RahByg v/Alexander Rahbek Reviews 19

3. Carpenter
  4. Electrician
  5. Painter

Written by the company

RahByg er et håndværkerfirma der kan påtage sig alt fra de små opgaver til den fulde entreprise. Uanset om du skal have renoveret dit badeværelse, lavet nyt køkken eller etableret en ny terasse, så tager vi os af samtlige opgaver på tværs af fagene. Hvis dit projekt kræver flere håndværkere, så vil det altid være RahBygs opgave at stå for koordineringen.

4.6

3-star
2-star
1-star

God oplevelse

Vi er meget tilfredse med det udførte arbejde. Alt blev lavet til den aftalte tid og pris, og resultatet er rigtigt fint. Alexander er nem at kommunikere med og en rar fyr. Vi kan varmt anbefale RahByg!

15 December 2025

Kære Søren

Tak fordi du har givet dig tid til at skrive anmeldelse, og tak for de fine ord.
Jeg er glad for at i kan lide arbejdet, og jeg vil også lige sige tak for kaffe og hjemmelavet julekager.

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed. Jeg har fået en ny hoveddør via Rahbyg og jeg er yderst tilfreds både med udførelsen, resultatet og prisen. Jeg kan varmt anbefale af bruge Rahbyg.

9 December 2025

Kære Anna

Tak for de fine ord, det betyder meget for os at arbejdet er udført ordentligt og efter jeres ønsker.

Rigtig godt arbejde

Rigtig godt arbejdet og flot finish.
Vi er meget tilfredse.

7 September 2025

Kære Lotte

Tak for en god anmeldelse. Vi er glade for at arbejdet lever op til jeres forventninger.

Virkelig god service👍

Virkelig god service og flot arbejde! Jeg ved hvem jeg ringer til fremover👍

16 May 2025

Kære Sebastian,

Tak for din positive anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse, og vi glæder os til næste projekt.

Rated 5 out of 5 stars

RahByg løste to opgaver for mig

RahByg løste to opgaver for mig. Først støbe fundament med metalfod til tørrestativ. Dernæst skære hul i asfalt - 4m2 - grave små 2 m3 forurenet jord op og aflevere det til RSG Nordic og så fylde ny, ren jord i hullet, så vi kan plante et stort træ til efteråret.
Super arbejde! Overholder aftaler og kommer til aftalt tid. Medgiver mine bedste anbefalinger.

28 April 2025

Kære Torben,

Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse med RahByg, og at du har taget dig tid til at dele den.

Vi ser frem til endnu et godt samarbejde!

Super professionelt arbejde

Super professionelt arbejde, kan varmt anbefale Rahbyg

4 March 2025

Kære Pernille,

Mange tak for din anmeldelse, som vi sætter stor pris på.
Vi håber på endnu flere spændende projekter i fremtiden!

Rated 5 out of 5 stars

Dygtig og hjælpsom elektriker!

Jeg vil gerne give en varm anbefaling af elektrikeren, der hjalp med at opdatere elektriciteten i min lejlighed. Han var en utrolig venlig og hjælpsom person, som kom med gode forslag. En rigtig god oplevelse!"

16 January 2025

Hej Sascha,

Tak for den fine anmeldelse. Vi er meget glade for at du havde en positiv oplevelse med RahByg!

Pålidelig og omhyggelig

Rahbyg har haft flere projekter hos mig i form af nyt flydende gulv i entre/køkken/stue, totalrenovering af badeværelse samt senest nyt loft med indbyggede spots ifm. en forsikringssag.
Alt er udført meget omhyggeligt og med kvaliteten i top.
Kan kun give de varmeste anbefalinger.

5 December 2024

Hej Tina,

Tusind tak for de fine ord. Dem sætter vi enormt stor pris på, og vil gøre vores bedste for at blive ved med at leve op til dem.

Rated 5 out of 5 stars

Det var supernemt at lave aftale

Det var supernemt at lave aftale. Alexander kom til aftalt tid og udførte en mindre opgave pænt og omhyggeligt. Mine varmeste anbefalinger.

15 November 2024

Hej Katrine,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er utroligt glade for din anbefaling.

Rated 5 out of 5 stars

Ordentlighed, klar kommunikation, fair priser & hurtig udførsel

Alexander har jeg fornøjelse af at arbejde tæt sammen med, da jeg bruger ham til mine kundeprojekter, hvor der er flere forskellige typer opgaver, der skal løses. Mine kunder er yderst tilfredse med hans tilgang, hans væsen, hans ordentlighed, hans omhyggelighed og den måde, hvorpå han inddrager kunderne i de forskellige muligheder af valg. Dermed kan kunden træffe de bedste valg ud fra æstetik, budget og behov.
Jeg kan således varmt anbefale Alexander fra RahByg til både små og store opgaver.
Alexander er dygtig til det, han laver, og det er tydeligt, at han sætter en store ære i at aflevere sine opgaver til kundens tilfredshed. Det skal bare være i orden.

15 November 2024

Hej Niels,

Tusind tak for din anmeldse. Det betyder meget for os, at du føler at RahByg bidrager positivt til dine projekter, og vi er glade for samarbejdet som vi håber forsætter lang tid endnu!

Rated 5 out of 5 stars

Alexander var der til tiden og udførte…

Alexander var der til tiden og udførte et godt stykke arbejde med at afmontere tv-beslag, spartle og male væggen og derudover lavede han en flot inddækning ved vores skab i entréen.

25 March 2024

Hej Tommy,

Vi sætter stor pris på din anmeldelse, og vi er meget glade for du er tilfreds med det udførte arbejde.

Tilbygning

Jeg har haft RahByg, til at færdigøre forskellige projekter i hjemmet.
Alt blev udført som aftalt, og i super kvalitet til tiden.
Jeg kan varmt anbefale RahByg.

2 September 2024

Hej Seemann,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre du er tilfreds med resultatet af RahBygs arbejde.

Nyt tag på kolonihavehus

RahByg har lagt nyt tag på mit kolonihavehus. Top professionelt arbejde! Arbejdet blev udført til den aftalte tid og til den aftalte pris. Der kom flere uforudsete udfordringer frem under projektet, som RahByg bare løste uden videre. Jeg kan varmt anbefale dette firma.

27 April 2024

Hej Jeppe,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er utroligt glade for at høre, at du er tilfreds med det arbejde RahByg har udført hos dig.

Take a closer look