Vi har gjort brug af Renly's services i næsten 3 år nu og er rigtig tilfredse med deres kvalitet og dygtige personale. Men en ting der er næsten lige så vigtigt i min verden er kundeservice. Hos Renly... See more
See what reviewers are saying
Meget tilfreds med både rengøring og kundeservice :D Vi har nu været kunder hos Renly i et par måneder og er meget tilfredse med dem. Efter at have gået igennem flere rengøringsfirmaer, har vi en... See more
Jeg har nu i et par måneder brugt Renly rengøring til mit hjem. Jeg må sige at jeg flere gange er blevet overrasket over kvaliteten af rengøringen. Den er helt perfekt, og jeg kan kun give min alle... See more
Vi har nu benyttet Renly gennem en længere periode. Vi har altid været og er stadig meget tilfredse med standarden. Det er et enestående stykke arbejde der udføres 😀👍😀 Med venlig hilsen Mette Pr... See more
Company details
Written by the company
Vi skræddersyer rengøringsløsninger efter dine ønsker og behov. Hos Renly sælger vi ikke standardløsninger til vores kunder, da alle har forskellige ønsker og behov. I stedet skræddersyr vi unikke løsninger til alle. Vi tilbyder alle slags rengøringsservices indenfor privat- og erhvervsrengøring. Hos os bliver der lagt stor vægt på, at vores kunder er tilfredse med rengøringen. I praksis er vores høje kundetilfredshed et resultat af, at vi bl.a. tager udgangspunkt i den enkelte kundens behov og ønsker. Desuden udfører vores kompetente rengøringsassistenter det bedste stykke arbejde, så du altid får et rent hjem, når vi tager derfra.
Lejrvej 39, 3500, Værløse, Denmark
- +45 70 90 70 76
- kontakt@renly.dk
- renly.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Super god service og dejlig rengøring
Super god service og dejlig rengøring. Altid en fornøjelse at komme hjem efter Renly har været på besøg.
Jeg kan helt sikkert anbefaler dem.
Meget fin rengøring
Meget fin rengøring. Fuldt ud tilfreds med Renly og deres dygtige piger.
Det er længe siden at jeg har set min…
Det er længe siden at jeg har set min legelighed så ren.
Fantastisk stykke arbejde.
Jeg er glad for at min ven anbefalede det.
Vil fortsat bruge deres tjeneste
Rengøring og kundeservice i topklasse
Meget tilfreds med både rengøring og kundeservice :D
Vi har nu været kunder hos Renly i et par måneder og er meget tilfredse med dem. Efter at have gået igennem flere rengøringsfirmaer, har vi endelig fundet en der lytter til vores ønsker.
Kan klart anbefale dem.