Rare mentaliteit.
Ik kocht zowel van Qallo als Bolero smaakpoeders voor water. Het proefpakket.
Achteraf bleek Qallo niet glutenvrij te zijn, dat stond niet goed aangegeven en dus daar zat ik met mijn aankoop. Iemand wees mij hier gelukkig op in de Facebook groep van Qallo. Ik ben Coeliakie patiënt en dat is een medisch potentieel gevaarlijke situatie. Gelukkig vond ik daar iemand die de poeders kon overnemen, maar wel tegen een flink lagere prijs.
Eigenlijk had Qallo the bigger person moeten zijn en dit proefpakket moeten terugnemen. Maar dat deden ze niet en boden ze niet aan, hoewel ze aktief zijn in de Qallo groep.
Bolero leverde sneller (met bpost) dan Qallo, want: later op de avond (eigenlijk na middernacht) besteld. Dus: same day delivery, in essentie.
Ik schreef een review op de website van Qallo. Ik schreef een review voor Bolero (die trouwens wél glutenvrij zijn).
Vandaag kreeg ik 2 e-mails aan. 1 die reageerde op de levering van bpost en 1 die reageerde op de glutenvrije problematiek. Nog nooit heb ik het in al deze jaren dat ik online bestel, meegemaakt dat een bedrijf zo reageert op een review!
Blijkbaar moet ik me realiseren dat bpost niet sneller levert (terwijl in essentie Bolero dat met bpost blijkbaar wél kan), want ik werd er in de e-mail aan herinnerd dat ik op 2/3 had besteld en ik op 3/3 om 10.37u (precies) mijn bestelling had.
Het gaat mij in dit alles gewoon om de manier waarop, meer niet.
Als je als bedrijf tijd maakt om op élke individuele review die je niet aanstaat te reageren, door speciaal die persoon tot 2 keer toe aan te schrijven, om die persoon vervolgens met "de feiten" te confronteren, vind ik het bijzonder érg en pietepeuterig.
Dit is niet serieus, dit is pure highschool mentaliteit.
Bovendien is Qallo peperduur, terwijl Bolero nog ietwat schappelijk is. Geluk bij een ongeluk dus. Laten we het daar bij houden.
Dus, gelukkig, nee.
2 March 2026