Właściwa osoba w bardzo trudnym momencie
Z całego serca polecam tego terapeutę. Już od pierwszego spotkania poczułam ogromne zaufanie i wiedziałam, że trafiłam w dobre ręce. Ma ogromną wiedzę na temat zaburzeń lękowych, a jednocześnie jest niezwykle empatyczny, cierpliwy i naprawdę uważnie słucha.
Bardzo doceniam stały kontakt, wsparcie oraz wszystkie materiały i wiedzę, które przekazuje — są dla mnie bezcenne i naprawdę zmieniają sposób, w jaki patrzę na lęk. Najważniejsze jednak, że terapia przynosi realne efekty i widzę u siebie ogromną zmianę.
Nerwica uaktywniła się u mnie po narodzinach dziecka, w okresie, który sam w sobie był bardzo wymagający. Dzięki terapii i ogromnemu wsparciu udało mi się przejść przez ten czas, mimo że nie zawsze miałam idealne warunki do regeneracji. Wojtek pomógł mi zrozumieć, że nie muszę czekać na idealny moment ani na całkowity spokój, żeby normalnie żyć i iść do przodu.
To nie tylko terapeuta, z którym można porozmawiać — to osoba, która daje konkretne narzędzia, wiedzę i motywację do działania. Zdecydowanie polecam każdemu, kto zmaga się z lękiem i szuka terapeuty, któremu można zaufać :)

Reply from Wojtek Wiśniewski Terapia i Autoterapia