Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Polecam gorąco wysyłka szybko perfumy…
Polecam gorąco wysyłka szybko perfumy ła
dnie zapakowane polecam z całego serca
Zamawiam kolejny raz i zawsze przychodzi na czas :)
Oryginalne perfumy w dobrej cenie
Szybka wysyłka zapachy oryginalne tanie…
Szybka wysyłka zapachy oryginalne tanie i naprawdę warte
Bardzo dobra usługa
Zamówiłem kilka razy i zawsze było idealnie. Wszystko ładnie i szczelnie spakowane. Ceny chyba jedne z niższych jakie widziałem
Na zamowienie czekalem 6 dni
Na zamowienie czekalem 6 dni, nie mieli jednej probki z czego pomysleli zeby zwrocic mi 9 zl zamiast poprostu zapytac i dac inna probke a za wysylke zaplacilem 15 zł + w niektorych probkach nie dali pelnej nie pozdrawiam
Mój ulubiony sklep z próbkami
Mój ulubiony sklep z próbkami, bardzo polecam. Duży wybór zapachów, szybka realizacja zamówienia i staranne pakowanie. Próbki są dobrze opisane co ułatwia testowanie. Idealne miejsce do odkrywania nowych zapachów.
Najlepsze odlewki oraz sprawdzone…
Najlepsze odlewki oraz sprawdzone wszystko oryginalne,szczerze polecam.Sprzedający bardzo miły ,oraz chętny do pomocy,w wybraniu perfum.
Najlepsze próbki perfum na rynku
W tym sklepie zrobiłem zakupy już wiele razy. Bardzo szeroki i stale poszerzany asortyment to duży plus tej firmy. Dodatkowo najlepsze ceny na rynku i profesjonalna obsługa połączona z szybką dostawą powodują, że przy kolejnych zakupach na pewno znowu wybiorę ten sklep.
Z czystym sumieniem wszystkim polecam.
10/10
Profesjonalna obsluga z pełnym zaangażowaniem i indywidualnym podejściem do klienta. Odlewki perfum w 100% orginalne, szybka wysyłka i wszystko bezpiecznie zapakowane, a pomoc i doradztwo na najwyższym poziomie 10/10 Polecam!
Odlewki z bardzo przystępnej cenie
Odlewki z bardzo przystępnej cenie, przyszły do mnie starannie zapakowane oraz już na następny dzień. Polecam każdemu
Oryginalne perfumy
Oryginalne perfumy, szybka wysyłka, przystępne ceny. Czego chcieć więcej? Bardzo polecam:)
Bardzo miły sprzedawca jak i szybka…
Bardzo miły sprzedawca jak i szybka dostawa polecam bardzo serdecznie
Wszystko zgodnie z opisem oraz…
Wszystko zgodnie z opisem oraz błyskawiczna wysyłka
Polecam szybka wysyłka dostawa oraz…
Polecam szybka wysyłka dostawa oraz piękne zapachy wszystko idealnie

Reply from Perfumato
polecam!!!
Super obsluga, szybko wysylka I najlepsze ceny jakie widzialem

Reply from Perfumato
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.