Købte en A3 størrelse ugeplan i ramme og produktet er sådan set nydeligt (derfor 2 stjerner) men for næsten 500kr er det altså et undervældende produkt. Ønsker man sig en ugeplan så køb i sted... See more
Company replied
Hurtig og nem bestilling . Varen jeg bestilte var her efter 2 dage , og var tip top . Bestiller gerne derfra igen 😊
Company replied
Mange gange kan man godt blive i tvivl om hvorvidt de anmeldelser der er på Trustpilot er reelle eller er fabrikerede til virksomheden egen fordel. Søndag d. 15/06-2025 bestilte vi en plakat med e... See more
Company replied
Jeg købte en madplan med personlig tekst og er mere end begejstret 😃 Den lever absolut op til beskrivelser, fotos og forventninger. God kvalitet, flot design, og en lækker detalje at den kan gøre... See more
Company replied
Idéen til Pluma Posters opstod i et gammelt pakhus i hjertet af Aabenraa: håndtegnede og unikke plakater til det moderne hjem. Pluma betyder fjer på Latin, og det leder tankerne hen på den gamle måde at tegne på. Nemlig med en skrivefjer. 👉Alle vores plakater er helt unikke fordi vi selv tegner og printer dem, derfor kan du sikre dig noget du med garanti ikke finder andre steder. Vi ønsker at passe på naturen og producere derfor med omtanke for miljøet. 👉Vores mission er at alle plakater forlader vores adresse med stolthed og præcision og lander hos dig for at gøre dit levested mere hyggeligt og nærværende. Følg med, vi tilføjer hele tiden nye plakater. 👉På pluma.dk er alle designs lavet af Rachel. Du finder altså ikke hundredvis af plakater som er masseproduceret. Når du bestiller på shoppen, er det enten mig Nicolai eller Rachel som printer og pakker din bestilling. 👉Ønsker du noget endnu mere unikt? Så har vi stor erfaring indenfor special designet plakater, lærredsprint og akustik billeder. Vi har tidligere lavet komplette løsninger til private, men også hoteller, restauranter og det offentlige. 👉Tag kontakt til os, så kan vi finde den rette løsning til dig. Vi tager ikke noget opstarts gebyr, du har altså mulighed for at få et gratis og uforpligtende tilbud. 👉Du kan med fordel hoppe ind på vores Instagram eller Facebook. Der kan du følge med i hvad vi laver hver dag. Og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du gratis tips og tricks til din indretning samt gode tilbud og rabatkoder vi kun deler i din indbakke.
Møllegade 11, 6200, Aabenraa, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Hurtig og nem bestilling .
Varen jeg bestilte var her efter 2 dage , og var tip top .
Bestiller gerne derfra igen 😊

Reply from Pluma Posters
Ønsker man sig en ugeplan så køb i stedet en ramme med glas og print selv et stykke pænt A3 papir med ugedagene, for det er præcis hvad man modtager. Så sparer man vel hurtigt 300kr.
En smule indsats for at gøre produktet til en rigtig ugeplan er at forvente for 500kr - f.eks. en holder til den medfølgende tusch og et bedre system til at hænge rammen op (end det lille hængsel på bagsiden) må være et absolut minimum.
Alt andet var fint i forhold til levering osv, og der står også hvad der skal om produktet så havde det kostet 300 så havde det været helt fair men bare fordi det er tykkere papir og pæn ramme/glas er det stadig for dyrt i forhold til brugsværdien og funktionaliteten.

Reply from Pluma Posters
Søndag d. 15/06-2025 bestilte vi en plakat med en studenterhue til vores barnebarn, og var meget spændt på om den nu nåede frem til tiden.
Tirsdag d. 17/06-2025 kunne vi så afhente den bestilte plakat, og som kvalitetsmæssigt helt svarede til vores forventninger.
Vi kan kun give Pluma Posters vores allerbedste anbefalinger, for en hurtig og veludført levering og som derfor kun kan belønnes med 5 stjerner

Meget flot produkt.
Fantastisk service, hvor jeg blev ringet op, da der var tvivl ved min bestilling :)

Reply from Pluma Posters
Rigtig god ide til et minde for en god dag. Min søn blev rigtig glad for "huen" og syntes det er meget bedre minde at have stående end den rigtige hue, den bliver tit lagt i æsken og ind i et skab. Dette billed som er med dato, skole, navn og titel som student vil blive et godt minde på dagen, så en rigtig god ide og min søn blev rigtig glad for den. Har fået sin plads på hylden til minde for dagen. Hilsen fra en stolt og glad student.

Reply from Pluma Posters
Oplevede ingen problemer med min bestilling. Det var godt pakket og hurtig betjening og levering

Reply from Pluma Posters
Alt var så fint…forsvarligt pakket, produktet levede op til forventningerne, hurtig levering 😃

Reply from Pluma Posters
Super god kundeservice, hurtigt hjælp/guide ved behov. Lækkert udvalg med super fine produkter!
Derudover også hurtigt håndtering af ordren! Er meget tilfreds! Modtog den fineste ugeplan i ramme med tusch til og vi elsker den!

Reply from Pluma Posters
Super flotte plakater til badeværelse og madplanen er i så fin kvalitet.
Virkelig god indpakning, som sikrede at alt kom sikkert frem.
Handler der helt sikkert igen!

Reply from Pluma Posters
Jeg er super tilfreds med mit produkt som er en store ugeplan tavle! Det er lavet så smukt med de små detaljer og tekst, præcist jeg ønskede! Servicen er super god, og det blev leveret den dag som forskrevet ✨✨✨✨✨✨👌
Det kan varmt anbefales!

Reply from Pluma Posters
Super service. Jeg havde ved en fejl bestilt to af den samme plakat. Da jeg skrev til pluma fik jeg lynhurtigt svar og pengene blev krediteret med det samme. Varerne var præcis som lovet og der var lækre veganske vingummier med i pakken, sammen med rabatkode til næste køb. Alt i alt en gennemført service 😊

Reply from Pluma Posters
Super flot personlig ugeplan i rigtig fin indpakning og hurtigt levering😊
Elsker den🤩

Reply from Pluma Posters
Virkelig god oplevelse at handle med pluma posters.
Fik varen hurtig. Og da jeg gjorde opmærksom på en fejl rettede de med det samme og der kom en ny. Plus en lille gave🙏 eminent god service👌

Reply from Pluma Posters
Jeg bestilte en madplan lavet i samarbejde med MUMMUM. Den er så flot og jeg er så glad for den. Var nervøs for at A4 str. ville komme til at virke for lille, men den er helt perfekt. Rammen får den til at virke større synes jeg😄

Super god kundeservice!
Fik først en automail om alt var som jeg forventede, hvor jeg så svarerede tilbage på mailen at min nye ramme var bøjet i toppen. Lynhurtigt svar tilbage, hvor jeg nu får tilsendt en ny ramme.
Nemt, godt, hurtigt :) !!

Reply from Pluma Posters
Det er nu anden gang jeg køber plakat. Første gang var der fejl i levering. Jeg kontaktede om fik tilsendt en ny. Denne gang var alt som det skulle være. Indpakningen har begge gange været i topklasse. Så fint pakket ind. Og rammerne er virkelig flotte til.
Den får 4. Stjerner fordi jeg syntes prisen er lidt høj.

Reply from Pluma Posters
Jeg bestilte en madplanen, og den er så fin. Jeg er så glad for den, og den passer bare godt ind i mit køkken. Så tusind tak for et godt produkt(: