Premiumled Reviews 30

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Hurtig levering, god pris MEN den ene af de 3 boblelamper virker ikke. Afventer svar på mail vedr retursending og ny lampe.. Opdate: Fået svar på mail, dagen efter min afsendelse (selvom det er helli... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik mine vare inden for 2 dage! Snakkede også med chefen, meget imødekommende og kunne besvare mine spørgsmål til tops! Kan klart anbefale at handle hos dem!

Rated 5 out of 5 stars

Alt var som jeg havde forventet. Der var et fyrfadslys som ikke virkede. Jeg kontaktede dem, og har efterfølgende modtaget 8 nye fyrfadslys med timer, det syntes jeg er imponerende, tak til Premiumle... See more

Company replied

3-star
2-star
1-star

Super flotte led lys ⭐⭐⭐⭐⭐

Har igen modtaget de flotteste lys.
Led lys i træ og glas, og med timer,noget så flotte . Endnu en god service og flotte vare fra PremiumLED ⭐⭐⭐⭐⭐

29 January 2026

Reply from Premiumled

Tusind tak for din anmeldelse – og hvor er det dejligt at høre, at du igen er tilfreds med dine LED-lys! ✨
Vi bliver altid glade, når vores kunder elsker både lysene og servicen, og det er skønt at høre, at det lever op til forventningerne igen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos PremiumLED mange gange mere! 😊

Alt for fed hjemmeside

Alt for fed hjemmeside - med gode tilbud.

Der opstod en fejl ved betalingen - min betaling gik igennem 2 gange - jeg skrev til deres chat og lynhurtigt fik jeg svar og de annullerede den ene af de ordrer der var sendt af sted.

Og en gave med i kassen - så bliver det da ikke bedre.

top herfra...

12 January 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder os virkelig, at du havde en god oplevelse – selvom der opstod en fejl med betalingen, er vi glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig.

Vi elsker at overraske med små gaver i pakkerne, så det er skønt at høre, at det gjorde købet endnu bedre 🎁

Tusind tak for de pæne ord – det betyder meget for os!

Rated 5 out of 5 stars

Er så glad for mine lys 😊

18 January 2026

Tusind tak! 😊
Det gør os rigtig glade at høre, at du er så glad for dine lys – det er lige det, vi håber, de kan bringe! ✨

Flotte og spændende produkter

Flotte og spændende produkter.
Hjemmesiden er pæn, overskuelig og let at navigere i. Hurtig levering.

17 January 2026

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder os virkelig, at du synes om produkterne, og at du synes, hjemmesiden er nem at bruge.

Vi er glade for, at leveringen gik hurtigt – vi gør altid vores bedste for, at alt skal være nemt og hurtigt for dig.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var ærligt talt lidt skeptisk i…

Jeg var ærligt talt lidt skeptisk i starten, fordi Premium led ikke havde særlig mange anmeldelser, så det lugter hurtigt af dropshipping.
Jeg valgte at stole på det og varerne kom allerede efter 3 dage og så præcis ud som på billederne. Så de er til at stole på.
Jeg fik også en rabatkode i mail efterfølgende, så alt i alt en positiv oplevelse, jeg tror bare de er et nyt firma, så jeg handler gerne der igen.

12 January 2026

Reply from Premiumled

Tusind tak for din ærlige anmeldelse! 😊
Vi forstår godt, at det kan føles usikkert, når man handler et nyt sted, så det betyder rigtig meget, at du valgte at stole på os – og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Det glæder os, at du modtog pakken hurtigt, og at alt matchede billederne. Vi håber, du vil handle hos os igen – vi arbejder hele tiden på at give gode oplevelser og små overraskelser som rabatkoder 🎁

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er virkelig glad for min oplevelse…

Jeg er virkelig glad for min oplevelse hos PremiumLED.dk. Produkterne lever helt op til mine forventninger og virker i god kvalitet – og så ser de bare super fine ud.

Bestillingen var nem, leveringen gik hurtigt, og det fedeste var helt klart, at der fulgte mange gode gaver med i pakken. Det var en virkelig positiv overraskelse og gav en ekstra god fornemmelse af købet.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg handler helt sikkert her igen. Kan klart anbefales!

20 December 2025

Reply from Premiumled

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊
Det gør os virkelig glade at høre, at produkterne lever op til dine forventninger, og at du er glad for både kvalitet og design.

Vi elsker at overraske med små gaver i pakkerne, så det er skønt at høre, at det gjorde købet ekstra specielt for dig 🎁

Tusind tak for anbefalingen – vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos PremiumLED!

Super gode produkter

Super gode produkter, som pynter i hjemmet. Kan anbefales til gaver eller til ejen fornøjelse i husstanden 👍

25 November 2025

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Det glæder os rigtig meget at høre, at du synes om produkterne, og at de pynter i dit hjem.

Vi elsker, når vores produkter både kan forkæle dig selv og fungere som den perfekte gave 🎁

Tak for din anbefaling – vi håber, du vil nyde dem i lang tid!

Rated 5 out of 5 stars

Fedt produkt og super hurtig levering

Fedt produkt og super hurtig levering. Fik allerede besked om pakken var på vej 2 timer efter mit køb

30 October 2025

Reply from Premiumled

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙌
Det glæder os virkelig at høre, at du både er tilfreds med produktet og den hurtige levering.

Hos PremiumLED gør vi os umage for at få alle ordrer afsted så hurtigt som muligt, så det betyder meget at det bliver bemærket 😊

Tak fordi du handlede hos PremiumLED – vi håber at se dig igen!

Take a closer look