Snabb service till ett bra pris
Snabb service till ett bra pris, utförde uppgradering/reparation av två joy-sticks och nu är stick-driften borta! Gick snabbt att skicka kontrollerna till butik och att få det hem igen.
Hej och välkommen till RaHTech AB! Vi på RaHTech AB säljer noggrant testad och renoverad elektronik. Varje produkt har genomgått en noggrann felsökning, reparation och kvalitetskontroll innan försäljning. Vårt mål är att ge elektronik en andra chans – vilket både gynnar din plånbok och minskar påverkan på miljön. Genom att köpa refurbished bidrar du till ett mer hållbart kretslopp och minskar onödigt elektronikavfall.
Malmö, Sweden
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Levererade på hall-effect sticksen till mina joycons, samt trevligt bemötande på plats.
Har inget dåligt å säga.

Reply from RaHTech
Sjukt trevlig och smidig beställning och trevlig ägare! Rekommenderar starkt!

Reply from RaHTech
Hade problem med en kontroller till PS5:an som driftade något oerhört mycket. Kontaktade då RaHTech och efter några mejl fram och tillbaka valde jag att skicka min kontroller till dem. De var snabba på att svara och var väldigt tydliga tyckte jag. Tog inte ens en vecka för dem att fixa min kontroller så jag skulle verkligen rekommendera dem! Kommer lätt skicka mina andra kontroller till dem om de börjar strula dem med.

Reply from RaHTech
Alltid lika trevliga, och alltid lika grymma!
Har köpt en kontroll av dem tidigare (PS5) och den har fungerat utmärkt. Blev så nöjd att jag skickade in min andra kontroll på joystick-byte och det klarade dem att greja utan några som helst konstigheter. REKOMMENDERAR STARKT!

Reply from RaHTech
Fantastiskt bra i allt från bemötande till kundservice, kommunikation, hantering och reparation. Mycket nöjd med min upplevelse. Uppgraderade 3 par joycons och en pro controller, allt känns riktigt bra igen. Stort tack!

Reply from RaHTech
Supernöjd med servicen! Lämnade in min handkontroll på grund av stick drift och nu fungerar den som ny igen. Snabb felsökning, tydlig kommunikation och riktigt professionellt utfört arbete. Märks att de vet vad de gör och bryr sig om kvalitet. Kan varmt rekommendera detta företag till alla som har problem med stick drift

Reply from RaHTech
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.