Rokuizakaya Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

6 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Larm i restauranten

Mad var ok, men kommer ikke igen, pga extreme larm i restauranten, som gjorde at man næsten ikke kunne føre en samtale.
Tempura og tataki (kød) var koldt.

11 September 2026

Skuffende oplevelse

Skuffende oplevelse

Jeg havde desværre en rigtig skuffende oplevelse hos Rokuizakaya. Maden levede ikke op til mine forventninger, og kvaliteten var efter min mening langt fra tilfredsstillende.

Smag, præsentation og den samlede oplevelse var ikke på det niveau, jeg havde håbet på. Jeg synes, der er plads til betydelige forbedringer, især når det kommer til kvaliteten og den samlede madoplevelse.

Desværre er det ikke et sted, jeg vil anbefale til andre, og jeg kommer ikke til at besøge det igen.

13 August 2026
Rated 5 out of 5 stars

Variation og god kvalitet

Value for money og mere til. Tak for en rigtig god oplevelse. Super velfungerende med bestillings-tablet og billede af det, man bestiller. Sushien var frisk, og virkelig godt afbalanceret ift. mængden af ris. Det var et stort og varieret udvalg. Man får maden hurtigt, og der var god stemning i restauranten. Og så er dessert inkluderet 😉 Virkelig værd at besøge

19 July 2026
Rated 1 out of 5 stars

Orme i maden - ulækkert og useriøst

Jeg fandt en orm i min mad, hvorefter jeg kontaktede personalet, som ville gå videre med det. De fortalte mig, at det var et problem de havde hørt om før.

Personalet vendte aldrig tilbage. Da jeg skulle betale blev der heller intet sagt, før jeg selv påpegede, at jeg havde fundet en orm i maden. Jeg fik 20% i rabat, hvilket er utrolig useriøst.

Jeg kan absolut ikke anbefale stedet, det er useriøst og ulækkert, og jeg overvejer at kontakte Fødevarestyrelsen.

30 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

Aftenen endte med opkast og ondt i maven

Vi besøgte Roku den 20. februar og havde booket bord til kl. 20:15. Allerede her startede oplevelsen positivt, da personalet var så søde, at vi fik vores bord allerede kl. 19:30. Servicen var virkelig god og imødekommende hele vejen igennem.

Der var fuldt hus, da vi kom ind, hvilket bekræftede os i de mange anbefalinger, vi havde hørt om stedet.

Desværre levede maden ikke op til forventningerne. Forretterne var kolde og virkede lidt masseproducerede, idet vi også fik dem meget hurtigt. Vi bestilte nigiri, som desværre så uappetitlige ud. De virkede næsten “beskidte” i udtrykket (jeg går selvfølgelig ikke ud fra, at de var det), men præsentationen trak ned.

Efter cirka en time begyndte både min kæreste og jeg at få ondt i maven og kvalme. Det blev så slemt, at vi var nødt til at tage hjem før tid. Kort efter vi kom hjem, kastede jeg op, og min kæreste havde det også rigtig dårligt. Vi havde ikke spist noget forinden.

Vi kontaktede efterfølgende restauranten. De oplyste, at de ikke havde haft andre lignende henvendelser og vurderede uden videre, at symptomerne ikke kunne skyldes maden. Vi har siden anmodet restauranten om at finde en løsning, men har endnu ikke modtaget svar trods opfølgning efter 4 hverdage (seneste mail fra den 26. februar)

Det er ærgerligt at betale omkring 800 kr. for en aften, der både endte med utilpashed og en utilfredsstillende opfølgning.

Vi kommer ikke tilbage.

20 February 2026
Rated 3 out of 5 stars

Næsten godt

Vi prøvede restauranten et par gange, og selvom personalet ikke virker særlig erfarent, kan jeg helt klart anbefale sashimien.

17 December 2025

Dårlig service.

Dårlig service. Tjenerne snakkede nedladende til os, hver gang de kom og ryddede bordet, samt de så ekstremt sure ud, og smilede ikke på et eneste tidspunkt.

20 July 2025

10 mennesker syge på første besøg

10 mennesker syge på første besøg! Føj for s**** en omgang lo rt! De får direkte klage og anmeldelse til fødevaretilsynet føj for s****!

Deres drinks er også helt hen l vejret, smager af noget min niece på 1 år har lavet og de koster som om det er Noma du spiser på.

Maden smagte af dag gammel pig.

De har i forvejen en ringe smiley hængende i ruden, hvilket også bekymrede mig da jeg ved hvor nemt en elite/glad smiley er at få.

ALDRIG gå derind med mindre I vil madforgiftes hele selskabet.

Betjeningen bliver vi også snydt for tusind(e) kroner, da deres tilbud på drinks 2 er billigere end 1, men de lod os betale for enkeltvis for alle drinks, så vi betalte 100kr pr. drink, svineri!

Generelt det værste sted jeg nogensinde har spist! ALDRIG GÅ DERIND!!

7 February 2025

Is this your company?