Senior Advies biedt een oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een standaard (levens)testament. Daar staat een zeer schappelijke prijs tegen over. Daarnaast is Arnout Punt een prettige/kundige ma... See more
See what reviewers are saying
De heer Punt straalt op een sympathieke manier kennis, ervaring en vertrouwen uit en weet dat ook in de persoonlijke ontmoeting en documentatie waar te maken. Mocht hij een klein steekje laten vallen... See more
Zeer prettige ervaring! De informatiesessie was zeer verhelderend en nuttig. Het contact daarna met Arnout Punt was heel prettig en persoonlijk. Hij nam ook ruim de tijd om alles duidelijk uit te l... See more
Company replied
Mijn man en ik vonden het tijd worden om één en ander te regelen, we maakte een afspraak met Arnout Punt van Senior Advies. Arnout kwam bij ons thuis en we kregen een goede uitleg over allerlei... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Senior advies geeft financieel advies aan senioren op drie deelgebieden. - Testament advies - Hypotheek advies - Vermogens advies Kom naar onze gratis lezingen door u in te schrijven op www.gratislezing.nl. Gratis voorlichting.
Contact info
Prof. J.H. Bavincklaan 2 - 4, 1183 AT, AMSTELVEEN, Netherlands
- 020 - 4632990
- intake@senior-advies.nl
- profinance.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Luchtige uitleg met alledaagse…
Luchtige uitleg met alledaagse voorbeelden en humor.
Voor iedereen aan te raden.
Nuttig en belangrijk!

Reply from Senior Advies
Voor iedereen aan te bevelen
Naar aanleiding van een advertentie over erfrecht van de heer Arnout Punt zijn wij naar de gratis informatiemiddag geweest,
Door de duidelijke presentatie en hulpvaardigheid in een persoonlijk vervolg gesprek is het testament en levenstestament inmiddels ondertekend bij de notaris. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Arnout Punt aan iedereen aanbevelen.

Erfrecht.
Erfrecht.
Tijdens een gratis voorlichtingsbijeenkomst in mei 2024 van de heer A. Punt, erfrechtspecialist, over (on)mogelijkheden van het regelen van de nalatenschap hebben wij deskundig advies gekregen. Met name over hulp aan één van onze kinderen over een extra lening voor de aankoop van woonruimte was nuttig. Ook de kleinkinderen zijn niet vergeten ! Het testament is intussen gepasseerd.
Dank voor de hulp !
Cor en Antoinette Hoogervorst

Goede en persoonlijke aanpak
We hebben een goede ervaring gehad tijdens de 2 gesprekken met Arnout Punt. Hij heeft alle vragen die we hadden en de onduidelijkheden in het concept goed uitgelegd. Inmiddels is alles afgerond en ondertekend. Het geeft ons gemoedsrust dat het nu geregeld is.

Helder, kundig en servicegericht
Wij hebben eerst de presentatie van Arnout Punt bijgewoond en die was zeer interessant en helder. Logisch om ons testament en levenstestament door hem te laten opstellen. Arnout kan zich zeer goed inleven in je eigen situatie en komt daardoor tot de meest optimale invulling. Wij zijn uiterst tevreden en kunnen hem dan ook zeker aan iedereen aanbevelen.

Duidelijk en verhelderend.
Om te beginnen was de meeting al heel duidelijk, wat ons heeft doen besluiten ons te laten adviseren door de heer Punt.
Op ons verzoek is de heer Punt bij ons thuis gekomen en samen hebben we zowel testament als levenstestament doorgesproken. Wij hebben dit contact als heel prettig ervaren en hebben inmiddels bij de notaris onze handtekening gezet.

Reply from Senior Advies
Goede lezing met duidelijke voorbeelden!
De verschillen tussen een testament en een levenstestament werden ons duidelijk. Ook de noodzaak om alles goed vast te leggen. Fijn dat er een vrijblijvende afspraak op kon volgen.

Prettige ervaring
Nadat mijn moeder en ik een heldere lezing van de heer Punt hadden bijgewoond over het (levens)testament, besloot ze dat een levenstestament voor haar heel nuttig kon zijn. In het vervolgtraject een bezoek thuis gehad van de heer Punt, dat prettig verliep en tijdens welke hij alle tijd nam. Nadat we een eerste concept hadden ontvangen zijn er in goed overleg nog gewenste aanpassingen aangebracht en is een en ander naar tevredenheid afgerond. Een prettige ervaring: duidelijk, vlot en to the point.

