RAREMOND Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vil returnere mine varer og har skrevet til dem 2 gange men der bliver ikke svaret. Desuden var kvaliteten af stoffet virkelig dårligt

Rated 5 out of 5 stars

Gennemført og god forretning. Flotte koncepter og personlig håndtering af alt! Kvaliteten af produkterne behøver man slet ikke bekymre sig om👌 Bestemt ikke sidste gang jeg køber tøj her.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service, og intet bøvl med noget som helst. Produktet er bedre kvalitet end forventet, så godt gået raremond! Jeg fik i hvert fald mere for pengene end jeg havde forventet. Kan klart anbe... See more

Company details

1. Clothing Store

Information provided by various external sources

RAREMOND er et streetwear og fashion brand som bestræber sig på at opnå balancen indenfor tracksuits imellem at holde det simpelt men bevare eksklusiviteten. Formålet er at du skal kunne bære et RAREMOND tracksuit til alle anledninger, hvor materiale, pasform og design er de tre mest afgørende faktorer.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Tak for god service

Tak for god service, hurtig levering og det lækreste tøj :-)

10 May 2020

Hej Pia,

Tusinde tak for den søde anmeldelse :-)

Mvh,

Fedt

Fede tøj vil købe igen næste gang

7 May 2020

Hej Recep!

Tusinde tak for de 5 stjerner :)

Mvh,

Mega fedt tøj!

23 April 2020

Hej Isabell,

Tusinde tak for de 5 stjerner - og vi er glade for at høre, at du er vild med vores tøj.

Rated 5 out of 5 stars

Super lækker kvalitet og så sødt et…

Super lækker kvalitet og så sødt et personale som altid er der til at hjælpe

22 April 2020

Hej Mia,

Tusinde tak for din gode anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du sætter pris på os :-)

Klasse

For det første, er tøjet virkelig lækkert!
God og hurtig service!

Design og kvalitet flugter hinanden virkelig godt og gør tøjet let og elegant at gå i, hvilket som de beskriver på hjemmesiden, gør at tøjet er til alle anledninger!

Fedt og tak!

17 April 2020

Hej Younes,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at det hele spiller! Tak igen :-)

God og hurtig betjening

17 April 2020

Hej Jannik!

Tusinde tak for din 5 stjernede anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Tak :-)

Helt vildt lækker kvalitet

Helt vildt lækker kvalitet
Jeg er vildt overrasket over hvor god en kvalitet det er, og hvor stilet det egentlig er.

10 March 2020

Hej Lene,

Tusinde tak for din gode anmeldelse!

Det er skønt at høre, at vi har kunnet overraske dig med designet og kvaliteten!

Vi glæder os til næste gang :-)

Rated 5 out of 5 stars

Lækkert tøj i god kvalitet

Lækkert tøj i god kvalitet. Det bliver sendt i en luksuriøs pakke, som gør det endnu mere lækkert at modtage. Leveringen går forholdsvis hurtigt. Alt i alt kan jeg varmt anbefale deres brand

10 March 2020

Hej Ann-Kathrine,

Vi er glade for at du også bemærker de ekstra små detaljer, som eksempelvis RAREMOND-æsken man får med ved hvert køb. Tusinde tak for din fine anmeldelse og din anbefaling.

Rated 5 out of 5 stars

Gennemført og god forretning.

Gennemført og god forretning.
Flotte koncepter og personlig håndtering af alt!
Kvaliteten af produkterne behøver man slet ikke bekymre sig om👌
Bestemt ikke sidste gang jeg køber tøj her.

Hej Rand,

Tusinde tak for din fine anmeldelse af os. Vi er rigtig glade for at høre at du er tilfreds med forløbet udover produktet.

Vi glæder os til at betjene dig næste gang! :-)

Rated 5 out of 5 stars

Raremond levere en verdensklasse…

Raremond levere en verdensklasse kundeservice, og kvaliteten er i top. Man kan købe så meget tøj på nettet, hvor kvaliteten ikke er helt i top. Efter mit køb af en Raremond hættetrøje, vil jeg mene at have fundet mit nye tøj brand.

I har kæmpe potentielle, og jeg tror på at i kan blive et hit på det danske og måske også udlandske tøj market. Jeg kan kun anbefale dette fantastiske tøj mærke, det er pengene værd.

Det ultimative bedste, er at man kan bruge Raremond til alle lejligheder. Om det er nattelivets vilde fester, eller sågar tante Olga’s fødselsdag. Så kan dette brand virkelig noget nyt og anderledes.

