PELSBØRN - kæledyr med pels og bløde poter Reviews 27

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestille hundemad, i går efter normal lukketid. Fik det her til formiddag, super service. Vi er ikke just naboer. Håber i alle kommer godt ind i det nye år. ♥️♥️♥️

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Altid super service! Har oplevet et par gange at ikke alle varer har været på lager, men bliver altid ringet op omkring dette, så der kan indgås dialog om bedste løsning 🥰 Der har altid været lidt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Blev ringet op af en flink herre, som oplyste at han beklagede at jeg ikke havde fået min pakke endnu, da de havde haft ferie (havde kun ventet få dage), så han smed lige ekstra drillepind med i forse... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Altid hurtig levering, gode tilbud og som regel en lille ekstra ting med i pakken, til stor glæde for de små banditter 🥰 Vi og vores missebørn elsker hver gang vi modtager en pakke fra Pelsbørn 😍... See more

1. Pet Store

Information provided by various external sources

PELSBØRN er en webshop med ting til dine 4-benede familiemedlemmer - dem med pels og bløde poter. For mange af os tæller pelsbørnene mere som familiemedlemmer end som egentlige kæledyr, og vi ville jo hente månen ned til dem, hvis det gjorde dem lykkeligere. De skal naturligvis have dækket deres basale behov for mad, vand og pleje, men også gerne mere end dét: De skal have mulighed for at bruge deres instinkter, der sanser, deres hjerne og deres muskler. I PELSBØRNs webshop finder man varer, som dels passer til pelsbørnenes natur - men også produkter, som ikke lige er at finde hos "naboen". Aktive pelsbørn er glade pelsbørn, og aktive pelsbørn har ikke så meget "tid" til at lave ballade, så her finder man derfor kæledyrsartikler, som skaber interesse og pirrer nysgerrigheden, inspirerer til "nærmere undersøgelser" og til at bruge hovedet, lugtesansen og andre sanser, til at aktivere jagtinstinktet - eller med andre ord: Til ganske simpelt til at vække legebarnet i de kære små. PELSBØRN er webshoppen, hvor dine pelsbørn ville ønske, de kunne være med til at pege ;-)

4.7

3-star
2-star
1-star

Bestille hundemad

Bestille hundemad, i går efter normal lukketid.

Fik det her til formiddag, super service.
Vi er ikke just naboer.

Håber i alle kommer godt ind i det nye år. ♥️♥️♥️

30 December 2025

Reply from PELSBØRN - kæledyr med pels og bløde poter

Tusind tak for de 5 stjerne.

Rated 5 out of 5 stars

Super service og hurtig levering

Virkelig god service og levering indenfor 2 dage. Bliver ringet op ved manglende varer 💥

3 December 2025

Reply from PELSBØRN - kæledyr med pels og bløde poter

Tusind tak for de 5 stjerner, og nu skulle lageret passe igen så alt skulle være der

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og de billigste priser

Nu har jeg i en længere periode kun købt tørfoder til mine katte hos Pelsbørn.dk. Ikke nok med de klart er de billigste, så bliver varerne altid sendt lynhurtigt og altid uden fejl. Så en kæmpe anbefaling herfra.

13 March 2025

Reply from PELSBØRN - kæledyr med pels og bløde poter

Mange tak for de 5 stjerner, vi prøver altid på at købe stort ind, så vi altid har gode priser og og kan sende med det samme.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service og hurtig…

Virkelig god service og hurtig levering! Kommer til at købe foder her igennem fremover.

22 August 2024

Reply from PELSBØRN - kæledyr med pels og bløde poter

Mange tak for de 5 stjerne og vil glæde mig til at se dig på shoppen igen :)

Rated 5 out of 5 stars

Pelsbørn en rigtig god webshop!

Den bedste service og opfølgning på køb hos Pelsbørn.
Fik en virkelig god information om produktet pr. tlf., og rådgivning. Fik derudover en fin service med opgradering på yderligere køb uden beregning. Kan kun give den bedste anbefalning til Pelsbørn.

31 July 2024

Vores favorit butik ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️😻

Vi har handlet hos Pelsbørn en del gange nu, og det vil vi helt sikkert fortsætte med! 🥰👏🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 June 2024

Super god oplevelse

Super hurtig betjening, havde allerede pakken næste dag, og så har de været så søde at sende to poser vådfoder gratis med, det bliver min kat glad for ♥️

3 May 2024

Altid super service!

