Banner for Pennysave

Pennysave  Reviews 92

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Pennysave heeft gigantisch snel (binnen een uur nadat ik de aanvraag had gedaan) een korting geregeld van € 180 voor mijn internet- en tv abonnement. Over mijn energiecontract krijg ik bericht teg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Paar honderd euro besparing op zowel mijn TV + internet abbo als op mijn stroom en gas voorziening voor mijn vader geregeld! Fijn en snel contact via de mail en via de telefoon. ik zou een iede... See more

Company details

1. Financial Consultant

Written by the company

Pennysave helpt jou, ieder jaar opnieuw, drastisch geld te besparen met kortingen op je bestaande vaste abonnementen. Zo kun je korting krijgen voor je internet en TV abonnement, geef je minder geld uit aan je kranten en tijdschriften abonnement en zorgen we dat je een lagere energierekening krijgt. kijk op www.pennysave.nl wat ook jij kunt besparen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle afhandeling en beste korting!

Fijn en snel contact via de mail en via de telefoon.

ik zou een ieder aanraden om in contact te komen met Pennysave

25 November 2025
Unprompted review
Rated 4 out of 5 stars

De mensen van Pennysave hebben snelle…

De mensen van Pennysave hebben snelle actie ondernomen en (als de berekening an de besparing daadwerkelijk klopt) een mooi voordeliger contract voor mij afgesloten. Alleen beetje jammer dat je niet zelf vooraf inzicht krijgt.

14 October 2025

Reply from Pennysave

Bedankt voor je positieve review en het vertrouwen in Pennysave!

We begrijpen dat het wat onverwacht kan lijken dat we het nieuwe contract direct afsluiten. Toch werken we op deze manier met een reden: energieprijzen veranderen vaak per week, soms zelfs per dag. Als we eerst met iedere klant afzonderlijk zouden overleggen, zouden veel besparingen simpelweg niet meer haalbaar zijn omdat de tarieven tussendoor waarschijnlijk weer anders zijn.

Onderaan de streep heb je alsnog zelf de volledige controle, je hebt namelijk altijd 14 dagen bedenktijd om het contract kosteloos te annuleren. Het resultaat is dus precies het zelfde, maar de volgorde anders.

Onze werkwijze communiceren we zo duidelijk mogelijk — op onze website (homepagina, FAQ en “Hoe werkt Pennysave”-pagina), tijdens het aanmeldproces en in alle bevestigingsmails. Zo weet iedereen precies wat ze van ons kunnen verwachten.

Nogmaals dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en fijn dat je tevreden bent met het resultaat.

Geen rompslomp

Geen rompslomp, snelle afwikkeling.

9 September 2025

Reply from Pennysave

Fijn dat we u hebben mogen helpen met een voordeliger energiecontract & dank voor de review, wordt erg gewaardeerd!

Rated 5 out of 5 stars

Pennysave toch mooi €200 per jaar…

Pennysave toch mooi €200 per jaar besparing op mijn Ziggo abbonnement en dubbele internet snelheid geregeld.

Edit 22/6/2025: We zijn nu een maand verder en Ziggo heeft eindelijk mijn bestelling afgehandeld en kan ik van mijn voordeel gaan genieten.
Inmiddels heb ik VIJF bestellingen goedgekeurd, 10 tallen apjes en 3 telefoon gespreken van minimaal een halfuur gevoerd met Ziggo. Wat een stelletje debielen daar, hen zo'n beetje alle afdelingen aan de telefoon gehad.
Niet gek dat ze 100000 klanten per jaar verliezen met dat klant ontvriendelijke gedrag.

19 May 2025

Reply from Pennysave

Bedankt voor het vertrouwen om de korting voor je te mogen regelen!

Besparen

Vriendelijk, klantgericht en zorgen op korte termijn voor een leuke deal. Bedankt Pennysave.

27 March 2025

Reply from Pennysave

Bedankt voor je review! Als we je nog ergens anders mee kunnen helpen, dan weet je ons te vinden!

Besparen is altijd goed.

Leuke besparing opgeleverd op jaarbasis. Betaal graag de 30% provisie.

19 March 2025

Reply from Pennysave

Dank voor het vertrouwen en je review!

