VVS arbejde udført til aftalt tid og i…
VVS arbejde udført til aftalt tid og i høj kvalitet.

Reply from RahByg v/Alexander Rahbek
RahByg er et håndværkerfirma der kan påtage sig alt fra de små opgaver til den fulde entreprise. Uanset om du skal have renoveret dit badeværelse, lavet nyt køkken eller etableret en ny terasse, så tager vi os af samtlige opgaver på tværs af fagene. Hvis dit projekt kræver flere håndværkere, så vil det altid være RahBygs opgave at stå for koordineringen.
Juni Alle, 2860, Søborg, Denmark
VVS arbejde udført til aftalt tid og i høj kvalitet.

Reply from RahByg v/Alexander Rahbek
Ny trappe, bruseniche samt nyt elskab. Virkelig flot arbejde.

Reply from RahByg v/Alexander Rahbek
Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. Alt blev lavet til den aftalte tid og pris, og resultatet er rigtigt fint. Alexander er nem at kommunikere med og en rar fyr. Vi kan varmt anbefale RahByg!

Reply from RahByg v/Alexander Rahbek
Fuld tilfredshed. Jeg har fået en ny hoveddør via Rahbyg og jeg er yderst tilfreds både med udførelsen, resultatet og prisen. Jeg kan varmt anbefale af bruge Rahbyg.

Reply from RahByg v/Alexander Rahbek
Virkelig god service og flot arbejde! Jeg ved hvem jeg ringer til fremover👍

Reply from RahByg v/Alexander Rahbek
RahByg løste to opgaver for mig. Først støbe fundament med metalfod til tørrestativ. Dernæst skære hul i asfalt - 4m2 - grave små 2 m3 forurenet jord op og aflevere det til RSG Nordic og så fylde ny, ren jord i hullet, så vi kan plante et stort træ til efteråret.
Super arbejde! Overholder aftaler og kommer til aftalt tid. Medgiver mine bedste anbefalinger.

Reply from RahByg v/Alexander Rahbek
Jeg vil gerne give en varm anbefaling af elektrikeren, der hjalp med at opdatere elektriciteten i min lejlighed. Han var en utrolig venlig og hjælpsom person, som kom med gode forslag. En rigtig god oplevelse!"

Reply from RahByg v/Alexander Rahbek
Rahbyg har haft flere projekter hos mig i form af nyt flydende gulv i entre/køkken/stue, totalrenovering af badeværelse samt senest nyt loft med indbyggede spots ifm. en forsikringssag.
Alt er udført meget omhyggeligt og med kvaliteten i top.
Kan kun give de varmeste anbefalinger.

Reply from RahByg v/Alexander Rahbek
Det var supernemt at lave aftale. Alexander kom til aftalt tid og udførte en mindre opgave pænt og omhyggeligt. Mine varmeste anbefalinger.

Reply from RahByg v/Alexander Rahbek
Alexander har jeg fornøjelse af at arbejde tæt sammen med, da jeg bruger ham til mine kundeprojekter, hvor der er flere forskellige typer opgaver, der skal løses. Mine kunder er yderst tilfredse med hans tilgang, hans væsen, hans ordentlighed, hans omhyggelighed og den måde, hvorpå han inddrager kunderne i de forskellige muligheder af valg. Dermed kan kunden træffe de bedste valg ud fra æstetik, budget og behov.
Jeg kan således varmt anbefale Alexander fra RahByg til både små og store opgaver.
Alexander er dygtig til det, han laver, og det er tydeligt, at han sætter en store ære i at aflevere sine opgaver til kundens tilfredshed. Det skal bare være i orden.

Reply from RahByg v/Alexander Rahbek
Alexander var der til tiden og udførte et godt stykke arbejde med at afmontere tv-beslag, spartle og male væggen og derudover lavede han en flot inddækning ved vores skab i entréen.

Reply from RahByg v/Alexander Rahbek
Jeg har haft RahByg, til at færdigøre forskellige projekter i hjemmet.
Alt blev udført som aftalt, og i super kvalitet til tiden.
Jeg kan varmt anbefale RahByg.

Reply from RahByg v/Alexander Rahbek
RahByg har lagt nyt tag på mit kolonihavehus. Top professionelt arbejde! Arbejdet blev udført til den aftalte tid og til den aftalte pris. Der kom flere uforudsete udfordringer frem under projektet, som RahByg bare løste uden videre. Jeg kan varmt anbefale dette firma.