Company details
Written by the company
RENMUUSMANN RENGØRING & VINDUESPOLERING Vinduespudser i Viborg, Skals og Holstebro Hvis du søger et professionelt og erfarent vinduespoleringsfirma, så er du landet det helt rigtige sted. Vi tilbyder ikke bare en grundig og skinnende ren vinduespudsning, men også en service med et smil. Vi har mange års erfaring i branchen og ved, hvordan vi får dine ruder til at skinne, uanset om du har brug for polering af private hjem eller erhvervsejendomme. Vores ruter har altid plads til flere huse, så hvis du ønsker at møde et venligt ansigt, hver gang dine vinduer trænger til en opfriskning, står vi klar til at hjælpe. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og vi sørger for, at du bliver tilfreds med resultatet – hver gang. Lad os sørge for, at dine vinduer altid ser perfekte ud, så du kan nyde udsigten uden striber og pletter. For at få det største udbytte fra dine solceller er det vigtigt at de bliver holdt rene. Støv, pollen og skidt forhindre solen at komme igennem til solcellerne og derfor hæmmer det produktionen af strøm. Jeg anbefaler at du får rengjort dem minimum en gang om året for at sikre den bedst mulige effekt af dit solcelleanlæg Hos RenMuusmann renser jeg solcelleanlæg for både private og erhverv, og det er en investering, der hurtigt er tjent hjem Vores kunder henvender sig primært fra disse områder når de skal bruge en solcellevask: Solcellevask Viborg Solcellevask Skals Solcellevask Holstebro
Vesterled 31, 8832, Skals, Denmark
- 28195117
- Info@renmuusmann.dk
- renmuusmann.dk
People also looked at
Super Dejlige Rene vinduer
Vi er normalt fuld tilfredse med udførelsen.
Jeg var ikke hjemme, da vinduerne blev vasket, det plejer at være hel i top, men d. 30/4 var der et par vinduer , hvor der var et par helligdage på. Vinduerne var også utroligt snavsede efter flere storme, og der var også gået 10 uger, mod normal 8 uger, siden sidste vindusvask.

Reply from Renmuusmann
Strålende og skinnende rene vinduer…
Strålende og skinnende rene vinduer hver gang. Reelt og omhyggeligt arbejde. Information om næste besøg

Vinduerne bliver rene
Vinduerne bliver rene, og til en fornuftig pris
Han har i øvrigt et godt betalings system, der gør det nemt at betale

Kommer som lovet
Kommer som lovet, gør vinduerne rene og er søde til at hjælpe med de lidt vanskelige vinduer...
Ok pris
Miljø venlig

god service
I kommer altid til den aftalte…
I kommer altid til den aftalte tid.....fine rene vinduer.

Reply from Renmuusmann
dejligt nemt og effektiv…
dejligt nemt og effektiv vinduespudsning. Imødekommende medarbejder.