Meer dan goed!

Het werkt zo fijn! Zowel voor de klant als voor je portemonnee :)

17 March 2025

Reply from Pennysave

Veel plezier met je besparing Nick! Als we je ergens anders nog mee kunnen helpen besparen, zoals een goedkopere energierekening, horen we het graag.

Rated 5 out of 5 stars

Pennysave raad ik iedereen aan.

Stefan heeft voor een mooie korting gezorgd en alles geregeld voor een overstap. Dik tevreden!

13 March 2025

Reply from Pennysave

Fijn te lezen dat jullie tevreden zijn, dankjewel voor de review!

Snel

Snel, jammer alleen dat jullie een deal maken zonder daar verder met mij overleg in te hebben gevoerd. Ik ga nu toch nog die aanpassing terug draaien omdat ik, zonder dat ik dat wist, nu weer een jaar aan dat Ziggo vast kom te zitten. Qua voordeel snap ik er niets meer van. Op de ziggo site staat op mijn pagina veel tekst maar ik snap er niks meer van. Ik ga even een aanvulling geven op mijn review. Door een zeer vriendelijk en duidelijk contact met Pennysave´s Stefan is de hiervoor bedoelde actie niet doorgegaan. Onduidelijkheid over en weer is opgelost. Pennysave heeft nu, in overleg met mij, een ander voorstel gedaan wat inmiddels tot volle tevredenheid is uitgevoerd. Overstap naar Odido is voor mij de beste oplossing. Dank je Stefan voor je hulp en geduld in deze. Julliie zijn zeker een aanrader

12 March 2025

Reply from Pennysave

Bedankt voor uw feedback. Fijn dat we dit zojuist telefonisch hebben kunnen bespreken, zodat alles weer helemaal duidelijk is. We begrijpen goed dat u liever niet een jaar vastzit, dit vanwege de aankomende glasvezelaansluiting later dit jaar.

Gelukkig hebben we alsnog een overstap kunnen regelen naar een provider die nu al levert via de bestaande kabel én straks ook over de glasvezelkabel beschikbaar is. Zo bespaart u direct en bent u klaar voor de toekomst!

Rated 5 out of 5 stars

Aanrader; gemak, besparing en fijn contact.

Zeer eenvoudig om een besparing aan te vragen, verder goed bereikbaar via Whatsapp of e-mail en alles wordt netjes gecommuniceerd. Nadat ik mijn aanbod had ontvangen vond ik dit nogal schraal, na contact te hebben gehad is er extra korting onderhandeld en is mijn sim only abonnement ook gelijk onder de loep genomen. Al met al een prettige ervaring en honderden euro’s bespaard voor de komende twee jaar.

3 March 2025

Reply from Pennysave

Bedankt voor je mooie review! Goed om te horen dat het proces soepel verliep en dat we nog wat extra korting voor je hebben kunnen regelen. Daar doen we het voor! Mocht je in de toekomst weer ergens op willen besparen, weet je ons te vinden. Veel plezier met je besparing!

Snel

Snel, behulpzaam en zeer vriendelijk

25 February 2025

Reply from Pennysave

Bedankt voor je review en het vertrouwen!

Super fijne ervaring

Super fijne ervaring, direct resultaat, goede communicatie! aanrader!

18 February 2025

Reply from Pennysave

Bedankt voor je positieve review! 😊 Fijn dat je de communicatie als prettig hebt ervaren. We waarderen je aanbeveling!

Goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service!
Blij met de kortingen die ik voor komend jaar ga besparen! Top!

14 February 2025

Reply from Pennysave

Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je blij bent met de besparing. We helpen je graag weer in de toekomst!

Dezelfde dag geregeld

Stefan regelde binnen een paar uur 259 euro per jaar op mijn Ziggo contract. Supersnel en goed!

14 February 2025
Unprompted review

Reply from Pennysave

Super om te horen! 💪 Zo snel mogelijk besparen, daar doen we het voor. Geniet van je voordeel en bedankt voor je vertrouwen!

Ziggo

Goed en snel onderhandeld met goed resultast

4 February 2025

Reply from Pennysave

Dank voor het vertrouwen en veel plezier met de koritng!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look