Ligeglade med medarbejdere..
Jeg var så heldig at blive kaldt til samtale som sælger 22-12-25. Den ansættelsesansvarlige Alexander Rosenkrands blev desværre forsinket to gange og kom en time for sent. Samtalen blev derfor meget forhastet.
Derfor skrev jeg samme dag en mail med nogle opfølgende spørgsmål og forslag om et online møde. Og herfra gik det ned af bakke…
Da jeg 6 Jan. 2026 fortsat ikke havde fået svar, så skrev jeg igen, men uden svar. Så d. 14 januar skrev jeg endnu engang og denne gang cc’ede jeg HR. Så fik jeg svar på at jeg ville få svar om et par dage. Men jeg fik ikke svar på mine spørgsmål. Desværre holdte Alexander igen ikke det han lovede, så 27 januar skrev jeg igen igen efter svar. I dag 29 januar fik jeg så afslag på stillingen, og et flabet svar fra Alexander med, at han nok skulle tænke over at holde kandidater opdateret selvom der ikke var nyt.
Det er en mangel på respekt for andre og deres tid. Og det er fair det er en forsinkelse til samtalen,og det er fair der ikke kommer svar over julen, men at blive ignoreret på opfølgende spørgsmål i over en måned, det er for meget. Især når afslaget der så kommer bare er en mail i stedet for at ringe. Alexander fortalte de begyndte at mangle kunder, der er vist ikke den store tvivl om hvorfor, med den pli deres commercial manager har.