See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

For at gøre en årtier lang historie kort, så har jeg brugt formuer på hovedpuder, der bare ikke var gode nok. Jeg endte med i starten af året at købe en håndsyet hovedpude med et hårdt/fast naturfy... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedste hovedpude ever, ( butterfly) af to årsager, 1. jævner trykket og tilpasser sig blødt og behageligt 2. Genialt til os i den tredie alder, da jeg nu ikke vågner op med vådt hår, badet i sved på g... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte denne pude efter at have læst mange positive anmeldelser, og jeg må sige, at jeg er fuldstændig tilfreds med mit køb. Fra den første nat har jeg bemærket en markant forbedring i min søvnkv... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg sover meget behageligt på denne pude. Den giver god støtte til både hoved og nakke, hvilket gør, at jeg vågner uden spændinger eller ømhed. Den holder formen hele natten og sørger for, at jeg ligg... See more

1. Bedroom Furniture Store

Written by the company

Hos Purpillo tror vi på, at vejen mod en bedre verden starter med en god og uforstyrret nattesøvn. Vi har en vision om, at god søvnkvalitet er god velvære, og når man er i en tilstand af god velvære, så er man den bedste udgave af sig selv. Efter flere års søvn på forskellige traditionelle puder, var vi klar til at tænke ud af boksen. Og vi er stolte af at kunne præsentere vores ERGOSOFT Grid teknologi, som er lavet af et materiale, der ikke er set før herhjemme – indtil nu.

4.7

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 2 out of 5 stars

Ingen Respons

Jeg købte 2 hybrid hovedpuder og var faktisk utrolig overrasket over kvaliteten og hurtig forsendelse - desværre er de alt alt for lave til mit behov og skyndte mig at skrive igennem deres kontakt formular da deres telefon er helt umuligt at komme igennem. Der går 4-5 dage før jeg får svar (selvom der står på deres hjemmeside at de svare indenfor 24 timer )
I min mail efterspørger jeg efter en højere pude og prøver at få lidt råd om hvorfor en pude, der kunne være den rette for mig. Jeg får bare en kortfattede besked, hvor de beklager det sene svar, og spørger om jeg vil bytte til en af de andre puder jeg har spurgt ind til. Ikke noget med at forholde sig til nogle af de spørgsmål jeg har stillet. Nu er der igen gået en uge og jeg har skrevet til dem en del gange - jeg har aldrig i nogle nutid webshop oplevet så lang svartid og så kortfattet kundeservice. Jeg vil og er stadig interesseret i en pude og ellers vil jeg rigtig gerne havde tilsendt det returlabel der skulle havde været vedlagt puderne, så jeg kan få mine penge igen.
Vil ikke være den sure kunde - tværtimod vil sku endelig bare gerne være tilfreds hvilket jeg endelig startet med at være
Vågn op please 🙌🏽🤗❤️

17 April 2026

En lang historie kort...

Jeg endte med i starten af året at købe en håndsyet hovedpude med et hårdt/fast naturfyld. Den var perfekt og jeg sov som en drøm uden at vågne flere gange - hurra, endelig. Men desværre gav den mig tryk på øret og jeg var tilbage ved nul.
Det er så her Purpillo træder ind på scenen. Indrømmet var jeg skeptisk og helt sikker på at det var en fis i en hornlygte, men med en mulighed for at sende retur (ikke noget jeg har kunne med alle tidligere puder) efter at have prøvet den tog jeg chancen. Det er jeg glad for. Den er behagelig at sove med, bliver ikke varm og bliver liggende grundet sin vægt. Det eneste jeg ville ønske var at den var 1-1,5 cm højere, men det er løst med et sammenfoldet håndklæde under puden.
Så jeg tror jeg er nået hovedpudernes El Dorado.

23 March 2026
Rated 4 out of 5 stars

Kølepude

Den er køligere i længere tid end en almindelig pude. Og man kan selv bestemme hvor meget fyld man vil have i. Dog måtte der godt være mere fyld.

12 January 2026
Rated 1 out of 5 stars

Har butterfly og vågner forsat med…

Har butterfly og vågner forsat med hovedpine.

Man kommer til at ligge ud over puden da den simpelthen ikke er aflang nok.
Jeg er tilbage til min gamle hovedpude fra jeres konkurrent the nap.

