RHT Multidiensten  Reviews 19

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 4 out of 5 stars

Schonen ramen geeft een blij ge oel

Zo fijn dat je nergens achter aan hoef, je krijgt een appje dat hij de volgende dag komt of je de poort open kan houden en de ramen dicht.
Schonen ramen als je uit je werk komt, zo heerlijk
Dan krijg je een tikkie om te betalen
Nou makkelijker kan het niet .

27 April 2025

Top bedrijf!

Altijd tevreden met Robin! Stuurt netjes vooraf een berichtje wanneer hij komt zodat we hier rekening mee kunnen houden. Ramen zijn altijd netjes schoon, gewoon een aanrader!

21 April 2025

Vriendelijke en betrouwbare glazenwasser

Komt regelmatig, dit in tegenstelling met zijn vele voorgangers! Krijgen altijd een appje de dag van te voren dat hij komt. Vriendelijk en betrouwbaar! En de ramen zijn na afloop weer schoon, ook op de 2de verdieping! Zal Robin zeker aanbevelen!

30 March 2025

Lekker schoon!

We laten onze ramen elk kwartaal schoonmaken door RHT. Resultaten zijn altijd goed - nooit problemen gehad. De prijzen zijn redelijk. We zouden ze aanbevelen!

14 March 2025

Goede glazenwasser

Goede glazenwasser. Hij geeft altijd netjes aan wanneer hij langskomt zodat we de poort open kunnen doen. Communicatie loopt altijd soepel en als hij is geweest ziet alles er weer perfect uit.

13 March 2025

Prima glazenwasser

Prima glazenwasser! Wij hebben hele hoge ramen op 2e verdieping, daar kan hij allemaal prima bij, laat alles netjes achter en geeft van tevoren aan wanneer hij komt zodat we de horren en rolluiken omhoog kunnen doen.

30 January 2025
Rated 4 out of 5 stars

Tevreden met schone ramen!

Wij zijn tevreden met Robin die onze ramen helder en schoon houd. Altijd netjes een dag voor hij komt een bericht, zodat wij op tijd zijn om de ramen vrij te maken.
Wij zijn een tevreden klant.

29 January 2025

Goede glazenwasser

Eindelijk een glazenwasser, die nooit teleurstelt. Vooraf een berichtje, als hij de erna komt. Ramen goed schoon. Regelmaat in de poetsbeurten en een normale prijs.
Daarbij is hij altijd vriendelijk.

6 March 2025

Robin is een topper

Robin is een topper! Beleefd en aardig, werkt netjes. Stuurt een berichtje voordat hij komt, heel fijn. Wij laten een paar keer per jaar ook de gevelplaten door hem reinigen voor een goed tarief.

5 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

RHT Multidiensten biedt een uitstekende…

RHT Multidiensten biedt een uitstekende service en is betrouwbaar. Komt afspraken na, fijne communicatie voorafgaand aan hun komst, houdt rekening met de eigendommen van een ander en zorgt uiteraard dat de ramen allemaal schoon zijn tegen een prima prijs.

Rated 5 out of 5 stars

RHT Multidiensten is een goed berijf…

RHT Multidiensten is een goed bedrijf in de glazenwassers wereld. RHT levert altijd goed werk en ze zijn nog snel ook.
Ze sturen altijd netjes een bericht de dag van te voren, zodat iedereen weet dat ze langs komen.

4 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ramen zo schoon, je loopt er dwars doorheen.

RHT doet zijn werk als een echte vakman en laat alles er glanzend uitzien.
Hij denkt vooruit en geeft altijd een avond van te voren aan dat hij de volgende dag langskomt en vraagt meteen of wij rekening willen houden met gesloten rolluiken/poorten etc.

Top service!

Geen poespas

Altijd vriendelijk, communicatie goed en resultaat zoals je mag verwachten. Dat tegen een eerlijke prijs

14 February 2025

Super

We zijn erg blij met de diensten van Robin. We krijgen altijd de avond van te voren een berichtje dat wij weer komt. Zo weten we dat we onze horren en poortdeur voor hem open kunnen zetten. De ramen zien er altijd weer blinkend uit! Ook de kozijnen maakt hij netjes schoon.

Uitstekende service!

Ik ben enorm tevreden over de glazenwasser die onlangs mijn ramen heeft gewassen. Hij was op tijd, professioneel en werkte snel zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Mijn ramen glimmen als nooit tevoren, zelfs de lastig bereikbare plekken zijn grondig gereinigd. Ook was hij heel vriendelijk en respectvol in zijn communicatie. Ik kan deze glazenwasser dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar topkwaliteit en service!

Topper!

RHT is erg klantvriendelijk en denkt graag in oplossingen. Wat wij ook erg fijn vinden is dat we een avond van te voren een berichtje krijgen dat hij langskomt. Zo weten wij dat hij komt en kunnen we rekening houden met het openen van de tuinpoort.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look