Hva er prisstrategien her?
Vurderer kjøp av en spesiell gummistrikk, som de tar kr 264 for.
Men fant samme produkt andre steder til kr 69.
Hvor tror dere jeg kjøpte hen?
No history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vurderer kjøp av en spesiell gummistrikk, som de tar kr 264 for.
Men fant samme produkt andre steder til kr 69.
Hvor tror dere jeg kjøpte hen?
Lett manøvrerbar nettbutikk. Har veldig mange gode produkter. Jeg fant et hengerfeste jeg trengte til min Polaris 570 ATV. Greit å finne riktig produkt ut fra oppgitte mål. Veldig kjapp levering med Posten. Veldig fornøyd allerede etter første tur. Jeg kommer garantert tilbake.
Savner kanskje litt MC/ATV klær Behøver ikke så stort utvalg.
Har bestlit der noe hjulmuttere til skjeldent mopedbil, som var vanskelig å finne på nettet. Var ca. Kl.22.00 den 21. April. De meldt pakke 22. April kl.15.35 og allerede 23. April kl. 15.23 pakke kunne hentes i Halden. Det var lyyyyynrask levering og hjulmuttere var akkurat det som trengs. Ja de hadde hjulmuttere på lager i Norge ved bestilling. Kjempe fornøyd.
Bestilte handbeskyttere 27.mars, nå er det 13 april og fortsatt ikke en lyd om dem! Har prøvd å ringe utallige ganger uten noe svar! Disse går nok i retur om di noen gang kommer! Styr unna
Har bestilt en pakke og venter nå i en veke og har kje endå fått pakken min
Bestilte for 2uker siden, har ikke fått noen oppdateringer.. tregeste levering ever
Fryktelig sein levering. Venter fremdeles på varene 1 uke etter de var klar med ekspederingen. Styr unna dersom det haster for deg å få varene.

Reply from Powershop
Bestilte foringer til polaris spindler, på produktet var det avbildet 4 foringer, men jeg fikk bare 1 i posten. Sendte en epost til kundeservice, de svarte kjapt, beklaget feilen ved produktbildet og sendte 3 til i posten uten kostnad for meg. Topp kundeservice.

Reply from Powershop
Kjøpte baffin vinterstøvler og er veldig fornøyd. God kvalitet og rask levering

Reply from Powershop
Ikke bestill herfra hvis du liker kjapp leveringstid. Bestilte herfra 13. aug. Og ordren er fortsatt langt vekke på sporingen mer enn en uke senere (21 aug.)
Har ikke fått varen enda så kan ikke vurdere kvaliteten enda.

Reply from Powershop
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.