Altid super service!
Har oplevet et par gange at ikke alle varer har været på lager, men bliver altid ringet op omkring dette, så der kan indgås dialog om bedste løsning 🥰 Der har altid været lidt ekstra lækkert til misserne med i disse tilfælde 😄

Kan varmt anbefale at handle hos Pelsbørn 🥳

12 July 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg troede jeg havde mere kattemad på…

Jeg troede jeg havde mere kattemad på lager end hvad jeg havde og dette fandt jeg ud af sent fredag aften. Jeg bestiller med det samme fra pelsbørn, men jeg ved, at der nok kun er nok mad til søndag. Jeg ringer lørdag for at høre, om det er muligt at komme og afhente maden i stedet, så det ikke skal sendes. Jeg får at vide, at han ikke ligger inde med det lige nu, og bliver tilbudt at jeg kan hente 10-15 prøvepakker af dette foder i stedet uden beregning. Jeg takker ja til dette tilbud og kører op og henter det lørdag og i dag (tirsdag) får jeg en besked om, at min pakke er klar til afhentning. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos pelsbørn

1 April 2023

Supergod service

Har for første gang handlet hos Pelsbørn, det bliver bestemt ikke sidste gang. Hurtig levering, og i forbindelse med problemer med en vare var der hurtig reaktion og super god hjælp og service, så jeg kan kun anbefale at handle her.

23 March 2023
Rated 5 out of 5 stars

Bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet.

Efter en fejlkalkulering, der 100% var min egen skyld, fik jeg bestilt tørfoder i en hast, i håb om at det ville nå hurtigt frem (naturligvis med en plan om at køre til den nærmeste forhandler af foderet, hvis det blev absolut nødvendigt). Jeg lagde min bestilling den 24 juli, en søndag, med en ide om at foderet ville nå frem cirka onsdag. Tirsdag den 26/7 får jeg et opkald fra Lars, der ville høre hvor meget foder jeg havde tilbage og om jeg eventuelt kunne klare mig til starten af august. Jeg svarer at jeg tvivler, men jeg tror ikke jeg fik nævnt at jeg havde en nødplan. Lars forklarer at han er på ferie og personen der passer butikken og pakker ordrer mens han er væk, desværre er blevet syg. Dernæst siger han "giv mig lige et øjeblik, jeg tror jeg har en løsning" og samtalen afsluttes. 10 minutter senere ringer han igen, for at fortælle mig at han har snakket med Essential, der er villige til at sende foderet direkte fra deres eget lager og dagen efter, den 27/7, har mine katte foder igen. Simpelthen det bedste kundeservice jeg nogensinde har oplevet. Jeg bestiller 100% fra Pelsbørn igen. Tusind tak for en dejlig oplevelse.

3 August 2022

Mere end tilfreds!

Virkelig god service og hurtig levering. De fortjener hver en stjerne, og hvis jeg kunne give 6 ud af 5 stjerner havde jeg gjort det. Er hvert fald ikke sidste gang jeg handler her!

17 December 2021
Rated 5 out of 5 stars

SUPER DUBER OG ATTER SUPER DUPER.

SUPER DUBER OG ATTER SUPER DUPER.
Rigtig gode tilbud. med hurtig lev. og en fin service hvis du har brug gode råd.
kan kun.... VARMT ANBEFALES.
Det var i 2021...nu er vi nået til okt 2024. Og kan stadig varmt anbefales.

8 June 2021

Fantastisk service

Fantastisk service, nem hjemmeside og produkter i høj kvalitet.
Jeg bestilte foder til mine katte og Lars ringede kort efter for at tilbyde at sende en mindre pakke, som han havde på lager, af det jeg havde bestilt, da der var forsinkelser med at få det hjem fra England.
Dette var ikke nødvendigt, men virkelig god stil at tilbyde det.
Lars har selv leveret pakken hos mig i dag og der er alt muligt med som jeg slet ikke har bestilt, men bare fået med.

Jeg køber kun foder fra Pelsbørn fra nu af og kunne man give flere stjerner, ville jeg absolut gøre det.

9 March 2021

Take a closer look