Boka inte detta bolag
Recensionerna på trustindex stämmer inte.
Det är här på trustpilot som recensionerna stämmer
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Boka inte detta bolag
Recensionerna på trustindex stämmer inte.
Det är här på trustpilot som recensionerna stämmer
Jättedålig flyttstädning. Kunde jag ge mindre i betyg hade jag gjort det.
Snabba på svara på mail dock som om det blir bättre städat av det.
Bokade Rena hem, fick ett pris via telefon och jag förklarade vad som behövde städas, uppgav att jag inte visste om det var delbara fönster men personen jag pratade med sa att det var inga problem. Skrev på offerten men missade att man skulle rengöra ugnsplåtar! 600 kr för att rengöra en ugnsplåt som aldrig varit använd! Flyttade städet till en lördag kl 09 dök upp 09,58! Städade knappt två timmar och resultatet blev okej får se vad hyresvärden säger när det är dags för genomgång. Man kunde inte putsa två fönster mellan glasen för det kostade extra helt plötsligt! Däremot kunde man öppna upp fönsterna och städa persiennerna! vilket absolut inte behövdes. En rejält saltad nota tyvärr och jag rekommenderar ingen att boka detta företaget utan att ha lusläst offerten men inte heller det tror jag garanterar att det stämmer i slutändan. Kontaktade företaget och fick till svar att jag skrivit på offerten och då kan man inte klaga i efterhand! Hade gått igenom allt per telefon och vederbörande som bokade hade listan framför sig med vad som skulle städas och priset som angavs låg runt 2000 kr + ev ngr hundralappar till men blev nästan 1500 kr dyrare. Betalat fakturan trots allt för det är inte lönt att diskutera med företag som har 0 i kundbemötande! men vill varna andra för att hamna i trångmål.
Inga konstigheter- lgh blev godkänd vid utflytt. Rekommenderar
BOKA ALDRIG STÄDNING MED DET HÄR FÖRETAGET. Jag fick min lägenhet förstörd och 100 gr smutsigare än vad den var innan efter deras "städning". Dom tar inte ansvar för någonting, vägrar kreditera min faktura trots att dom förstört mitt golv och att jag själv fick städa om hela lägenheten eftersom INGENTING var städat. Bland annat låg det fimpar på balkongen. Jag har själv fått lägga enormt mycket tid och energi på att hantera konsekvenserna av deras arbete. Jag rekommenderar absolut INTE detta företag.
MARDRÖM!
De skulle varit på plats 08:00, jag dubbelkollade veckan innan att allt var gröt och det var det. 19:00 kom de å ”städade”, det blev inte riktigt städat. Dessutom slängde de underläggen från alla lådor i köket istället för att städa de :/
Förskräckligt dåligt städat och rörigt företag som ringer tio gånger från flera olika telefonnummer. De tog inte ens ugnen, badrumskåpet eller de spår av matrester som lämnats kvar i ena köksluckan. Golvet var dammigt och kladdigt i vissa hörn när de var klara, även fast lägenheten är en nyproducerad liten etta med mer än åtkomliga utrymmen. När de kom tillbaka för att åtgärda detta visade vi exakt vad som skulle göras men de struntade i det ändå. Orkade inte bråka på grund av tidsbrist innan den nya hyresgästen skulle komma så fick lämna det så. Plus för att kundservicen var hjälpsam och trevlig, men det kommer man ju tyvärr ingenvart med om man inte klarar av att städa när man är en städfirma.
Min kille bokade er för flyttstädning, men det här är utan tvekan den sämsta städfirma vi någonsin haft att göra med. Hur ni ens kan kalla er för en flyttstädningsfirma är helt obegripligt.
Köksluckorna var smutsiga, fläkten var inte rengjord, toaletten var långt ifrån fräsch och skåpen var i princip orörda. Vad exakt var det ni faktiskt städade?
Vi kontaktade er efteråt och visst, ni hörde av er. Men trots att vi tydligt förklarade bristerna valde ni att inte göra någonting åt det. Ingen åtgärd, ingen vilja att rätta till era misstag. Det visar på extremt dålig service och noll ansvarstagande.
Att tre personer skickas för att städa en etta och ändå misslyckas så här grovt är nästan imponerande, fast på helt fel sätt. Resultatet är så dåligt att ett barn hade kunnat göra ett bättre jobb.
Jag rekommenderar verkligen ingen att anlita er. Ni borde seriöst överväga att byta bransch eller se till att personalen får ordentlig utbildning, för det här är inte acceptabelt på någon nivå.
Bilderna talar för sig själva, och det här är inte ens hälften av allt som inte var städat. Att vi dessutom behövde städa själva efter att lägenheten underkänts vid besiktning är helt absurt. Man anlitar ju ett företag just för att slippa det, inte för att behöva göra jobbet själv i efterhand.
Oerhört suspekt att Rena Hem har så många 5-stjärniga reviews på Google men bara en negativ, med tanke på hur dåligt de städade min 2:a på 57 m2.
Anlita aldrig Rena Hem för flyttstäd.
Till att börja med så kunde de inte komma förräns ca 6h senare än ursprungligen överrenskommet, så det var en välkommen överraskning i flyttkaoset. Mina fönster var smutsigare efter att de var där än innan. Många ytor såg ut som att de helt enkelt struntat i att damsuga eller torka där. Kylskåpet var fortfarande jätteäckligt. Då nästa hyresgäst skulle in morgonen efter och Rena Hem var färdiga ca 22:00 på kvällen så fick jag nöjet att städa om allting tidigt dagen efter.
Vidare så tog de en kreditupplysning på mig 6 dagar efter att de varit där och städat, och 1 dag efter att de skickat fakturan till mig. Bevisligen behövdes inte kreditupplysningen, men togs ändå.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.