Vi havde en rigtig god oplevelse fra start til slut. Allerede fra første minut var Dennis utrolig imødekommende og dygtig til at guide og vejlede min søn, hvilket skabte en stor tryghed i hele f... See more
See what reviewers are saying
Jeg døjer som så mange andre med ondt i ryggen, livsstils skavanker m.m. Derfor besøger jeg regelmæssigt pulskoncept og Dennis Wounlund, og går altid derfra som et nyt og bedre menneske! Hvad enten... See more
Company details
Written by the company
Fordi Pulskoncept leverer den komplette løsning! Pulskoncept arbejder tæt sammen med flere sportsunioner, blandt andet DASU og DMU der er en del af Dansk Idræts Forbund og støttet af Team Danmark. Pulskoncept er ansvarlig for DASU`s talentudviklingsprogram, her hjælper vi blandt andet de Team Danmark støttede atleter med cardiovascular test og programmer, idrætsspecifikke styrketræningsprogrammer, samt forebyggelse og behandling af skader. Vi er samtidig ansvarlige for det faglige indhold og koordinering af træningssamlinger og lejre. Derudover hjælper vi virksomheder med massage, undervisning i ernæring, ergonomi, fysiologi og anatomi. “Hos Pulskoncept sætter vi en ære i at være opdateret med den sidste nye viden, og dermed være de førende inden for behandling, test og undervisning”.
nøddehaven 22, 2500, Valby, Denmark
- +4531242410
- dw@pulskoncept.dk
- pulskoncept.dk
God oplevelse
Vi havde en rigtig god oplevelse fra start til slut. Allerede fra første minut var Dennis utrolig imødekommende og dygtig til at guide og vejlede min søn, hvilket skabte en stor tryghed i hele forløbet.
Vi kom ind med stærke smerter i hans hæl og fik én behandling med laser therapy. Behandlingen var professionel, veltilrettelagt og udført med stor omhu. Man kunne tydeligt mærke, at der var styr på både faglighed og service.
Servicen var gennemført hele vejen, fra modtagelse til behandling og opfølgning. Og vigtigst af alt: Efter behandlingen er smerterne helt væk.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.
Hos Pulskoncept skal man ikke lede…
Hos Pulskoncept skal man ikke lede længe efter top profesionelle mennesker, der brænder for deres arbejde og lysten til at hjælpe med skader, forbyggende behandling og mindset. Med ny infrarød teknologi kan Pulskoncept forkorte skadesperioden betydeligt. Kan på det varmeste anbefale Pulskoncept
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dennis fra Pulskoncept er uden tvivl noget af det bedste, jeg har oplevet inden for behandling.
Jeg har haft en skulderskade i 9-12 måneder og været igennem både fysio, ergoterapi og div. massører uden nævneværdig fremgang. Efter kun 3 behandlinger hos Dennis har jeg oplevet en forbedring, jeg ikke troede var mulig.
Han finder ikke bare symptomerne – han finder årsagen og behandler den effektivt. Man kan mærke forskellen med det samme.
Hvis du har prøvet alt uden resultat, så gør dig selv en tjeneste og book en tid hos Dennis. Det her virker.
Kæmpe anbefaling herfra!
Super god oplevelse
Super god oplevelse. jeg har grundet overtræning, fået nakkeproblemer. Efter 2 behandling hos Dennis, har jeg allerede gjort en betydelig forskel. Han har også kommet med øvelser, som virkelig har hjulpet. Hans energi, engagement er fantastisk, og en giga champ.
Har samtidig også prøvet koncentrations- og reflekstræning, som virkelig er givende. Det hjælper mig meget i min hverdag, hvor jeg har mange møder, og har behov for at holde mig skarp mentalt.