Svar:

Hej Helene. I skal lige blive enige for jeres kundeservice har i dag skrevet til mig, at jeg ikke kan refundere puden.
Kunne jeg give jer 0 stjerner, så havde i fået dette.

Svar:

Hej igen.

Du skriver offentligt, at jeg kan sende puden retur. Men når der bliver skrevet privat med jeres kunderservice, så kan det ikke lade sig gøre. Synes det er komisk at på min offentlige anmeldelse, så kan jeg godt sende puden retur men når jeg skriver privat så kan det ikke lade sig gøre.
Det har jeg igen fået bekræftet, af jeres kunderservice.

3 January 2026
Purpillo logo

Reply from Purpillo

Hej Valdet,

Jeg er ked af at vores pude desværre ikke fungerede for dig. Der vil desværre altid være nogen, som ikke synes om den, da det er en meget individuel smagssag. Jeg vil dog opfordrer dig til at sende puden retur, hvis ikke du har gjort det, så du kan blive refunderet 🙏🏼

Opdatering: Hej igen Valdet. Min kollega har skrevet, at han vil kigge på, hvilke muligheder der er - evt. bytte til en anden pude eller pengene retur, men han har endnu ikke vendt tilbage til dig omkring dette (det blev skrevet i går). Det bliver dog svært at forsvare at lave en refundering på en pude, der er købt for 3 måneder siden, når din anmeldelse bliver mere og mere negativ, når vi prøver at hjælpe 😊

De bedste hilsner,
Helene Astradsson

Rated 5 out of 5 stars

Kvalitet og service I top!

Jeg har fundet den perfekte hovedpude (Butterfly) - ganske enkelt. Den har forbedret min søvn markant fra dag ét. Jeg troede ikke at en hovedpude kunne gøre så stor en forskel.
Og så er det i øvrigt yderst sjældent jeg oplever SÅ god kundeservice som her! :)

21 December 2025

Jeg har haft min pude i 5 måneder nu

Jeg har haft min pude i 5 måneder nu! Jeg har butterfly puden og har altid døjet med spændingshovedpine! Dette er dog blevet meget bedre efter jeg har fået puden fra Purpillo😍puden er iskold at ligge med! Skal aldrig tilbage til en normal hovedpude

29 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Butterfly puden er den bedste pude, jeg har haft

Jeg er simpelthen så glad for min Butterfly pude, som jeg nu har brugt i ca 3 uger. Den giver den støtte til min nakke, som jeg har behov for, uden at jeg i løbet af natten skal rette på den, fordi den ligger fast på grund dens vægt - højden på puden passer helt perfekt til mig - den føles både blød og fast at ligge på - den kan jeg på det varmeste anbefale.

3 November 2025

Super god pude

Super god pude. jeg skulle lige bruge en uge til at vende mig til den. Jeg kunne godt bruge nogle pude betræk som passer til puden

30 September 2025
Purpillo logo

Reply from Purpillo

Hej Charlotte,

Mange tusind tak for din anmeldelse - den sætter vi stor pris på. Jeg er rigtig glad for, at du er blevet glad for din pude ☺️ Vil du ikke sende os en mail på kontakt@purpillo.dk og skrive, at du mangler pudebetræk? Så sender vi et til dig på vores regning 🙏🏼

De bedste hilsener,
Helene Astradsson
Purpillo

Fremragende service

Servicen er bare helt i top, jeg køber Purpillo Butterfly puden, efter lidt skriv frem og tilbage med Helene fra kundeservice at det nok er den der er bedst for mig og mine nakke problemer. Super hurtig levering, allerede dagen efter, men efter noget tid opgiver jeg og igen super hurtig service bliver puden ombyttede til puden Cloud, den rammer desværre hele ikke rigtig, vupti og den byttes igen denne gang til puden Plana og nu har jeg fundet min pude, sovet godt og vågner sjælden med nakke smerter, virkelig framragende puder, så de varmeste anbefalinger her fra 👍🤗

20 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det er simpelthent de bedste puder ❤️🙏🙏😍…

Det er simpelthent de bedste puder ❤️🙏🙏😍 først købte jeg en til mig selv og da jeg bare lå så dejligt og sov igennem en hel nat, ja så måtte jeg også give min mand sådan en skøn pude 🙏🙏❤️ vi elsker vores puder og taget dem også gerne med hvis vi skal sove ude hos andre eller på hotel🙏🙏❤️

21 August 2025

Take a closer look