Heel tevreden
Heel tevreden met het resultaat! Snelle service en oog voor detail. Wat ik extra apprecieerde, is dat eerst mijn feedback werd gevraagd vóór de finale afwerking. 👍🏼
PrisolX is een design- en productiebureau dat hoogwaardige maatwerkoplossingen maakt voor decoratieve en professionele toepassingen. We combineren moderne 3D-printtechnologie met creativiteit, precisie en technische kennis om unieke objecten te ontwikkelen die volledig passen bij de stijl en wensen van onze klanten. Onze kracht ligt in het omzetten van ideeën naar tastbare kwaliteitsproducten, die we volledig zelf ontwerpen en produceren in België. Of het nu gaat om interieuraccenten, objecten voor bedrijven of andere maatwerkprojecten: PrisolX levert duurzame, mooie en technisch verzorgde oplossingen. Wij geloven in flexibiliteit, persoonlijke service en duidelijke communicatie. De klant bepaalt de richting; wij zorgen voor het ontwerp, de uitvoering en de afwerking. Met nauwkeurige productie en aandacht voor detail garanderen we resultaten die perfect aansluiten bij de visie van elke klant. Voor zowel creatieve consumenten als organisaties die investeren in unieke, kwalitatieve en modern vormgegeven maatwerkoplossingen, is PrisolX een betrouwbare partner die meedenkt, ontwerpt en realiseert.
Antwerpen, Belgium
Super tevreden! Snelle reactie en meteen aan de slag gegaan. De sleutelhangers waren snel klaar en tussendoor werd om feedback gevraagd. Heel vriendelijke service.
Zeker aan te raden!
Bestelling geplaats en hij is er onmiddellijk mee aan de slag gegaan. Alles wat ik vroeg was geen probleem . Het eindresultaat was geweldig.
Zeker een aanrader om 3 d prints te laten ontwerpen.
Top service, werd met aandacht beluisterd en exact gedaan wat ik wou. Zeer tevreden.
Zeer tevreden met mijn gepersonaliseerde autospiegel hanger
Super tevreden met mijn custom product van PrisolX! Alles werd precies gemaakt zoals gevraagd, met veel aandacht voor detail. Duidelijke communicatie, snelle service en topkwaliteit. Je merkt echt dat ze meedenken met de klant. Zeker een aanrader!
İk heb vaas besteld supper mooi en supper goede kwaliteit ik raad zeker aan was een mooie cadeau voor mijn mama !!
Ik had een sleutelhanger besteld en was heel erg tevreden en de product was in 4 dagen geleverd ik zou zeker dit spullen aanraden 👌
Zeer snelle levering en een leuke gift ontvangen bij mijn bestelling 😊
Ik was al heel lang op zoek naar een unieke vaas die past bij mijn interieur. Na lang zoeken ben ik deze site tegengekomen. Ik ben super tevreden met mijn aankoop. Top kwaliteit en zeker zijn geld waard! 👍🏻
Learn more about other kinds of reviews.