goeie deskundige jongens
goeie deskundige jongens. Werk goed afgeleverd en ik heb ook nog meer inzicht in wat ik zelf kan doen. Aanrader
Wij zijn de enigen in Nederland die bestaande websites sneller maken, zonder maandelijkse kosten en zonder ontwerpaanpassingen.
Huygensstraat 1, 5283JK, Boxtel, Netherlands
Het contact verliep heel prettig en gaf mij veel vertrouwen in hun expertise. De werkzaamheden zijn heel vlot uitgevoerd met het beloofde resultaat, mijn website is nu op de mobiel heel veel sneller, iets waar ik zelf al op had gepuzzeld, maar niet uit was gekomen. En dat terwijl er niets zichtbaars is veranderd aan de website.

Reply from QuickWebify
Aardige ambitieuze jongens. Duidelijke communicatie en snel gefixt. Mijn website is vooral mobiel stukken sneller, heel fijn! Dachten goed mee.

Reply from QuickWebify
Zeer tevreden over de heren Quickwebify! Correcte benadering en snelle service. Ze komen hun afspraken na en maken waar wat ze beloven. Fijn om met hen te werken.

Reply from QuickWebify
Mijn website was aan de langzame kant waardoor ik aan zichtbaarheid tekort kwam. Ik ben in contact gekomen met de jongens van QuickWebify. Ik werd snel en goed geholpen door ze en ook de nazorg was prima in orde. Fijne partij om mee in zee te gaan.

Reply from QuickWebify
Kundige jongens en komen hun afspraken na. Succes met jullie bedrijfje!

Reply from QuickWebify
De mannen van QuickWebify zijn gedreven, transparant en prettig in contact. Ze werken zorgvuldig en leggen hun werkwijze goed uit. Communiceren goed en volgens afspraak, kortom betrouwbare partij om zaken mee te doen met zeer interessante prijs- kwaliteit ervaring.

Reply from QuickWebify
Vriendelijk, snel en eenvoudig verbetering voor mijn website uitbesteed aan deze jongens. Aanrader!

Reply from QuickWebify
Learn more about other kinds of reviews.