Der er ikke så meget andet at sige, end at hvis du overvejer at få monteret solceller, så bare vælg PV Pro. Fra tilbudsfase til færdigmonteret anlæg har oplevelsen været sublim - intet mindre. J... See more
Company replied
Vi besluttedes os HELDIGVIS for at få PVpro til at sætte vores solcelle anlæg op. Det var en virkelig god oplevelse, hvor vi følte os i trygge hænder fra start til slut. Helt fra den indledende... See more
Super oplevelse hele vejen igennem! God og professionel rådgivning, installatørerne var friske og mødte op i godt humør. Selve installationen gik også meget hurtigt. De hjalp også med spørgsmål... See more
Company replied
Vil du eller din virksomhed gerne have en mere grøn profil – og samtidig spare penge på elregningen? Hos PVPro vil vi gerne være din grønne partner indenfor solcelleanlæg. Vi leverer rådgivning, løsningsdesign, totalløsninger, analyse og beregninger på solcelleanlægs forventede og faktiske produktion. Vi leverer og opsætter anlæg til private i 4kW – 20kW størrelser, og til erhverv typisk omkring 50kW, og i visse tilfælde også større projekter. Når du eller din virksomhed skal have solcelleanlæg er der mange faktorer, som bør tages i betragtning for at få det optimale udbytte af din investering. Vi rådgiver ud fra din specifikke situation, og påtager os gerne dialog med myndigheder, elnetselskaber o.l. for at spare dig for en masse besvær. Hos PVPro lægger vi stor vægt på god og kompetent rådgivning, solide løsninger og langvarige kundeforhold.
Lerbjerg 11, 7400, Herning, Denmark

Reply from PVpro
Installation af ladeboks. Hurtig eksekvering efter kontakt, flot udført arbejde. Jonas og gutterne kan kun anbefales.

Reply from PVpro
Super oplevelse hele vejen igennem!
De hjalp også med spørgsmål om brug af anlægget, netbalancering osv.
Anlægget er et 15kwh batteri, 12kwh inverter og et 7kwh “anlæg”

Reply from PVpro
Jeg er rigtig tilfreds med leveringen og monteringen af solcellerne. Det har været et godt og professionelt forløb hele vejen igennem – flot arbejde! Kan klart anbefales.

Reply from PVpro
Super service og vejledning. Levering var præcis som aftalt.
PvPro leverer rigtig god service. Super fin vejledning til hvilket solcelleanlæg jeg skulle vælge i forhold til mit forbrugsmønster.
Venlige og serviceminded montører. Og det hele fungere perfekt.
Mega god oplevelse fra start til slut!
Når man bestiller et Solcelle anlæg hos PVpro, får man virkelig service for alle pengene.
Mega hurtig levering og installation, og dokumentation for hele processen.
PVpro har mine varmeste anbefalinger, og ville anbefale alle der står for en solcelle investering at købe dette af PVpro.
Hurtigt, effektivt og meget professionelt.
Forespørgsel - jeg fik hurtigt et super komplet tilbud, billigere end alle andre.
2 dage så var alt opsat med grundig vejledning. Teknikkeren var flink og vi fandt en god løsning med opsætning af udstyr så det ikke kan ses.
Glad for jeg valgte PVpro
PVpro har hjulpet os hele vejen til at blive mere grønne. Både i rådgivningsfasen såvel som i den praktiske gennemførelse og montering har de været super effektive

Reply from PVpro
Godt arbejde, hurtigt og pålideligt. Jonas reagerede fleksibelt på ønsker om ændringer.
Solcelleanlægget var ikke billigt, men kvaliteten og det udførte arbejde berettigede det absolut.
Jeg kan kun anbefale.

Professionelle , hurtige, pålidelige, imødekommende. Kan kun anbefale PVpro

Reply from PVpro
Alt gik glat, god rådgivning og levering til tiden👍
Kan kun anbefale andre at bruge dem

Reply from PVpro
Super service. Hurtige og pålidelige - seje gutter der kan deres kram!!! De bedste anbefalinger herfra.

Reply from PVpro
Super kompentent rådgivning, der går langt udover hvad man man forvente.
Det håndværksmæssige er er der kun positivt at sige om - og sparringen der fås både under og efter køb er uovertruffet.
Kæmpe anbefaling herfra.
Vi giver vores varmeste anbefalinger til PVpro. De flinkeste og meget kompetente mennesker. De ved hvad de snakker om, og laver et FLOT stykke arbejde. Vores køb og opsætning af solcelleanlæg gennem PVpro har været 100% problemfrit. De sørger for ALT, alle opkoblinger til diverse elselskaber, opsætning af app og meget mere. Så står du og overvejer solceller - så tøv ikke med at give PVpro et opkald.

Reply from PVpro
Jeg kan ikke få armene ned af begejstring over min oplevelse med PVPro! Fra start til slut har køb, forløb og installation været en glat og behagelig rejse.
Forløbet fra køb til installation var imponerende hurtigt og effektivt. PVPro's kompetente medarbejdere guidede mig gennem hvert trin, besvarede alle mine spørgsmål og sikrede, at jeg følte mig tryg gennem hele processen.
Installationen var intet mindre end perfekt udført. PVPro's teknikere var professionelle, erfarne og leverede et håndværk af høj kvalitet. Solcellepanelerne blev installeret hurtigt og præcist, og hele systemet fungerede fejlfrit fra dag ét.
Samlet set kan jeg ikke anbefale PVPro nok. Deres engagement i kundetilfredshed, gennemsigtighed og ekspertise gør dem til den ubestridte leder inden for solcellebranchen. Hvis du overvejer solceller, så er PVPro det oplagte valg!
Super god service
Mega godt,billigste på markedet,god kvalitet. jeg kunne blive ved. 3 super gode fyre der overholder aftaler og lever som aftalt
Fantastisk stykke arbejde. Styr på tingene og rigtig flinke medarbejdere. Kæmpe anbefaling herfra!