Dennis er super kompetent massør og…
Dennis er super kompetent massør og yderst fleksibel ift planlægning af tider
Dennis er den bedste massør ever
Dennis er den bedste massør ever, går aldrig til andre, og så er han en skide flink fyr, kunne jeg gi flere en 5 stjerne gjorde jeg dette🙏
Meget professionel og god…
Meget professionel og god sportsmassage, som jeg klart kan anbefale! :-)
Det er altid skønt at komme forbi…
Det er altid skønt at komme forbi Pulskoncept. Både for massage, men især også for koncentrationstræning, som har hjulpet mig meget med min sport samt på arbejdet, hvor jeg MEGET nemmere kan abstrahere fra støj og snak i lokalet, samt overskue en større mængde opgaver på samme tid
Jeg kan varmt anbefale Dennis som…
Jeg kan varmt anbefale Dennis som behandler af diverse issue. Fuldstændig fantastisk dygtig til at løse mine forskellige langvarige skavanker i arm, ryg og ben / hofte - og som bonus et rart og hyggeligt menneske 🤘
Dennis og Rikke er yderste kompetente…
Dennis og Rikke er yderste kompetente og fantastisk at arbejde sammen med,
15 års stivhed løsnet op på 1 behandling.
Dennis formåede at fjerne den permanente ømhed/stivhed i ryggen, jeg af fysioterapeuter fik at vide man ikke kunne komme af med.
15 år har jeg accepteret det og levet med det.
Efter én behandling var jeg mere fri og bevægelig end jeg længe har været. Efter 2. Kunne jeg tviste længere rundt i ryggen end jeg troede generelt var muligt.
Jeg glæder mig til 3. Besøg allerede.
Resultater efter 1. behandling
Efter 1. behandling hos Dennis står det klart at det ikke er sidste.
Dennis lytter, forstår og sætter indsatsen ind lige hvor der er behov.
Jeg besøgte Dennis med 3 udfordringer, hvoraf alle 3 gener efter første behandling er blevet markant bedre.
En klar anbefaling herfra.
Bedste behandling
Jeg kan bare sige - prøv det 💪
Det virker - fantastiske behandlinger der kurere de issue man møder med.
Kæmpe anbefaling
Som fodboldspiller med rigtig mange træninger og kamp i løbet af ugen er det vigtigt for mig, at min krop altid er klar. Både krop men også hovedet. At kunne tænke klart og have det rette overblik, altid være 100% klar. Det sørger Dennis og Rikke for jeg kan. Deres hjælp er fantastisk. To helt igennem profesionelle personer, med hjertet på det rette sted.
Kan kun anbefale dem - Silas Heyde Lund
En klar anbefaling herfra
Dennis er en moderne troldmand
Dennis er en moderne troldmand. Vi har fuld tiltro til den behandling, han kommer frem til er nødvendig ifht. den udfordring vi kom med.
Derudover kommunikerer han, så selv vor voldsomt introverte 16årige tør være med.
Glæder os til videre samarbejde
Der er god og personlig kontakt hos…
Der er god og personlig kontakt hos Pulskoncept. Man har en klar fornemmelse af, at de ved hvad de laver.
Jeg havde fået Dennis anbefalet
Jeg havde fået Dennis anbefalet - og heldigvis lyttede jeg til rådet om at booke en behandling :-) Nu har jeg selvfølgelig også anbefalet Dennis til venner & famile. For ingen tvivl om, at Dennis er fantastisk dygtig. Han kan bare noget ingen andre kan.
Tak for dig, Dennis :-)
Mirakelmageren fra Valby!
Mirakelmageren fra Valby!
Endnu engang fik Dennis bugt med mine udfordringer i benene og får hverdagen til at blive tålelig igen. Han forstår hvor problemet ligger og lytter til kunden (mig) i selve behandlingen. Tak
God behandling
Jeg har gennem mange år efterhånden fået behandlinger af Dennis, både forebyggende og akutte! De har altid hjulpet mig gennem de smertefulde tider 🤗 kan kun anbefale Pulskoncept