Reply from Senior Advies
Zeer duidelijke uitleg over deze niet…
Zeer duidelijke uitleg over deze niet alledaagse materie.
Buiten de noodzaak om in aktie te komen geen druk van uit de spreker.

Reply from Senior Advies
Motivatie om een en ander goed te gaan regelen.
Duidelijke uitleg over zowel het levens- als het gewone testament. Maar ook ging de lezing over welke hobbels er te nemen zijn wanneer het niet alles duidelijk is vastgelegd.
Voor andere relatie vormen was minder aandacht, zoals voor: partners zonder kinderen of alleenstaanden zonder kinderen

Bondig en Helder
De presentatie schetste helder de problematiek bij het niet opstellen van een testament en/of wilsverklaring.

Persoonlijke aanpak
In november heb ik een presentatie van Arnout Punt over erfrecht bezocht waarin hij op een inzichtelijke manier het belang van het maken van een testament en levenstestament besprak. Op basis van deze lezing hebben we op zijn kantoor een gesprek gehad waarin ik mijn wensen voor beide documenten kenbaar maakte. Die zijn verwerkt en daarna konden beide documenten bij de notaris ondertekend worden. De begeleiding bij dit proces was erg persoonlijk en geeft me nu nadat alles geregeld is een goed gevoel!

Eindelijk alles geregeld!
Ik zat al een tijdje aan te hikken tegen het maken van een nieuw testament, ik wist gewoon niet hoe het aan te pakken. Het levenstestament had ik überhaupt niet over nagedacht. En toen zag ik in een wijkkrantje een lezing staan van Arnout Punt, erfrechtspecialist. Daar ben ik heengegaan en dat was heel verhelderend. Daarna is hij bij mij thuis gekomen en hebben we een en ander doorgesproken en op papier gezet. Vervolgens naar de notaris geweest en nu is alles in kannen en kruiken en ik ben een opgelucht mens omdat ik weet dat alles nu goed geregeld is! Dankzij de goede voorlichting van Arnout Punt!

Een eye-opener!!!
Ik heb afgelopen maandag de lezing van Arnout over erfrecht mogen bijwonen. Wat een geweldige interactieve presentatie van valkuilen en mogelijkheden bij het regelen van de nalatenschap. Hij deed dit op een inspirerende manier die je aan het denken zet. Ik zal hier zeker samen met Arnout een gevolg aan gaan geven. Ga dat zien!!

Goed en snel geregeld
Na eigen voorbereiding met Senior Advies van de heer Punt de testamenten in detail doorgesproken. Duidelijke uitleg en goede en snelle afronding bij de notaris

Reply from Senior Advies
Hele slechte ervaring met dhr Punt
Hele slechte ervaring met dhr. Punt.
In een adviesgesprek voelde ik mij overrompeld en heb ik heel stom een handtekening onder een opdracht gezet. Ik probeerde dit de volgende dag al te annuleren maar dit bleek niet meer mogelijk. Door iemand die zich senior adviseur noemt, voel ik mij niet netjes behandeld. Enig begrip voor mijn kwetsbare situatie heb ik gemist. Het is mij duur komen te staan. Persoonlijk kan ik deze adviseur niet aanbevelen

Tevreden klant
Na mijn blijk van interesse werd adequaat gereageerd en had ik binnen enkele dagen een afspraak. Het gesprek verliep prettig en professioneel. Kreeg de juiste informatie en de afspraak bij de notaris werd omgaand in gang gezet. Inmiddels is testament afgerond en in mijn bezit. Kortom zeer tevreden over de service.

Reply from Senior Advies
Ik heb mijn testament laten opmaken en…
Ik heb mijn testament laten opmaken en werd goed geinformeerd. Alle mogelijkheden werden doorgesproken, zodat ik een goed kijk had op mijn laatste wensen. Dhr Punt was erg behulpzaam en alles is in goed banen geleid.
Deskundig, vriendelijk en vlot
Wij zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening van de heer Punt. Hij is vriendelijk, zeer deskundig en heeft een brede ervaring, zodat alle onderwerpen die komen kijken bij het opstellen van testamenten aan bod komen. Het hele proces is vlot afgewikkeld, waarbij ook de dienstverlening van notariskantoor Sterel zeer goed beviel.
The Trustpilot Experience