Pas op! Grote kans om opgelicht te worden! Ze hebben nog een website genaamd Tcg-Blast.nl en daar staat een kvk nummer waar pokememonkopen.nl is geregistreerd. Hele vage boel!
Company replied
Mijn ervaring met pokemonkopen.nl was uitstekend. Ik had een vraag gesteld via het contact formulier en ik kreeg heel snel reactie. Hiernaast zijn de blogs ook interessant om te lezen.
Wij hebben een breed aanbod aan Pokemon kaarten van Collectie boxen, tins, boosterpacks en losse Pokemon kaarten. Ook verkopen wij accessoires zoals, verzamelmappen, toploaders en sleeves.
Almere, Netherlands
Replied to 50% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Pokemonkopen
Onbetrouwbare partij, wanneer je klachten hebt wordt je uitgescholden en geblokkeerd.
Lijkt wel een oplichter te zijn, geen reactie/geblokkeerd??
Koop hier niet
Ze verzenden niks! Reageren nergens op! Echt compleet waardeloos! Bestel hier niet!
ik vond de selectie overzichtelijk en de kwaliteit van de producten was goed, netjes verpakt, leuk om wat uit te zoeken zonder doodgegooid te worden met opties. het heeft allebei wel wat maar dit vond ik ook fijn. was prima bezorgd.
kaarten van goede kwaliteit. ook veilig verpakt. transportkost relatief hoog maar Track & Trace is nuttig. goed aangekomen. Doorlooptijd aflevering relatief lang voor België.(vermoedelijk veroorzaakt door (inefficiëntie?) pakjesdienst).
Product komt goed binnen
Geen beschadigingen van product
En goed beschermt verpakt
Duurde lang om te verzenden, maar wel goeie kwaliteit en goede communicatie

Reply from Pokemonkopen
Fijne snelle communicatie toen ik me zorgen maakte of het cadeautje op tijd zou binnenkomen. En dat is gelukt!
Zeer tevreden! Snelle levering en goed verpakt. Ook nog een leuke kortingscode ontvangen voor de volgende bestelling.
Snelle en nette levering. Kaarten worden goed beschermd verpakt.
Goede ervaring met deze webshop. Zoon was helemaal blij. Snelle levering en goed klantcontact en advies. En de kaarten waren precies zoals gewenst. En meer. Al met al: een aanrader!
Waardeloos bedrijf, reageert niet op mails en berichten. Tot op heden nog niets ontvangen en via mail contact met nog veel meer mensen die niets ontvangen hebben en geen reactie of contact krijgen met dit bedrijf!!!!

Reply from Pokemonkopen
Pre order zwaar te laat en nog steeds niks binnen erger me eigen dood waardeloos
Learn more about other kinds of reviews.