i forbindelse med Svane køkken og er super tilfreds med resultatet. Ros byg var meget effektiv, arbejdet efter tidsplanen og hurtig til at reagere under processen.

22 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Montering af køkken og bad.

Vi har fået monteret nyt Svane Køkken og bad af RO’s Byg ApS. og det har været en fantastisk god oplevelse gennem de to måneder det har stået på. En stor tak til samtlige håndværkere som har udført et flot resultat, til tiden. Stor tak til Frederik Mortensen og Michael Mathiassen som har styret hele forløbet til UG.

7 July 2025
Rated 2 out of 5 stars

Manglende kompetent projektstyring og kommunikation

Jeg kan desværre ikke anbefale Ros Byg. Kommunikationen, projektledelse og kundeservicen er ikke eksisterende. Det startede godt, men endte med, at vi måtte få en anden ind og lave arbejdet færdigt. De ville ikke komme ud, og tale med os, da vi begyndte at kommentere på, at det tømre arbejde, der var lavet ikke var pænt eller som aftalt. Vi blev beskyldt for, at have informeret dem forkert. Men de var slet ikke ude og se, inden de gav tilbud på det ekstra tømrearbejde. De mente at det ikke kunne blive bedre end det de allerede havde lavet. Vi har efterfølgende fået lavet det pænt, af en anden leverandør. Bl.a fordi de glemte at sende os et tilbud på at udbedre det. Vi skulle selv opsøge information om, hvornår de forskellige håndværkere ville komme. Jeg endte med, at måtte fjerne nøgle fra nøgleboksen, da det var meget utrykt at de bare kunne komme uden varsling. De tager mere arbejde ind, end de kan håndtere. 2 stjerner fordi alt arbejde undtagen tømredelen er pænt lavet. Vi tænkte, at det ville være en stor hjælp med en entreprenør på vores projekt, så vi ikke selv skulle have styr på trådene. Det var bare ikke det vi fik.

1 April 2025

Bedste anbefaling - Ros Byg

Frederik Mortensen fra Ros Byg har været Tovholder på et renoveringsprojekt hos mig med helt nyt køkken, udskiftning af toilet og håndvask på badeværelset, udskiftning af spots og opsætning af lamper.
Tidsplanen er overholdt til fulde og de ekstra ønsker jeg havde undervejs blev håndteret indenfor tidsplanen. Frederik har svaret på mine spørgsmål undervejs, og vi har haft en super god kommunikation.
Der er leveret et virkelig godt stykke arbejde til den aftalte pris. Jeg giver Ros Byg, og Frederik, mine allerbedste anbefalinger.

4 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi giver vores varmeste anbefalinger

Ro’s Byg har lavet en renovering for os. De har overholdt alle deadlines, været nemme at kommunikere med og har lavet et rigtig flot stykke arbejde. Vi er meget tilfredse og giver vores varmeste anbefalinger.

5 May 2025

Tilblivelsen af nyt køkken

Ros Byg stod for hele entreprenørdelen af tilblivelsen af mit nye køkken. Jeg har været tilfreds med processen fra ende til anden. Ros Byg er dygtige, informative og yderst pålidelige.

21 June 2024

Totalentreprise flytning af køkken

RO’s byg har haft totalentreprise på en ombygning i vores lejlighed, hvor vi har flyttet køkkenet fra et rum til et andet. RO’s har givet god rådgivning, overholdt samtlige deadlines, været super fleksible i forhold til forsinkelser fra andre leverandører, og leveret et upåklageligt stykke arbejde på samtlige elementer ( el, vvs, tømrer, gulv og maling). Jeg kan kun give Michael Mathiassen og hans team de bedste anbefalinger. Venlig hilsen Rikke M.

29 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Det kunne ikke være bedre. Tak!

Vi fik lavet en større renovering af vores hus og valgte RO’s på anbefaling. Hele forløbet har været meget tilfredstillende - mere end vi havde turdet håbe på! Vi fik en detaljeret plan over det arbejde, som skulle udføres med præcise datoer for hvornår de forskellige ting skulle laves. På den måde kunne vi følge med og hver gang vi kom forbi for at se hvordan det skred frem, blev vi glædeligt overrasket. Vores hus har aldrig rigtig lignet en byggeplads - der blev ryddet op hver dag. Håndværkerne var utroligt dygtige og sympatiske og det hele blevet flot styret af Steen Fruerled, som også tålmodigt svarede på spørgsmål i processen.

Jeg vil absolut anbefale firmaet og næste gang vi skal have lavet noget håber jeg, at RO’s vil påtage sig opgaven, for så ved jeg, at vi er i gode hænder.

Tak for det flotte arbejde I har udført for os - vi glæder os over det hver dag.

Lone Færgemann

20 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Tak til Ros Byg for at levere til tiden og til prisen. Super service, dygtige håndværkere og perfekt udførte opgaver. Vi kan anbefale Ros Byg til alle vores venner og bekendte.

16 July 2024

Take a closer look