Kan ikke vente på, at den nye kollektion udkommer🙏🏼

Hatten af for godt arbejde.

God fornøjelse til nye købere.

Hej Jonas,

Tusinde tak for din flotte lange anmeldelse af os! Vi er rigtig glade for at høre at vi er dit foretrukne brand og vi selvfølgelig gøre alt for at opretholde den plads.

"Det ultimative bedste er, at man kan bruge RAREMOND til alle lejligheder" - den sætning er vi rigtig glade for at høre, for det er lige præcis det vores vision er. Balancen imellem at holde det simpelt og eksklusivt, så man kan hoppe i et RAREMOND outfit til alle anledninger.

Vi glæder os til at betjene dig næste gang :-)

Rated 5 out of 5 stars

Super lækkert tøj og god kvalitet

Super lækkert tøj og god kvalitet. Der sættes en ære i god kundeservice og godt humør. Og iøvrigt top iorden modeshow Raremond havde. De varmeste anbefalinger
Marianne

Hej Marianne,

Tusinde tak for din anmeldelse af RAREMOND. Vi er glade for at du følte vores modeshow var gennemført og at du havde en god aften! Vi glæder os til næste gang :-)

Rated 5 out of 5 stars

Oplevede en fremragende service med…

Oplevede en fremragende service med RAREMOND, der virkelig levede op til de lovende kompetencer. Der sørgede for en sublim kundeoplevelse, derudover lever tøjet op til den virkelig gode kvalitet, som lever op til alle forventninger omkring tøjet, servicen og kvaliteten. Alt i alt et brand med exceptionel leverance, service og god kvalitet:)

Hej Mia,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi sætter utrolig stor pris på at du er glad for at handle hos os og at vores produkter lever op til dine forventninger. Vi glæder os rigtig meget til næste gang! :-)

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig høj kvalitet til pengene

Rigtig høj kvalitet til pengene! I øvrigt en lækker indpakning, når man skal bruge det til gaver😍

Hej Mikkel,

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er rigtig glad for at du også var glad for indpakningen :-)

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service, bedre kvalitet på produktet end forventet

Virkelig god service, og intet bøvl med noget som helst. Produktet er bedre kvalitet end forventet, så godt gået raremond! Jeg fik i hvert fald mere for pengene end jeg havde forventet. Kan klart anbefales :)

Hej Ibrahim!

Jeg sætter stor pris på at du tager dig tid til at lægge en anmeldelse og tusinde tak for dine gode ord! Jeg er glad for at høre at RAREMOND kan anbefales :-)

Kundeservice

Kundeservice, kvalitet, og troværdighed i top . Raremond får et stort 5 tal af mig 🙏🙏

Hej Kenneth,

Tusinde tak for din anmeldelse og dit store 5 tal! Du får et stort 5 tal tilbage... :-)

Bedste online handel

Hej Patrick/Raremond

Jeg vil rigtig gerne rose dit firma og dig, hvad angår kundeservice- og kommunikations forløb for både køb af vare, billetter til fashion show samt tilbagelevering af vare.
Det er lang tid siden, at jeg har oplevet så fantastisk og venlig kundeservice og jeg handler ellers en del online med mange forskellige firmaer, så jeg har noget at sammenligne med.
Du svarede altid på mine mails meget hurtigt, trods at du sikkert havde masser af andre ting om ørerne lige op til CphFashionShow. Og tøj varerne, som jeg bestilte og købte, var i god kvalitet og blev leveret hurtigt plus at jeg fik en meget fleksibel Kundeservice til en enkelt vare, som skulle leveres retur pga størrelsen var for lille.
Så mange tak herfra.

Og apropos kundeservice, hørte jeg tilfældigvis Jesper Buch udtale (i sidste uge på tv i Løvernes hule) at det allervigtigste i et firma er GOD KUNDESERVICE, det er alfa & omega.
Enig!
Og det var så her jeg straks tænkte på dig og dit firma Raremond.
Mvh Mariann

5 February 2020

Hej Mariann,

Det er en helt og aldeles fantastisk anmeldelse at modtage, som stadig varmer meget at læse igen! Jeg sætter utrolig stor pris på dine fine ord og siger endnu engang ydmygt tusinde tak! :-)

Super!

Fantastiske produkter og hurtig levering
Kan kun anbefales

3 October 2019

Hej Jonas! :-)

Vi sætter utrolig stor pris på din anmeldelse og vi er rigtig glade for at du er tilfreds med både leveringstiden og vores produkter.

Tusinde tak!

Take a closer look